Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Levande La Torre Golf Resort ligger i den klimatsäkra regionen Murcia, strax söder om Alicante på Costa Calida – ”den varma kusten”. Hit till Costa Calida har mängder av Sunbirdie-gäster färdats genom åren för en vistelse på Mar Menor och då har La Torre ingått som en av banorna vi spelat på.

La Torre har ett stort antal fina lägenheter och även ett 5-stjärnigt hotell i ny regi och vi är oerhört glada över att kunna erbjuda denna nyhet med riktigt fina lägenheter – alla med två sovrum och uteplats eller balkong – på en charmig och levande golfresort, med flertalet restauranger och annan service på gångavstånd och medlemskap på fyra av de i vårt tycke bästa banorna i området, ritade av Jack Nicklaus.

Med riktigt bra boende, fyra golfbanor av ”the golden bear” och ett klimat som slår det mesta i Europa är det svårt att inte trivas – varmt välkommen till Costa Calida och La Torre Golf Resort!

Reser du med Sunbirdie till La Torre på Costa Calida ingår som sagt medlemskap på fyra härliga golfbanor. Spela hur mycket du vill på La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature mot en spelavgift på endast 9 Euro per runda. Oslagbart! Dessutom är vi ensamma om att ha egen personal på plats som arrangerar tävlingar, aftergolf, utflykter och mycket mer.

Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider 48 timmar i förväg, dock aldrig mer än samma bana mer än 3 gånger per vecka (i mån av plats).

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta La Torre

Bokningsförfrågan

Golfen i La Torre

El Valle

El Valle är en riktigt pärla och kanske vår egen favorit bland GNKs banor.
Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

Hacienda Riquelme

Hacienda Riquelme är en riktig tuffing där det krävs att du spelar med insidan för att få bra resultat.

La Torre

En rolig och vacker parkbana med lagom stor dos av utmaningar för att vara en resortbana.

Nyheter om La Torre