Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

Costa Cálida

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Costa Cálida - ingen öken för golfare!

Stora delar av Spanien kan stoltsera med Europas varmaste och bästa klimat. Att välja ett resmål där klimatet är det rätta är naturligtvis viktigt när man väljer golfresmål och just därför är Costa Cálida i sydöstra Spanien helt rätt val. Det är en av Spaniens torraste och varmaste regioner, men verkligen ingen öken för oss som älskar golf...

Costa Cálida betyder ”den varma kusten” och här finner du vinterklimatet som gynnar luncher utomhus, fågelkvitter på morgnarna och torra vackra golfbanor av bästa kvalitet. Det är ett klimat som skapat för långa frukostar på lägenhetsterrassen, kulturella utflykter till de historiska städerna Murcia och Cartagena, luncher på golfrestaurangen och trevliga golfrundor i eftermiddagssolen.

Eftersom golfen är en viktig del av vistelsen när man reser med Sunbirdie, är det också av stor vikt att banorna håller hög klass. Spanien är känt för sina många och fina golfbanor och Costa Cálida är inget undantag. Faktum är att vi själva håller många av banorna här högre än mer namnkunniga banor på Costa del Sol och många har också ritats av ingen mindre än ”the golden bear” Jack Nicklaus...

Utöver ett underbart klimat, bra boende och utsökta golfbanor finns mängder av möjliga aktiviteter inom kultur, gastronomi och historiska tillbakablickar. Eller varför inte göra en avstickare upp till närbelägna Sierra Nevadas stora skidområde för en dags pudersnö-skidåkning som omväxling från stekande sol och nyklippta greener?

Varmt välkommen till Costa Cálida!

Fakta Costa Cálida

Var: Sydöstra Spanien, söder om Alicante, norr om Almeria
Beskrivning: Spaniens "hetaste" region med mängder av fina golfbanor och perfekt klimat för frusna nordbor under vintern
Bokningsförfrågan

Long Stay & Mid Stay

Våra mest prisvärda resor

Short Stay

För dig som vill vara borta max 7 dagar

  • Spaniens varmaste och mest solsäkra region, med perfekt klimat även under vår egen midvinter...

  • På Costa Calida finns en uppsjö fina golfbanor med klassiker som La Manga, Las Colinas och "Mar Menor-banorna”, som mången nordbo spelat på de senaste 15 åren.

  • Prisvärt! Många resorts och golfbanor på Costa Calida har en behaglig prisnivå (särskilt jämfört med exempelvis Costa del Sol) och så även restauranger och butiker i städer och byar.

  • Kultur finns i form av historiska lämningar, charmiga städer och religösa pilgrimsmål.

Hacienda del Alamo

Lägenhet eller hotell intill banan och tre omväxlande banor i Spaniens bästa klimat med full service – låter det inte som en dröm?

Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

La Torre

Costa Calida, La Torre – golfparadiset med boende intill banan på trevlig golfresort och medlemskap på 3 roliga och omväxlande banor.


Nyheter om Costa Cálida