Restyper

Boka Long Stay, Mid Stay och Short Stay golfresor till världens alla hörn

Long Stay | Mid Stay | Short Stay

Sunbirdie är ett helsvenskt företag som tar Long, Mid och Short Stay golfresor till en helt ny nivå. Vi är en researrangör med stor erfarenhet av resebranschen och arrangerar golfresor till de i vårt tycke bästa och mest prisvärda golfresmålen runt om i världen.

Vi är specialiserade på Long Stay golfresor men arrangerar även vad vi kallar Mid Stay och Short Stay golfresor. Våra golfresor är en möjlighet för dig att luta dig tillbaka för att bara njuta och koppla av i härliga klimat och uppleva det dagen har att erbjuda.

Long Stay Living – för dig som inte spelar golf

Spelar du inte golf har vi många resmål där du kan njuta av andra saker – allt från ett riktigt bra boende i ett härligt klimat till sysselsättningar som vattensporter, tennis, padeltennis och mycket mycket mer. Vad skulle du själv vilja göra under några veckor eller månader i ett härligt klimat? Läs gärna mer om Long Stay Living...

Distansarbete i solen?

Du som har möjlighet att distansarbeta kanske har funderat på att byta miljö? Vad sägs om att arbeta på något av våra härliga resmål under en tid och njuta av en miljö som ger dig ökad livskvalitet, mer arbetslust och energi? Win-win för dig och din arbetsgivare!
Läs gärna mer om att distansarbeta på våra resmål...

Golfresor på sommaren?

Vår normala säsong är höst, vinter, vår men allt fler frågar efter Mid och Long Stay golfresor över sommaren, kanske som prisvärt och smidigt alternativ till den klassiska charterresan?

Du får en lägenhet med fullt utrustat kök och kan leva som hemma, med den skillnaden att mat, vin och andra inköp är så otroligt mycket billigare i Spanien och Portugal än här hemma och vädret är oftast bra mycket bättre, förutsatt att du tycker om värme, strålande sol och varma bad.

Kom när du vill, stanna så länge du önskar

Vi har alltid fri ankomstdag och du kan sedan välja att stanna så länge du önskar. 3-13 nätter kallar vi Short Stay, 14-27 nätter kallar vi Mid Stay, 28 nätter eller mer kallar vi Long Stay. Enkelt, eller hur?

Läs gärna mer om de olika koncepten Short, Mid och Long Stay golfresor samt Long Stay Living, distansarbete och sommarresor nedan eller kontakta oss för mer information. Ring oss gärna på 08-458 00 00 eller sänd ett mail till info@sunbirdie.com.

Boka din Short, Mid eller Long Stay med Sunbirdie idag!

Bokningsförfrågan

Long Stay

Visst har du tänkt tanken när du rest – tänk om man kunde stanna kvar... Nu kan du det, genom våra Long Stay-resor. Du får boende i lägenhet eller villa, med full service och svensk personal på plats. Njut av sol, värme och trevligt umgänge utan finansieringskostnader eller ansvar för eget utlandsboende.

Long Stay golfresor

Sunbirdie erbjuder unika möjligheter att njuta av livet, solen, golfen och maten på sydligare breddgrader under årets mörkare månader. Res bort en månad eller längre på en Long Stay golfresa för en bekymmersfri tillvaro med sol, värme och trevligt sällskap av likasinnade.

Long Stay Living

Om du inte spelar golf (ännu) men vill resa på en Long eller Mid Stay och njuta av ett härligt klimat, koppla av och ta dagen som den kommer, ska du resa med Sunbirdie – och ta del av allt det underbara som finns på våra resmål runt om i världen. Och vem vet – du kanske vill prova på golf, trots allt?

Mid Stay golfresor

Är en månad för lång tid, men en helg- eller veckoresa för kort? Då rekommenderar vi mellantinget Mid Stay. Våra Mid Stay golfresor har ett liknande upplägg som våra Long Stay golfresor men du är borta i 2-3 veckor istället för en månad...

Short Stay golfresor

Ditt tredje alternativ är det vi kallar “Short Stay”, det vill säga prisvärda weekend- och veckoresor till några handplockade golfresmål i närheten av lättillgängliga flygplatser.

Distansarbete i solen

Distansarbetet har kommit för att stanna. Vad sägs om att arbeta från en härlig lägenhet eller villa på något av våra resmål under en tid och njuta av en miljö som ger dig ökad livskvalitet, mer arbetslust och energi? Win-win för dig och din arbetsgivare!

Long och Mid Stay på sommaren

Många tycker att sommaren är tillräckligt varm hemma i Sverige, men allt fler hör av sig till oss för att boka en Mid eller Long Stay golfresa till Sydeuropa under sommaren, troligen som alternativ till den klassiska chartersemestern. En Mid eller Long Stay ger ju faktiskt så mycket mer!