Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Heritage The Villas, Heritage Awali och Heritage Le Telfair
– tre lyxiga smaker av södra Mauritius

Heritage Resorts har boenden för alla smaker, men kanske inte allas plånböcker. Utmed stranden på den varsamt skötta lagunen ligger All Inclusive-hotellet Heritage Awali och lyxigt, klassiska Heritage Le Telfair samt eleganta C Beach Club. Strax ovanför ligger golfbanan Heritage GC:s klubbhus och ytterligare en bit upp hittar vi de eleganta villorna med 2, 3 eller 4 sovrum och stora, privata pooler.

Heritage golfbana Le Chateau GC är en magisk design av Peter Matkovich, som bland annat även ritat dramatiska Pinnacle Point i Sydafrika. Reser du med oss har du alltid fri golf inkluderat och spelar fritt både på mästerskapsbanan och deras par 3-bana. Till hösten 2023 öppnar ytterligare en bana, den spännande La Reserve Links, vilken är reserverad exklusivt för Heritage gäster och medlemmar i Heritage GC mot ett tillägg om cirka 150 EUR per runda inklusive golfbil, rangebollar, välkomstgåva och ”förfriskningar” vid half way house. Uppgraderar du till ”Gourmet Bliss All Inclusive” på något av våra boenden ingår en runda på La Reserve Links och mycket mycket mer...

Söker du prisvärd All Inclusive rekommenderar vi Heritage Awali, som med sin familjevänliga utformning och tillbakalutade, eleganta charm är perfekt för dig som vill ha en avslappnad vistelse utan att behöva ta fram plånboken.

För dig som vi njuta av klassisk lyx och en doft av svunna tider passar Heritage Le Telfair golf & Spa Resort som handen i den mjuka kalvskinnshandsken.

Vill du sköta dig själv och njuta av en egen, privat villa intill golfbanan med stor pool och enorma sociala ytor rekommenderar vi Heritage the Villas. Med 2, 3 eller 4 sovrum, stora privata pooler och självklart fullt utrustade kök kan du här leva som du önskar.

När du inte spelar golf

Heritage Resorts har en stor mängd aktiviteter både på land och till sjöss och utöver golfen kan du exempelvis göra vandringar eller fyrhjulingsturer i det stora naturreservatet som ligger intill golfbanan. Vill du snorkla, dyka eller paddla eller segla är det inga problem och har du tid rekommenderar vi verkligen att du lär dig kite-surfa. På Heritage Resorts ingår självklart även tillgång till en mängd aktiviteter som tennis, beach volleyboll, bordtennis, mountain bikes och mycket mer.

Vår agent på plats hjälper självklart till om du vill göra utflykter på Mauritius, oavsett det gäller shopping i huvudstaden Port Luis eller heldagsutflykter på havet alternativt guidade turer runt ön.

Läs mer om våra olika boenden nedan och ring eller maila oss gärna för mer information … vi har självklart "testat" alla våra boenden och golfbanor. Hårt arbete, men någon måste ju göra det...;)

Observera att våra resor till Anahita inte är så kallade paketresor. Detta då vi inte säljer flyg (det bokar du själv) och all möjlig annan service ingår för alla gäster, tex golf, tennis, spa, gym, vattensporter med mera. Detta innebär att vi precis som Booking.com, Hotels.com och andra inte heller ställer resegarantier för er resa men i våra priser är ett mycket förmånligt avbeställningsskydd inkluderat, vilket gör att du kostnadsfritt kan avboka fram till dagen före planerad ankomst. Läs gärna mer i våra resevillkor eller i prislistan.

Bienvenue à l'Ile Maurice et Heritage!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Heritage Resorts

Kundbetyg: 4,9 av 5,0
Beskrivning: Resort med All Inclusive-hotell, lyxresort och eleganta villor, som Beach Club och en av Mauritius bästa golfbanor.
Klimat: Underbart klimat mellan november och april med drygt 30 grader och milda regnskurar då och då.
Mat och dryck: 12 olika restauranger och flertalet barer sörjer för att du slipper gå hungrig...
Bokningsförfrågan
  • En av öns bästa banor blir snart två...

  • Underbara ständer och en härligt beachclub. Vad mer kan man begära? Kanske en stor privat pool vid din villa...

  • På Le Telfair får du din egen butler...

  • 12 restauranger och flera barer. Ingen risk att du tröttnar på utbudet med andra ord...

Golfen i Heritage Resorts

Heritage GC, La Réserve Golf Links

La Réserve Golf Links at Heritage Golf Club öppnar hösten 2023. En extraordinär linksbana på södra Mauritius och första riktiga linksbanan i Indiska Oceanen.

Heritage GC, Le Château Golf course

Ett tropiskt mästerverk med design av Peter Matkovich, som bland annat även ritat dramatiska Pinnacle Point i Sydafrika.