Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

Spanien

Prisvärda golfresor till Spanien, livskvalitet med guldkant!

Sunbirdie har ett stort antal härliga och prisvärda golfresmål i Spanien. Drömgolf, toppboende, mat i världsklass och möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt största resmål, vilket kanske inte är så konstigt. 2022 rankades Spanien som etta i InterNations livskvalitetsindex, där Sverige hamnade på en mer blygsam 20:e plats...

Vi behöver egentligen inte skriva så mycket för att locka till en golfresa till Spanien. De allra flesta har redan varit här både en, två eller 46 gånger tidigare och vet att det förmodligen är Europas bästa destination för prisvärda golfresor.

Vädret är bra med långa varma höstar och milda vintrar och golfsäsong sträcker sig vanligen från september fram till juni, med fokus på oktober-maj.

Utöver fantastiska golfbanor och ett underbart klimat, kan du nå de flesta av våra resmål med egen bil, eller varför inte tåg, även om flyg fortfarande är det överlägset smidigaste sättet att resa.

Kombinera sedan golfen med områdets kultur, vingårdar, stränder och alla våra mysiga boenden vid havet, i en charmig kuststad eller vid golfbanan, så förstår du att detta resmål är något utöver det vanliga, trots att det är ett så vanligt resmål...

Många härliga golfresmål i Spanien

Om vi börjar i norr erbjuder vi Mid Stay och Long Stay golfresor till den populära och charmiga kuststaden Cambrils Costa Dorada, men fina boenden intill havet, all service utanför dörren, närhet till världsstaden Barcelona och möjlighet att lägga till fri golf på två trevliga golfbanor plus spel på flera andra banor.

Om du flyger till Alicante kan vi erbjuda solsäkra och heta Costa Cálida, där du kan köpa till ett greenfee-medlemskap som gäller på flera riktigt fina banor. Välj när du vill komma och hur länge du vill stanna – vi erbjuder Short, Mid och Long Stay golfresor.

Costa Tropical, en timme öster om Malaga, bjuder på sköna strandhäng och lättillgänglig golf för en Short Stay, de vill säga en golfweekend eller veckoresa.

På klassiska Costa del Sol erbjuder vi prisvärda weekend och veckoresor till Estepona, Ona Valle Romano.

Slutligen kan vi även slå ett slag för Long Stay och Mid Stay golfresor till den solsäkra Kanarieön Lanzarote, med bra boende nära stranden i Costa Teguise och möjlighet att köpa till ett greenfee-medlemskap på öns två golfbanor.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

Bienvenido a España!

© Sunbirdie

Fakta Spanien

Klimat: Underbart Medelhavsklimat med varma vintrar
Golfsäsong: Golf spelas året om.
Bokningsförfrågan
  • Europas stormakt när det gäller fina golfbanor.

  • Underbart klimat utmed kusterna och namn som Costa Calida, Costa Tropical och Costa del Sol talar väl för sig själv...

  • God mat på längden och tvären. Tapas, paella eller 5-rätters lyxmiddagar, här finns allt. Lägg sedan till Spaniens alla fina viner så har du en vinnare...

  • Vamos a la Playa – ja, sol, sand och salta bad har varit starkt förknippat med Spanien ända sedan charterns barndom och faktum är att du ofta kan bada i havet året runt...

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay