Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Prisvärda golfresor till Rom

En golfresa till den eviga staden lämnar minnen för livet, inte bara för deltagare och åskådare under 2023 års Ryder Cup. Här blandas vingslag från världshistorien med fina golfbanor, ett härligt klimat och en underbar stad, som gjord för ljuvlig ”after golf”.

Varje vår blir vi sugna på en golfresa till Rom för att återuppleva alla magnifikt slitna gränder, underbara torg och trevliga caféer, vinbarer och restauranger som etsat sig fast i minnet. 

Visst suger det även efter golfbanorna runt staden, men oftast drömmer vi oss tillbaka till de charmiga vattenhål som blivit favoriter under många års resor till den Eviga Staden. Självklart är det även kul att upptäcka nya, men det får vi ta en annan gång...

Inbjudande och promenadvänlig storstad

Rom är en världsstad och som sådan en mycket trevlig och inbjudande stad med mängder av restauranger, barer och caféer och inte så lite shopping om du är lagd åt det hållet. På Via del Corso kan reskassan snabbt försvinna om man är oförsiktig...

Priserna har även dragit iväg på fotbollsmatcher, men det är det värt då ett derby på Olympiastadion är ett minne för livet. Oavsett ditt hjärta klappar för folkets Roma eller elitens Lazio kan vi lova en magnifik tillställning med ett folkliv utan dess like.

Många fina golfbanor i Rom

Missade du Ryder Cup 2023 kan vi berätta att det finns flera riktigt trevliga golfbanor i Rom, men kanske är just Marco Simone väl tuff om du inte kvalade in i Europas lag. För dig med lägre handicap rekommenderar vi trots allt en runda här och med boende på charmiga golfresorten Parco de’ Medici, som ligger mellan flygplatsen Fiumicino och centra Rom, kan du enkelt ta dig till ”Marco” för en heldag i golfens tecken.

”Parco” är annars perfekt för dig som vill kombinera härliga golfdagar med kvällar i den eviga staden, då resorten trots en bana som sällan är i bästa kondition har ett perfekt upplägg och läge intill centrala Rom...

Benvenuti a Roma!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Rom

Bokningsförfrågan
  • Härligt Medelhavsklimat med långa soliga höstar och vårar...

  • Flertalet fina banor ligger runt staden, som Marco Simone (Ryder Cup 2023!), Olgiata, Aquasanta, Terre dei Consoli, Golf Nazionale med flera.

  • Bästa vägen till hjärtat är via magen och i Rom är det lätt att bli förälskad. Oerhört många trevliga restauranger, caféer och vinbarer att upptäcka

  • Kultur i överflöd oavsett du vill strosa bland ruiner eller besöka museer och teatrar.

Parco de’ Medici

Sheraton Parco de’ Medici är ett klassiskt golfresmål för svenskar som är sugna på sol, golf och lite ”egentid” i den eviga staden Rom.