Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Gardasjön

Gardasjön är verkligen vacker som en tavla med sitt klarblå vatten, omgiven av charmerande byar och mäktiga bergsmassiv. Vi har två resmål för Short, Mid och Long Stay golfresor där kan du uppleva denna underbara del av Italien och kombinera härligheten med riktigt bra golf. 

Gardasjön är inte bara Italiens största sjö, utan också en av landets mest berömda tursistmagneter med runt 100 charmerande byar som kantar den vackra sjön.

Längden på sjön gör att naturen skiljer sig markant från norr till söder med allt från majestätiska berg i norr till finkorniga sandstränder i söder. Ju längre norr man kommer ju brantare sluttar bergen ner i sjön och ju längre söderut man kommer ju varmare blir det. Här i söder ligger de flesta golfbanorna, varav vi valt att arbeta med två – klassiska Gardagolf & Country Club och eleganta Arzaga. Bor gör vi nära banorna i den genuina byn Moniga del Garda på sydvästra sidan av sjön.

Kan du tänka dig en härligare plats att befinna dig på med lite oplanerad tid i kalendern? Antingen njuter du bara av din lägenhet, en god bok och de härliga omgivningarna eller så gör du ditt bästa för att upptäcka alla de vackra och unika städer som kantar Gardasjön – Garda, Desanzano, Sirmione, Bardolino, Peschiera del Garda med flera är nästan osannolikt vackra och här finns även ett närmast outtömligt förråd av restauranger, vingårdar och annat att utforska.

Njut av lokala viner, fisk, kött, ostar, korvar och utsökta grönsaker. Vill du vandra, rida, cykla eller klättra kan du göra det med magnifika vyer över den vackra sjön och vill du åka skidor är det bara några timmars bilresa till gastkramande glaciärupplevelser även sommartid på det 3.340 meter höga berget Marmolada.

Annars kanske en golfdag följt av ett glas vin på din balkong och en god natts sömn räcker bra – möjligheterna är obegränsade…

Benvenuti in Italia e sul Lago di Garda!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Garda

Kundbetyg: 4,5 av 5,0
Beskrivning: Gardasjön ligger i norra Italien mellan Poslätten och Alperna. Klimatet är väldigt bra och runt sjön finns mängder av välkända vingårdar.
Klimat: Väldigt stor skillnad mellan norra och södra Gardasjön där det i söder är milt större delen av året och det motsatta vid den norra delen. Vi har själva spelat golf i kortbyxor på eftermiddagen efter en förmiddags på skidor uppe i bergen!
Golfsäsong: Året runt.
Bokningsförfrågan
  • Södra Gardasjön har ett mikroklimat med långa varma höstar och tidiga vårar. Vid norra sjön tornar bergen upp sig och under våren kan du kombinera golf med glaciär-skidåkning!

  • Runt Gardasjöns södra del hittar vi flertalet riktigt högkvalitaativa golfanläggningar som Gardagolf, Arzaga och Chervò.

  • Maten går verkligen inte att klaga på och här finns det mesta från vatten, skog, fält och odlingar. Lokala viner finns i överflöd!

  • Världens bästa After-golf? Opera, utomhusteater, historiska lämningar och dagsturer till Verona, Milano eller Venedig – möjligheterna är oändliga

Moniga del Garda

Moderna lägenheter på en resort intill en charmig Italiensk by vid södra Gardasjön med möjlighet att lägga till golf på de eleganta och omtalade 27-hålsbananorna Gardagolf & Country Club och Arzaga.

Chervò Golf Hotel & Resort

Chervò Golf Hotel SPA & Resort är en elegant golfresort söder om Gardasjön med hotell och fina lägenheter, spa, gym och en mycket trevlig golfbana. Hundar välkomna både i lägenheterna och på banan!

Il Colombaro Golf Resort

il Colombaro är en otroligt charmig liten resort med en enklare 9-håls golfbana samt finfina träningsområden, i närheten av flertalet butiker, restauranger och annan service.

Nyheter om Garda