Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Prisvärda golfresor till Rom

En golfresa till den eviga staden lämnar minnen för livet. Här blandas vingslag från världshistorien med fina golfbanor, ett härligt klimat och en underbar stad, som gjord för ljuvlig ”after golf”.

Varje vår blir jag sugen på en golfresa till Rom för att återuppleva alla magnifikt slitna gränder, underbara torg och trevliga caféer, vinbarer och restauranger som etsat sig fast i minnet. 

Visst suger det även efter golfbanorna runt staden, men oftast drömmer jag mig tillbaka till de charmiga vattenhål som blivit favoriter för mig under många års resor till den Eviga Staden. Självklart är det även kul att upptäcka nya, men det får vi ta en annan gång...

Inbjudande och promenadvänlig storstad

Rom är en världsstad och som sådan en mycket trevlig och inbjudande stad med mängder av restauranger, barer och caféer och inte så lite shopping om du är lagd åt det hållet. På Via del Corso kan reskassan snabbt försvinna om man är oförsiktig...

Priserna har även dragit iväg på fotbollsmatcher, men det är det värt då ett derby på Olympiastadion är ett minne för livet. Oavsett ditt hjärta klappar för folkets Roma eller elitens Lazio kan vi lova en magnifik tillställning med ett folkliv utan dess like.

Många fina golfbanor i Rom

Här finns även flertalet riktigt trevliga golfbanor och framöver hoppas vi kunna erbjuda bra upplägg för Mid och Long Stay golfresor till Rom med spel på flera banor. Fram till dess har vi idag erbjudanden för det vi kallar Short Stay golfresor – det vill säga weekend och veckoresor – till Rom och Parco de’ Medici, som ligger mellan flygplatsen Fiumicino och centra Rom – perfekt för dig som vill kombinera härliga golfdagar med kvällar i den eviga staden...

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om Parco de’ Medici eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Benvenuti a Roma!

Fakta Rom

Bokningsförfrågan

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar

  • Härligt Medelhavsklimat med långa soliga höstar och vårar...

  • Flertalet fina banor ligger runt staden, som Marco Simone (Ryder Cup 2023!), Olgiata, Aquasanta, Terre dei Consoli, Golf Nazionale med flera.

  • Bästa vägen till hjärtat är via magen och i Rom är det lätt att bli förälskad. Oerhört många trevliga restauranger, caféer och vinbarer att upptäcka

  • Kultur i överflöd oavsett du vill strosa bland ruiner eller besöka museer och teatrar.

Parco de’ Medici

Sheraton Parco de’ Medici är ett klassiskt golfresmål för svenskar som är sugna på sol, golf och lite ”egentid” i den eviga staden Rom.