Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till Algarve – som livet borde vara...

Algarve är en av Europas hetaste kustremsor och en alldeles lagom bebyggd region. Därför är det inte konstigt att Algarve också varit ett av Europas allra mest populära golfresmål under de senaste decennierna.

Algarvekusten är känd för dess skönhet, de långa, mjuka härliga strändena, de dramatiska klipporna, ett varmt klimat och en mängd vackra och välskötta golfbanor.
Hit har vi Nordeuropeer vallfärdat i årtionden för att få sol och värme när det är som kallast där hemma.
Hit har också golfare sökt sig länge för att få spela på kanske Sydeuropas finaste samling av golfbanor. Här finns allt vad den kräsne golfaren kan begära vad gäller golf, klimat, mat och naturupplevelser.

På Algarve har vi flera härliga resmål samlade i den charmiga staden Lagos med boenden på 5-stjärniga golfresorten Boavista, lyxiga Cascade Resort och centralt belägna Marina Club och lika nyrenoverade som centralt belägna Vila Branca samt Giramar, som erbjuder jättefina, helt nyrenoverade lägenheter med 2 sovrum och eftermiddagssol på balkongen mitt i Lagos.

Dessutom kan vi erbjuda både lägenheter och radhus med egna pooler intill havet och en av våra golfbanor på Salgados, strax utanför Albufeira. Söker du elegant boende med 2 sovrum/badrum, lugn och ro intill havet och absolut närhet till golfen med flera restauranger och en livsmedelsaffär på gångavstånd är detta resmålet för dig!

Bem-vindo a Algarve!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Algarve

Kundbetyg: 4,6 av 5,0
Var: Södra Portugal
Beskrivning: Portugals södra kuststräcka har det mesta för dig som söker sol, bad, golf och kultur.
Klimat: Medelhavsklimat. Behaglig temperatur även under vintern
Bokningsförfrågan
  • Europas golfmecka för kräsna golfare!

  • Underbara stränder med allt från breda, milsvida esplanader till små, charmiga ständer där den finkorniga sanden filtreras mellan knotiga bergsformationer.

  • Mycket bra service och de allra flesta talar bra engelska.

  • Favoritresmålet för oss som älskar fisk, skaldjur och spännande viner! Behagligt prisvärt både på eleganta restauranger och enklare strandrestauranger.

Lagos

Vill du uppleva det bästa av Portugals Algarvekust under en golfresa, måste du titta närmare på den mysiga staden Lagos. Låt dig charmas av våra härliga boendealternativ i Algarves trevligaste stad och spela på någon eller alla våra fantastiskt omväxlande golfbanor. Vi själva kan inte tänka oss en bättre plats att spendera några veckor eller månader under vinterhalvåret än den populära staden Lagos.

Salgados

Salgados innebär boende i fina och rymliga lägenheter eller eleganta ”pool-villor” alldeles intill en magnifik sandstrand, bara några kilometer väster om charmiga Albufeira på Algarvekusten i södra Portugal. Golfen spelar vi på upp till 7 roliga banor, varav en ligger på kort promenadavstånd från boendet.

Nyheter om Algarve