Sydafrika

Golfresor till Sydafrika – storslagen natur och magiska golfbanor

Upplev en oförglömlig golfresa till Sydafrika. Bo intill havet eller på golfresort och njut av fantastiska golfbanor, god mat och läckra drycker. Se valar leka, åk på safari och bara njut av att vara i detta fantastiska land, dessutom till superpris!

Sydafrika är en riktig pärla till golfdestination. När det är vinter hemma i Sverige är det nämligen sommar i Sydafrika, landet har också några av världens mest natursköna banor. Samtidigt har Sydafrika relativt får golfturister så man slipper allt som oftast att trängas på de vackra golfbanorna som erbjuds. En resa till Sydafrika gör det också möjligt att uppleva en rad fantastiska äventyr som safari, vinprovningar och naturupplevelser utöver det vanliga.

Flera härliga golfresmål i Sydafrika

Vi börjar med två beprövade golfresmål i Sydafrika, där vi vet att allt fungerar bra och som du får mycket för pengarna. Dels eleganta Devonvale Golf & Wine Estate i Stellenbosch och dels otroligt populära Cape st Francis på Garden Route med flera olika boendeformer intill havet och möjligheten att välja till golf på två otroligt fina banor – en rankad som landets 4:e bästa bana!

Utöver dessa har vi flertalet resmål, boenden, golfbanor och upplevelser – från safariparker till guidade utflykter – som är perfekta som tilläggspaket. Många flyger t ex in till Kapstaden, börjar med några dagar där med upptäckter av staden, Godahoppsudden, Table Mountain och trevliga golfbanor och fortsätter sedan utmed Garden Route med stopp i George, Mossel Bay eller Knysna med golf på Fancourt, Pinnacle Point, Pezula med flera innan de reser vidare till Cape st Francis där de stannar 2-3 veckor för sol, bad och drömgolf innan de reser hem igen med stopp på den härliga safariparken Gondwana och kanske några nätter i Hermanus med golf på Hermanus GC och Arabella innan de flyger hem igen från Kapstaden.

Kontakta oss gärna och berätta vad du önskar göra under din vistelse i Sydafríka, så ska vi försöka uppfylla dina önskemål.

April är en perfekt tid att upptäcka Sydafrika

Får vi ge ett tips är April en fantastiskt tid med härligt klimat och våra partners säger alltid att vi ska försöka förmå gäster att resa i april-maj istället för januari-mars, då det är skönare klimat där den extrema värmen och blåsten börjar avta, vilket ger molnfria och vindstilla dagar med runt 25 grader och därmed perfekt för den som vill ha en aktiv tillvaro.

Det är då också lite lättare att få plats på de mest populära golfbanorna, boendena och safariparkerna, där man annars bör boka i väldigt god tid för att kunna få plats.

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Welkom in Suid-Afrika!

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Sydafrika

Huvudstad: Pretoria
Valuta: Rand (ZAR).
Antal invånare: Cirka 52 miljoner
Språk: Afrikaan, engelska, zulu.
Klimat: Årstiderna i Sydafrika skiljer sig tvärt mot de svenska årstidernaoch när vi har det som kallast är det som varmast där nere. Perfekt klimat för golf och varma, soliga dagar mellan november och april.
Med flyg: Flera stor flygbolag flyger direkt till Kapstaden från t ex London, Frankfurt, Paris eller Amsterdam.
Bokningsförfrågan
  • Stort antal fantastiska golfbanor!

  • Perfekt sommarklimat när vi har midvinter. Kan det bli bättre? Även under deras "vinter" är klimatet milt och mellan november till maj är det perfekt för oss golfare.

  • Crossover av det bästa världen har att erbjuda. Mycket kött, fisk och skaldjur. Gärna grillat. Fantastiska inhemskt producerade viner.

  • Passa på att göra en safari och se "the big five”. Eller varför inte åka på valsafari eller dyka med hajar? Valet är ditt...

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Nyheter om Sydafrika