Onyria Quinta da Marinha Hotel

R. Palmeiras 247, 2750-005 Cascais, Portugal
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Onyria Quinta da Marinha har efter senaste renoveringen blommat ut till ett underbart golfhotell med eleganta rum, fantastisk mat och fortfarande med absolut närhet till den fina golfbanan av legendariska Robert Trent Jones Sr.

Vi bor i nyrenoverade dubbelrum med balkong och här finns även motionsrum, spa och både inomhus- och utomhuspool samt nödvändigheter som en bra bar och flera restauranger – med riktigt hög klass på mat och dryck och apropå det går det att uppgradera till ”Semi All Inclusive” där det ingår fri dryck till middagen och under kvällen. Vid stranden ligger ytterligare en mycket populär restaurang och självklart finns många många fler i centrala Cascais.

Resorten har kostnadsfri shuttle in till centrala Cascais varifrån du även kan ta tåget till Lissabon, så om du inte vill njuta av dagarna och kvällarna på resorten finns oändliga variationsmöjligheter.

Onyria Quinta da Marinha har även mycket charmiga villor intill banan med ett och två sovrum, där ni kan vara upp till 6 personer. Kanske något för den stora familjen eller en mindre grupp? Läs mer om Villorna...

Se prislistan för mer information eller kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Bem vindo a Cascais!

© Sunbirdie

Fakta Onyria Quinta da Marinha Hotel

Beskrivning: Elegant, lyxigt golfhotell i charmiga Cascais
Byggår: Renoverat 2020
Antal kvm: 24-60 kvadratmeter
Avstånd golf: 100 meter
Avstånd strand: Praia do Guincho, ca 5 km (shuttle)
Avstånd närmaste stad: Cascais, cirka 4 km (shuttle)
Bokningsförfrågan