Dolce Camporeal

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Silverlining på Silverkusten

På Silverkusten norr om Lissabon finns flera härliga byar, städer och golfbanor. Vi har valt att erbjuda golfresor till eleganta Dolce Campo Real, bara några mil norr om Lissabon.

Dolce Campo Real är en härlig golfresort på Silverkusten, norr om Lissabon – där hotellet valdes till Portugals bästa golfhotell 2019! Vi bor på hotellet med golfbanan utanför dörren och från din balkong har du även utsikt över mäktiga berg och vackert böljande vingårdar. Frukost ingår och du kan köpa till prisvärd halvpension, heldagsgreenfee och Semi All Inclusive!

Bem vindo a Costa de Prata – Silverkusten!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Dolce Campo Real

Var: På Silverkusten, strax norr om Lissabon
Beskrivning: Elegant golfresort
Klimat: Milt Medelhavsklimat trots närheten till Atlanten. De bästa månaderna för bra väder i Lissabon är februari, mars, april, maj, juni, juli, Augusti, september, oktober, november och december
Golfsäsong: Året runt, men bästa månaderna är februari till juni och september till november.
Bokningsförfrågan

Golfen i Dolce Camporeal