Il Paradiso Golf Resort

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Il Paradiso – en charmig och prisvärd golfresort för dig som vill spela mycket golf på en trevlig bana

Il Paradiso Golf Resort ligger vid sydöstra Gardasjön, nära den charmiga kuststaden Peschiera del Garda. Här finns hotell och enklare lägenheter med perfekt läge på golfbanan. Vill du ha med dig hunden på golfresan är Paradiso ett perfekt alternativ!

Peschiera del Garda är en pittoresk liten stad vid den södra spetsen av Gardasjön. Här väntar charmiga små gränder, kanaler, stränder och naturligtvis ett stort utbud av inbjudande restauranger. Bara några kilometer från denna charmiga lilla stad ligger vårt prisvärda golfresort Il Paradiso, där även hundar är hjärtligt välkomna!

Il Paradiso är redan en klassiker på marknaden för golfresor. Med sin mycket välskötta golfbana som garanterar spelglädje, närheten till Gardasjön och det varierade kultur- och underhållningsutbudet i den livliga staden Peschiera del Garda är resorten en mycket populär destination.

På Il Paradiso väntar två hotell och många lägenheter, alla belägna vid golfbanan.

Dessutom har naturligtvis Gardasjön otroligt mycket att erbjuda. I omedelbar närhet finns otaliga små, pittoreska städer och byar vid sjöns strand. Med sitt centrala läge är Il Paradiso den perfekta utgångspunkten för att upptäcka alla dessa fantastiska små orter.

Enkelt boende – men hundar är tillåtna!

Golf Residenza är ett enklare lägenhetshotell som ligger mitt på golfbanan, och du kan bokstavligen komma i gång direkt utanför dörren. Lägenheterna har ett enklare kök och vardagsrum samt ett eller två separata sovrum och ett perfekt läge vid greenen på hål 7.

Il Paradiso är ett mycket prisvärt alternativ för Mid eller Long Stay. En särskild fördel är närheten till den charmiga strandstaden Peschiera del Garda, dit det under säsongen går en gratis shuttle-buss flera gånger per dag.

Lägenheterna är enklare än vad vi vanligen erbjuder men de är ändå trivsamma. Dock passar det främst dig som kanske inte sätter så stort värde på boendet, men vill spela mycket golf och ha närhet till en trevlig kuststad. De har ett eller två separata sovrum (2 sovrum mot extra kostnad, se prislistan), ett kombinerat vardagsrum och kök med matplats, ett badrum samt en balkong eller terrass. Wi-Fi ingår, men fungerar begränsat i lägenheterna. På hotellet och i klubbhuset är anslutningen däremot bra. Gäster har också tillgång till hotellets gym och inomhuspool.

Hundar under 10 kg är tillåtna på hela resorten, perfekt för dig som vill ta med dig din fyrfota vän.

Benvenuti in Italia e Il Paradiso!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Gardasjön
Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Il Paradiso

Kundbetyg: 4,3 av 5,0
Var: Södra Gardasjön, intill Peschiera del Garda
Beskrivning: Prisvärt golfresmål med enkla lägenheter och en fantastiskt trevlig golfbana, samt shuttle-buss in till charmiga kuststaden Peschiera del Garda
Klimat: Perfekt golfklimat under höst och vår.
Mat och dryck: Restaurang på hotellet och i klubbhuset samt mängder av vattenhål inne i Peschiera del Garda
Bokningsförfrågan
  • Hundar är välkomna både lägenheterna och på golfbanan!

  • Vi bor i enkla lägenheter med perfekt läge på en mycket trevlig golfbana, där du kan köpa till fri golf. Dessutom finna flertalet andra fina banor i närheten.

  • Underbart golfklimat under höst och vår.

  • I Peschiera del Garda finns mängder av trevliga restauranger i olika prisklasser.

Golfen i Il Paradiso Golf Resort

Golf Club Paradiso del Garda

En mycket trevlig och uppskattad parkbana som man inte tröttnar på ens efter ett par månaders intensivt spelande.
  • Namn: Golf Club Paradiso del Garda
  • Kundbetyg: 4,3 av 5,0
  • Bankaraktär: Parkbana
  • Arkitekt: Jim Fazio

Nyheter om Il Paradiso Golf Resort