Costa Dorada

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golf och kultur på den ”gyllene kusten”

Söder om Barcelona börjar ”den gyllene kusten” Costa Dorada. Över 20 mil av gyllene sandstränder, kristallklart vatten, sol, värme, kultur och golf lockar årligen hit mer än 3 miljoner turister. Här har vi på Sunbirdie funnit vårt egna paradis, med det mesta som vi nordbor längtar efter under vinterhalvåret.

Vad är det då vi längtar efter? Ja, kanske en strålande sol och ett värmande klimat (stor skillnad mot Barcelona, bara en timme längre norröver), en matkultur som bjuder på höjdpunkter från det katalanska köket eller varför inte fritt spel på två fantastisk trevliga golfanläggningar – Gaudí Reus och Costa Daurada. Du kan köpa till medlemskap på en eller två golfklubbar, vad sägs om det?

Här på Costa Dorada erbjuder vi boenden och golfupplevelser i toppklass för dig som längtar efter att tillbringa en tid i en riktig kuststad, som lever året runt. Faktum är att vi erbjuder mängder av olika möjligheter till boenden i den fantastiskt charmiga kuststaden Cambrils. 

Bienvenidos a Costa Daurada!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Costa Dorada

Kundbetyg: 4,2 av 5,0
Var: Östra Spanien, en timme söder om Barcelona.
Beskrivning: Costa Dorada är kuststräckan söder om Barcelona, med flertalet härliga stränder, fina golfbanor och mysiga städer.
Klimat: Mycket bättre än vad alla tror. Det är stor skillnad på klimatet här vid Costa Dorada jämfört med Barcelona och Costa Brava.
Bokningsförfrågan
  • På Costa Dorada finns flera riktigt fina golfbanor varav vi kan erbjuda såväl medlemskap på flera banor som enstaka greenfees, beroende på vad du önskar och hur ofta du vill spela.

  • Underbara, gyllena stränder och milsvida strandpromenader utmärker Costa Dorada.

  • Cambrils kallas ibland "Kataloniens gastronomiska hjärta" och det finns ett enormt utbud av lokal och internationell gastronomi, barer och caféer.

  • Prisnivån är oväntat trivsam med låga priser på mat, dryck och nöjen. En brakmiddag med flera rätter, bra vin och kaffe kostar sällan mer än 20-25 euro, vilket beror på att det främst är inhemsk turism här och Spanjorer skulle inte tolerera turistpriser.

Cambrils

Att Cambrils håller ställningen som ett av våra allra mest populära resmål är inte så underligt. Staden är charmig, klimatet härligt och läget oslagbart. Välj till fri golf på en, två eller flera trevliga golfbanor och känn dig som hemma på Costa Dorada!

Nyheter om Costa Dorada