Norra Thailand

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Golfresor till norra Thailand – som Thailand var förr

Norra Thailand är en exotisk del av Asien med fantastisk natur som i många områden är orörd eftersom turismen inte har satt sina spår här som på andra håll i landet. Här kan du uppleva sann Thailändsk kultur och kombinera med riktigt bra golf.

I exotiska och charmiga Chiang Rai i Norra Thailand, bor vi mitt i staden och spelar golf på tre banor samt njuter av exotisk natur, kultur, god mat och låga priser. Upptäck det klassiska Thailand som landet – och priserna – var förr…

Här finns inga palmströsslade stränder och salta vågor, men söker du något mer än så, kan vi lova att du finner det här! Kulturen, maten, människorna, naturen – allt påminner mer om hur Thailand var förr och även om det låter lite som en klyscha är det faktiskt sant. Här känner du dig genuint välkommen och det gör heller ingenting att priserna är behagligt låga.

Golf på tre omväxlande banor

Det finns inte så många golfbanor här uppe men en av dem är faktiskt ansedd som en av landets bästa – och självklart spelar vi där minst en gång per vecka! Det är mästerskapsbanan Santiburi av Robert Trent Jones JR, som tillsammans med Waterford Valley och Happy City utgör spelplatserna för vår hobby i Chiang Rai.

Du kan köpa till ett paket med ett antal greenfee per vecka och självklart ingår då alla transporter, till och från flygplatsen och till och från golfbanorna på dina speldagar.

Vår man på plats är svensk men bor sedan många år i Chiang Rai och blir din perfekta vägvisare under din vistelse.

Perfekt klimat för golf

Norra Thailand har ett klimat som skiljer sig en hel del jämfört med södern, då det är betydligt mer behagligt, med varma, behagliga dagar, samtidigt som kvällar och nätter kan bli en aningen svalare. det här gör att du som känner att du inte riktigt klarar hettan i södra Thailand, garanterat kommer trivas bra i Chiang Rai!

Välkommen till Thailand!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Vad denna region erbjuder

Kundbetyg: 4,7 av 5,0
Var: Allra nordligaste Thailand
Beskrivning: En härligt exotisk del av Thailand, långt från den exploaterade södern
Klimat: Svalare än söderut men fram mot mars blir det ändå lite väl varmt på dagarna och då kan också eldningar och annat göra luften mer ohälsosam, vilket skett efter pandemin. November till februari är perfekt!
Bokningsförfrågan
  • Jodå, flera trevliga banor finns även här uppe i norra Thailand, varav vi spelar på tre av dem.

  • Nja, du reser inte hit för sol och bad, om du inte vill bada i poolen eller mekong-floden som flyter förbi...

  • Underbart god och spännande mat med delvis helt andra smaker än längre söderut.

  • Vrid tiden tillbaka till ett Thailand, som det såg ut för kanske 30-40 år sedan. Trevliga människor, låga priser och väldigt exotiskt.

Chiang Rai

Drömmer du om Thailand som det var förr? Uppe i norra Thailand, mitt i den ”gyllene triangeln”, närmare bestämt i Chiang Rai, där vinterklimatet är som allra bäst, har vi skapat en underbar möjlighet till en riktigt unik och bekväm vistelse med möjlighet att köpa till den bästa golf som området kan erbjuda.