Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

Costa Cálida

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Costa Cálida - ingen öken för golfare!

Stora delar av Spanien kan stoltsera med Europas varmaste och bästa klimat. Att välja ett resmål där klimatet är det rätta är naturligtvis viktigt när man väljer golfresmål och just därför är Costa Cálida i sydöstra Spanien helt rätt val. Det är en av Spaniens torraste och varmaste regioner, men verkligen ingen öken för oss som älskar golf...

Costa Cálida betyder ”den varma kusten” och här finner du vinterklimatet som gynnar luncher utomhus, fågelkvitter på morgnarna och torra vackra golfbanor av bästa kvalitet. Det är ett klimat som skapat för långa frukostar på lägenhetsterrassen, kulturella utflykter till de historiska städerna Murcia och Cartagena, luncher på golfrestaurangen och trevliga golfrundor i eftermiddagssolen.

Eftersom golfen är en viktig del av vistelsen när man reser med Sunbirdie, är det också av stor vikt att banorna håller hög klass. Spanien är känt för sina många och fina golfbanor och Costa Cálida är inget undantag. Faktum är att vi själva håller många av banorna här högre än mer namnkunniga banor på Costa del Sol och många har också ritats av ingen mindre än ”the golden bear” Jack Nicklaus...

Utöver ett underbart klimat, bra boende och utsökta golfbanor finns mängder av möjliga aktiviteter inom kultur, gastronomi och historiska tillbakablickar. Eller varför inte göra en avstickare upp till närbelägna Sierra Nevadas stora skidområde för en dags pudersnö-skidåkning som omväxling från stekande sol och nyklippta greener?

Varmt välkommen till Costa Cálida!

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om våra resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Costa Cálida

Var: Sydöstra Spanien, söder om Alicante, norr om Almeria
Beskrivning: Spaniens "hetaste" region med mängder av fina golfbanor och perfekt klimat för frusna nordbor under vintern
Med bil: Långt från Sverige, men varför inte ta några stopp på vägen och se resan ner som en del av upplevelsen? Har du husbil är det ju inga problem att sova över på vägen ner och sedan kan du parkera utanför din lägenhet och promenera till banan, restauranger, affär mm.
Bokningsförfrågan
  • Spaniens varmaste och mest solsäkra region, med perfekt klimat även under vår egen midvinter...

  • På Costa Calida finns en uppsjö fina golfbanor med klassiker som La Manga, Las Colinas och "Mar Menor-banorna”, som mången nordbo spelat på de senaste 15 åren.

  • Prisvärt! Många resorts och golfbanor på Costa Calida har en behaglig prisnivå (särskilt jämfört med exempelvis Costa del Sol) och så även restauranger och butiker i städer och byar.

  • Kultur finns i form av historiska lämningar, charmiga städer och religösa pilgrimsmål.

Hacienda del Alamo

Lägenhet eller hotell intill banan och tre omväxlande banor i Spaniens bästa klimat med full service – låter det inte som en dröm?

Long, Mid och Short Stay golfresor till Spanien, Costa Cálida med Sunbirdie

La Torre

Costa Calida, La Torre – golfparadiset med boende intill banan på trevlig golfresort och medlemskap på 3 roliga och omväxlande banor.


Ona Mar Menor Golf Resort

Mar Menor Golf Resort är en gammal favorit i vårt utbud, nu med helt nyrenoverad golfbana. Här bor ni i lägenheter med eller eller två sovrum eller ett fint golfhotell intill banan på en levande golfresort i Spaniens varmaste klimat.

Nyheter om Costa Cálida