Long Stay golfresor till Portugal

Long Stay golfresor till Portugal – som livet borde vara!

Portugal har länge lockat golfspelare från norr. Och visst är Portugal och kanske främst Algarve något väldigt speciellt med sina härliga stränder, mysiga städer och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål.

En golfresa till Portugal under vårt kylslagna vinterhalvår är väl använd tid för den som vill njuta av livet. Möjligheten till att kunna tillbringa en längre tid på det viset under vintern kallar vi för Long Stay. Du köper ingenting och investerar inga pengar. Genom oss på Sunbirdie hyr du ditt boende och kan sedan köpa till golf, vilket låter dig bo riktigt bra och njuta av solsmekta greener med full service och social samvaro med likasinnade. I grundpriserna ingår 4 veckors boende med service som städning, byte av lakan och handdukar samt medlemskap och service av vår personal på plats. Du kan sedan köpa till golf till nettopriser.

Maten i Portugal influeras till stor del av närheten till havet. Längs kusten i Portugal, och i synnerhet på Algarvekusten, är det alltid nära till en charmig fiskrestaurang med dagens fångst på grillen. Och vinerna ska vi inte glömma – här kan du välja mellan rött, vitt och grönt! De gröna vinerna ”vinho verde” är världsberömda och smakar utsökt till fisk och skaldjur, eller bara som en aperitif efter en varm golfrunda.

Long stay golfresor till Algarve

Algarve är en av Europas hetaste kustremsor och en alldeles lagom bebyggd region. Därför är det inte konstigt att Algarve också varit ett av Europas allra mest populära golfresmål under de senaste decennierna.

På Algarve har vi flera härliga resmål samlade i den charmiga staden Lagos med boende på eleganta golfresorten Boavista, lyxiga och 5-stjärniga Cascade Resort och våra mer centralt belägna lägenheter på Marina Club och nyrenoverade Vila Branca.

Dessutom kan vi erbjuda både lägenheter och radhus med egna pooler intill havet och en av våra golfbanor på Salgados. Söker du elegant boende med 2 sovrum/badrum, lugn och ro intill havet och absolut närhet till golfen med flera restauranger och en livsmedelsaffär på gångavstånd är detta resmålet för dig!

Läs gärna mer om våra resmål för Long Stay golfresor via länkarna nedan och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com eller gör en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bem-vindo a Portugal!

Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika
Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan

Våra Long Stay golfresmål i Portugal

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay
  • Södra Portugal bjuder på underbara stränder, perfekt för långa morgonpromenader.

  • God service och idel trevliga människor varav de allra flesta talar riktigt bra engelska.

  • Nära 80 golfbanor, varav ett kluster riktiga godbitar ligger på Algarvekusten.

  • Tycker du om fisk och skaldjur samt goda viner är du i himmelriket. Väldigt prisvärt är det också!