Sunbirdie är resepartner till Golfa runt Gotland

Golfa Runt Gotland

Sunbirdie sponsrar Golfa runt Gotland

Golfa Runt Gotland är en av Sveriges allra största golftävlingar för amatörer, där över 600 deltagare i olika klasser möts under 5 dagar på den härliga ön. Sunbirdie är resepartner till Golfa runt Gotland sedan många år tillbaka.

Golfa Runt Gotland spelas varje vår på Gotland under 5 dagar i klasserna äkta makar/sambos, par och de tre singelklasserna A, B och C.

2023 är vi ensam resepartner och alla vinnare följer med oss till Sydafrika på en härlig finalresa i november, med flyg, transfer, boende inkl frukost, en inspelsrunda och en 2-dagars golftävling med finalmiddag!

Utöver priser i varje klass, höll vi en Hole-in-one-utmaning på Visby GKs första hål under hela veckan, där de som träffade green fick presentkort om 200:- och om någon lyckades med HIO, stod en Mid Stay i Sydafrika på Cape st Francis på spel, det vill säga 2 veckors boende på Cape st Francis med 8 greenfee på banorna Cape st Francis Links och Cape st Francis Bay.

Läs gärna mer om resmålet Cape st Francis här på hemsidan.

Utöver alla priser i själva tävlingen höll vi även en närmast hål-tävling under inspelsdagen på Ljugarns GK, där veckans allra gladaste vinnare var Lilian Kennegård, som vann presentkort på 3.000:-

Stort grattis alla vinnare!

Äkta makar
Yvonne och Hans Nordlund

Parklass 
Glenn Körling, Minttu Hellberg Bijuoet

Singel A 
Rasmus Dryselius-Wärdell

Singel B
Eva Hanell

Singel C
Mats Hansson

Närmast hål, inspelsdagen på Ljugarn
Lilian Kennegård

Läs mer om alla våra event, exempelvis Sunbirdie Road to South Africa 2023...