Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till charmiga Cascais

Upptäck charmiga fiskebyn Cascais under en golfresa med boende på Quinta da Marinha. Toppboende på hotell eller i villa intill golfbanan med Cascais bara minuter bort och världsstaden Lissabon på pendlingsavstånd.

Kuststaden Cascais är idag en exklusiv "förort" där många av Lissabons förmögna bor. Delvis på grund av det enkla pendlingsavståndet till huvudstaden (bara 3 mil eller ca 20 minuter med prisvärt tåg) och dels på grund av läget vid havet. I den charmiga staden finns mängder av restauranger, butiker och hamnen bjuder på ännu fler restauranger och vackra vyer. 

Onyria Quinta da Marinha

Quinta da Marinha ligger bara minuter från centrala Cascais och erbjuder förutom en mycket trevlig golfbana ett högklassigt hotell samt väldigt charmiga, nyrenoverade och fint inredda villor med ett eller två sovrum. På kort promenadavstånd från hotellet och klubbhuset bor du där i lugn och rofylld miljö bland pinjeträden. Här känner man sig verkligen hemma! 

På hotellet finns gym, spa och både inomhus- och utomhuspool samt nödvändigheter som en bra bar och restauranger. Vid stranden, cirka 5 kilometer från hotellet ligger ytterligare en mycket populär restaurang och självklart finns många många fler i centrala Cascais. 

Hotellet har shuttle in till Cascais där du kan ta tåget till centrala Lissabon, så det finns oändliga variationsmöjligheter när det gäller mat och nöjen, eller så håller du dig bara hemma på Quinta da Marinha.

Golfen på Quinta da Marinha

Utanför dörren på ditt boende ligger den härliga parkbanan, ritad av ingen mindre än legendariske Robert Trent Jones Sr. Banan byggdes på 80-talet men har vårdats ömt under åren och bjuder efter senaste renoveringen på en magisk blandning av vackra vyer över havet och Sintra-bergen med en del klurigheter, ganska typiska för RTJ Senior.

Det finns flera andra fina banor i absolut närhet om du mot förmodan skulle tröttna på hemmabanan, exempelvis den otroligt läckra linksbanan Oitavos...

Bem vindo a Cascais!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Cascais

Var: Strax väster om Portugals huvudstad Lissabon.
Beskrivning: Charmig före detta fiskeby med flera trevliga golfbanor.
Klimat: Milt Medelhavsklimat trots närheten till Atlanten. De bästa månaderna för bra väder i Lissabon är februari, mars, april, maj, juni, juli, Augusti, september, oktober, november och december
Golfsäsong: Året runt, men bästa månaderna är februari till juni och september till november.
Bokningsförfrågan

Golfen i Cascais

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha ritades av den legendariske Robert Trent Jones och har efter senaste förfiningen blommat ut till en fullfjädrad skapelse som erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten och Sintrabergen.