Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Upptäck Mauritius bästa golfresort

Anahita Resort är i vårt tyckte Mauritius allra bästa golfresort för dig som nöjer dig med halvpension, riktigt bra boende i lägenheter och villor, fantastiska stränder och fri golf på två av öns allra bästa banor – Anahita Golf Club av Ernie Els och exotiska Ile aux Cerfs av Bernhard Langer, som ligger på den lilla paradisön med samma namn.

Vad sägs om en golfresa till lyxiga Anahita Golf & Spa Resort, där halvpension och fri golf på två fantastiska banor ingår? Privata stränder och en massa sporter och upplevelser ingår också samt privat transfer till och från flygplatsen, för din säkerhet och bekvämlighet.

Som så mycket annat i livet kostar det en del att få uppleva det bästa, men ser du till helheten är det inte mycket som slår en golfresa till Anahita. I alla fall inte om du söker boende i lägenhet eller villa och kan klara dig med halvpension.

Just halvpensionen är en medveten satsning då många av öns i sig lyxiga All Inclusive-resorter ofta lockar en del gäster som kanske inte riktigt ”sköter” sig, om du förstår vad vi menar. Fri dryck kan ju ibland få fram det värsta i vissa människor. På Anahita är det tack vare att dryck inte ingår en helt annan femma och en mycket behaglig stämning som gör att du verkligen kommer ner i puls och kan njuta av din vistelse.

Lyxiga lägenheter eller villor – valet är ditt

Boendet på Anahita är verkligen något extra. Magnifika lägenheter och villor med allra högsta kvalitet på material och utförande. Här mår man väldigt bra och tack vare att alla har fullt utrustade kök känner du dig snart hemma. Halvpension ingår men det är ändå skönt att ha ett kök och inte minst ett kylskåp. Vill du, kan du dessutom få halvpensionen serverad i din lägenhet!

Grundpriset ger en så kallad Junior Suite, vilket är en modern och elegant lägenhet på cirka 60 kvadratmeter med kök, separat sovrum och balkong eller uteplats. Våra Junior Suites ligger runt en gemensam pool, intill Anahitas nionde fairway, på kort promenadavstånd från resortens hjärta med strand, pooler, klubbhus, tennisbanor, gym, restauranger med mera.

Mot tillägg får du en så kallad Prestige Suite, vilket är underbara lägenheter från 150 kvadratmeter med 1-3 sovrum och stora terrasser med ”plunge pool”, dvs små, privata pooler. Dessa ligger mellan nionde hålet och havet och du kan välja mellan Golf View och Sea View (mot tillägg).

Söker du större boenden finns ett stort antal villor i olika storlekar från 1 till 5 sovrum. Här ingår ”enbart” frukost, vilken serveras i din villa – men självklart kan du köpa till halvpension, eller varför inte hyra in en kock som tar hand om er? Kontakta oss gärna för mer information om våra villor…

På resorten finns ett härligt poolområde och en av två privata stränder. Den på resorten är ”man made” och kanske inte den bästa vi njutit av, men här är man mitt i centrum med Anahitas 18:e hål, klubbhuset flera restauranger och båthuset, där alla vattenaktiviteter tar sin början i absolut närhet. Ta båtshuttlen ut till Ile Aux Cerfs, så får du njuta av den andra privata stranden, vilken är makalöst härlig och en av Mauritius allra bästa!

Golf i paradiset

Anahitas bana är ritad av Ernie Els och rankas oftast som Mauritius bästa. Här spelar du så mycket du vill under din vistelse men observera att golfbil är obligatoriskt under vinterhalvåret. Tur då att den ingår!

Du har även fri golf på Bernhard Langers lite mer ”knixiga”, men extremt häftiga Il aux Cerfs på ön med samma namn, dit det går kostnadsfri båt-shuttle från Anahita Resort. Samma båt som även kan ta dig till anläggningen privata, paradislika sandstrand på ön.

Vill du hellre hålla dig på fast mark finns en härlig strand och stora pooler, tennisbanor och annat på området, så det går verkligen ingen nöd på dig.

När du inte spelar golf

Ja, vad gör man av en ledig dag i paradiset? På Anahita finns så mycket mer än golf att njuta av och vill du ta dig ut och uppleva det verkliga Mauritius finns oändligt mycket att se, göra och uppleva. Vattenfall, dykning, romproduktion, lokala marknader, kulturella begivenheter och så mycket mer. Prata gärna med din concierge från Emotions för mer information och bokning av upplevelser.

Observera att våra resor till Anahita inte är så kallade paketresor. Detta då vi inte säljer flyg (det bokar du själv) och all möjlig annan service ingår för alla gäster, tex golf, tennis, spa, gym, vattensporter med mera. Detta innebär att vi precis som Booking.com, Hotels.com och andra inte heller ställer resegarantier för er resa men i våra priser är ett mycket förmånligt avbeställningsskydd inkluderat, vilket gör att du kostnadsfritt kan avboka fram till dagen före planerad ankomst. Läs gärna mer i våra resevillkor eller i prislistan.

Bienvenue à Anahita!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Anahita Resort

Kundbetyg: 4,9 av 5,0
Beskrivning: Elegant golfresort med lägenheter, villor och två fantastiska golfbanor – en på båtavstånd...
Golfsäsong: Året runt
Mat och dryck: Flera restauranger av högsta klass. Halvpension ingår i våra lägenheter, frukost om du väljer villorna
Bokningsförfrågan
  • Fri golf på två av öns allra bästa banor – magnifika Anahita av Ernie Els och spektakulära Il aux Cerfs av Bernhard Langer.

  • Klimatet är subtropiskt med värme och hög luftfuktighet året om. Det regnar mer och är svalare på högplatån än vid kusten. Mest nederbörd faller november–april, men det är sällan ihållande regn utan mer ”en hink” om dagen...

  • Utsökt service och idel leende personal möter dig i restauranger och på resorten.

  • Halvpension ingår om du bor i lägenhet och maten är verkligen något att skriva hem om. Utsökt, helt enkelt!

Golfen i Anahita Resort

Anahita Four Seasons GC

Utanför din dörr på Anahita Resort ligger Anahitas underbara ”hemmabana”, ritad av den store Ernie Els.

Il aux Cerfs GC

Bernhard Langers extremt exotiska bana Ile aux Cerfs ligger på ön med samma namn.