Mid och Long Stay över sommaren

Mid och Long Stay golfresor under sommaren

Fler och fler hör av sig och vill boka Mid och Long Stays under sommaren och vi har därför samlat några erbjudanden för sommarsäsongen. Exempelvis på Algarvekusten och heta Costa Calida, söder om Alicante i Spanien.

Många tycker att sommaren är tillräckligt varm hemma i Sverige, men allt fler hör av sig till oss för att boka en Mid eller Long Stay golfresa till Sydeuropa under sommaren, troligen som alternativ till den klassiska chartersemestern. En Mid eller Long Stay ger ju faktiskt så mycket mer!

Priserna är ibland lite högre än under vår normala säsong, dvs höst, vinter och vår, men sammantaget blir det ändå väldigt prisvärt då du får en lägenhet med fullt utrustat kök och kan leva som hemma, med den skillnaden att mat, vin och andra inköp är så otroligt mycket billigare i Spanien och Portugal än här hemma och vädret är oftast bra mycket bättre, förutsatt att du tycker om värme, strålande sol och varma bad.

Läs mer om resmålen via länkarna nedan och kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com för en skräddarsydd offert.

Hoppas att vi hörs!

Bokningsförfrågan, Mid och Long Stay på sommaren

Charmiga kuststaden Lagos

Lagos anses vara Algarves trevligaste stad och vi förstår varför. Genuin bebyggelse, härliga stränder, mängder av restauranger, caféer och mysiga barer i ”gamla stan” och en charmig marina. Dessutom flera riktigt högklassiga golfbanor.

Golfresorten Hacienda del Alamo

Toppboendei lägenhet intill golfbanan och greenfeemedlemskap på tre omväxlande banor på Spaniens heta Costa Calida. Oavsett hur länge du stannar kan vi lova en underbar tid med sol, bra golf och livskvalité...