Sydafrika

Golfresor till Sydafrika – storslagen natur och magiska golfbanor till superpris

Upplev en oförglömlig golfresa till Sydafrika. Bo intill havet eller på golfresort och njut av fantastiska golfbanor, god mat och läckra drycker. Se valar leka, åk på safari och bara njut av att vara i detta fantastiska land, dessutom till superpris!

Sydafrika är en riktig pärla till golfdestination. När det är vinter hemma i Sverige är det nämligen sommar i Sydafrika, landet har också några av världens mest natursköna banor. Samtidigt har Sydafrika relativt får golfturister så man slipper allt som oftast att trängas på de vackra golfbanorna som erbjuds. En resa till Sydafrika gör det också möjligt att uppleva en rad fantastiska äventyr som safari, vinprovningar och naturupplevelser utöver det vanliga.

Två härliga golfresmål i Sydafrika

Nu efter pandemin startar vi med två beprövade golfresmål i Sydafrika, där vi vet att allt fungerar bra och som du får mycket för pengarna. Dels eleganta Devonvale Golf & Wine Estate i Stellenbosch och dels otroligt populära Cape st Francis på Garden Route med flera olika boendeformer intill havet och golf på två otroligt fina banor – en rankad som landets 4:e bästa bana!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Welkom in Suid-Afrika!

Fakta Sydafrika

Huvudstad: Pretoria
Valuta: Rand (ZAR).
Antal invånare: Cirka 52 miljoner
Språk: Afrikaan, engelska, zulu.
Klimat: Årstiderna i Sydafrika skiljer sig tvärt mot de svenska årstidernaoch när vi har det som kallast är det som varmast där nere. Perfekt klimat för golf och varma, soliga dagar mellan november och april.
Med flyg: Flera stor flygbolag flyger direkt till Kapstaden från t ex London, Frankfurt, Paris eller Amsterdam.
Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

  • Stort antal fantastiska golfbanor!

  • Perfekt sommarklimat när vi har midvinter. Kan det bli bättre? Även under deras "vinter" är klimatet milt och mellan november till maj är det perfekt för oss golfare.

  • Crossover av det bästa världen har att erbjuda. Mycket kött, fisk och skaldjur. Gärna grillat. Fantastiska inhemskt producerade viner.

  • Passa på att göra en safari och se "the big five”. Eller varför inte åka på valsafari eller dyka med hajar? Valet är ditt...

Long Stay
Mid Stay
Short Stay
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Nyheter om Sydafrika