Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Estepona, Valle Romano

Strax utanför charmiga Estepona ligger golfresorten Ona Valle Romano med riktigt fina lägenheter intill banan – två sovrum, badrum och stora terasser med eftermiddagssol – och möjlighet till spel på en eller flera golfbanor.

Costa del Sol är en av Europas hetaste golfdestinationer. Inte undra på. Här finner man bra klimat, härliga stränder, mysiga städer och byar, lugn och ro eller hålligång, vacker natur och mängder av härliga golfbanor. Här finns, kort och gott, nästan allt!

Sunbirdies resmål Ona Valle Romano utanför Estepona är en av kustens pärlor och passar dig som vill bo riktigt bra intill banan och spela flera banor.

På Costa del Sol finns det en uppsjö av små byar och städer och Estepona är en av de trevligare. Här finns det härliga stränder att promenera utefter och kanske ta ett dopp. Stanna till vid en mysig strandrestaurang för en lång lunch intill vattenbrynet. På kvällarna finns det stort utbud av restauranger i Estepona – inte minst i den charmiga hamnen.

Estepona är en mysig stad som är uppdelad i två delar. De gamla stadsdelarna, med smala gränder och äldre bebyggelse,  är en given favorit hos många men hamnen är kanske ändå dit de flesta drar sig för en härlig middag. Här finns inte mindre än 20-30 restauranger. Spanskt, Italienskt, asiatiskt – ja du finner det mesta. Utan att det för den delen kännas allt för turistanpassat.

Bo och spela på Ona Valle Romano

Boendet är modernt och ligger lugnt och skönt precis bredvid Valle Romano Golf, där du med fördel njuter av vackra solnedgångar. Önskar du lite liv och rörelse är det inte långt in till centrala och genuina Estepona. Vill du lämna bilen hemma, kostar en taxi eller Uber cirka 7 € enkel väg. Med andra ord har du det bästa av två världar.

Banan stod spelfärdig lite tidigare medan de 4-stjärniga och modernt inredda lägenheterna blev klara under sommaren 2014. Från lägenheterna är det inte mer än 300 meter upp till klubbhuset. På Ona Valle Romano bor du ståndsmässigt och alla våra lägenheter ligger i västläge och bjuder på eftermiddagssol och utsikt över golfbanan. 

Utöver Estepona finns dessutom hela Costa del Sol att utforska; Marbella, exklusiva Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listan kan göras hur lång som helst.

Är man lite äventyrlig så kan man med lätthet ta en weekend i Marocko.

Välkommen till Costa del Sol och Estepona!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Estepona

Kundbetyg: 4,3 av 5,0
Beskrivning: Golfresort strax utanför charmiga Estepona på Costa del Sol.
Klimat: Milt medelhavsklimat med mycket milda vintrar.
Mat och dryck: Restaurang och bar på resorten och klubben samt mängder av trevliga restauranger och barer både i utanför Estepona, inte minst i gamla hamnområdet.
Bokningsförfrågan

Golfen i Estepona

La Cañada

La Cañada är en av kustens trevligaste banor med en erkänt vänlig personal.

Valle Romano

Valle Romano är en mycket trevlig och omväxlande golfbana med makalös utsikt från i stort sett hela banan.

Nyheter om Estepona