Long Stay – bättre än hemma!

Upptäck Long Stay – ett nytt sätt att resa! Gör som tusentals andra svenskar – byt regn, rusk, höststormar och snöskottning mot en längre tids sol och härligt umgänge med likasinnade. Long Stay är dessutom ett bra miljöval och med tanke på eventuell smittspridning finns många fördelar jämfört med charterresor!

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)

Friheten att variera sitt vinterboende lockar allt fler att upptäcka Long Stay – ett resesätt som redan är väldigt populärt bland golfspelare, men som även lockar resenärer med andra intressen och som har möjlighet att vara borta längre perioder. Intresset för att köpa ett boende i Sydeuropa har förbytts till en stark efterfrågan av att hyra sitt boende. Och varför ska man köpa och låsa sig vid en plats, när vi erbjuder ett så bekymmersfritt, varierande och riskfritt alternativ?

Några hundra kronor per dag för boende i lägenhet i en mysig kuststad med service av vår egen personal samt el, värme, wifi, städning, byte av lakan och handdukar – låter det inte som en dröm?

Long Stay till Sydafrika_cape-st-francisVad sägs om en månads toppboende i Sydafrika med 16 greenfee på två banor från under 13.000 kr…

Vill du fly från vinterkylan och spendera en tid i värmen med bra boende, en aktiv livsstil (vandringsleder, gym, tennisbanor och fina golfbanor) och trevligt sällskap av likasinnade, är en Long Stay-resa det optimala alternativet.

Du slipper den ekonomiska risken med att köpa ett eget utlandsboende och behöver inte bekymra dig för varken underhållskostnader eller höga greenfee- eller medlemsavgifter. Vi ordnar allt för din bekvämlighet och det enda du behöver göra är att välja vad du vill göra på dagarna…

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)

Long Stay över Jul och Nyår?

Släpp snöskyffeln, ta med dig golfklubborna och någon du tycker om och fira Jul och Nyår med oss i södra Spanien till specialpris.

blank
Jättefina lägenheter med 2 sovrum/badrum på en av 3 banor där du blir medlem – i Spaniens torraste och varmaste klimat…

Under helgerna 2022 satsar vi bland annat på otroligt trevliga och svårslaget prisvärda Hacienda del Alamo Golf Resort, strax söder om Murcia på solsäkra Costa Calida och bara en timme från Alicante. Här bor vi i väldigt fina och fullt utrustade lägenheter med 2 sovrum och eftermiddagssol (eller morgonsol, om du önskar det) i Spaniens bästa klimat (om du gillar värme) och har medlemskap på tre riktigt roliga och omväxlande banor – Hacienda del Alamo, Saurines och Mar Menor.

Vi har värdar på plats över helgerna, som arrangerar roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. Självklart har vi specialarrangemang för jul och nyår och dessutom glada upptåg…

Priset då? Ja, vad säger du om priser från 340:- per person och natt, inklusive medlemskap, kanonboende och full service? 

Läs mer om Mid och Long Stay över Jul och Nyår…

Tänk på miljön – res på Long Stay!

Genom att resa på Long Stay följer du Naturskyddsföreningens miljöråd om att ”resa mer sällan men stanna borta längre tid istället”. 

Sänker du temperaturen i villan och undviker användning av bilen här hemma i kylan när du är bortrest gör du faktiskt miljön en ren tjänst, för även om du inte skulle sitta på flyget ner till Sydeuropa, sitter någon annan på din plats och flyget går ändå. Det enda du idag själv kan påverka är dina egna val som att tex sänka värmen hemma eller ta bussen istället för bilen. Ingen annan kommer att värma upp ditt hus eller köra din bil men flyget går ju som sagt oavsett du åker med eller ej…

Det går även utmärkt att ta tåget söderut och därefter hyra en liten, snål bil på plats eller varför inte ta din egen bil och köra söderut. Det kan i många fall vara det allra smartaste såväl ur kostnads- som klimatperspektiv och dessutom är det ju väldigt smart ur ett smittspridningsperspektiv! Du behöver inte trängas på en flygplats och du checkar in i din egna, rena lägenhet där du lever som hemma.

Läs gärna mer om hållbart resande genom Long Stay…

Golf eller ”bara vara” under din Long Stay?

Vi kan med stolthet presentera Long Stay-resor med aktivt innehåll för dig som önskar det, men även resmål för dig som föredrar en vistelse med “bara vara”. Vi vill att du ska känna att du är väl omhändertagen och att det finns ett gediget program att ta del av. Därför har vi ett antal handplockade resmål, med svensktalande värdar på plats för din service. Vi erbjuder till att börja med Long Stay (fyra veckor) och Mid Stay (två till tre veckor), med fokus på Golf och det vi kallar Living, vilket kanske bäst kan beskrivas som “bara vara”, dvs utan speciella arrangemang.

Du kan kombinera din underbara Long Stay med en uppsjö av aktiviteter – om du vill. Annars kanske det räcker att resa till värmen under en längre tid med bra boende men ändå med möjlighet till härliga upplevelser.

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)

Njut av din nya, lyxiga vardag…

När du reser med Sunbirdie öppnar sig en härlig möjlighet att hitta nya vänner som har ungefär samma intresse som du själv. Genom utflykter, middagar och andra sociala aktiviteter skapas ett aktivt socialt liv för den som vill.

Long Stay till Spanien_costa-del-solLånglunch på stranden i januari? Allt är möjligt under en resa med Sunbirdie.

Vardagstempot bestämmer du helt själv. Vill du vara ledig från golf eller andra aktiviteter en dag så är du det. Vill du vandra, yoga eller spela golf varje dag så gör du det. Många sätter lika stort värde på upplevelsen av att sköta vardagsbestyren i ett soligt och varmt klimat som att få utföra sin hobby.

Att gå och handla färsk fisk i hamnen, vin i vinbutiken och frukt och grönt hos de lokala handlarna kan vara stora upplevelser i det lilla. Att sitta kvar länge i solen på lunch- eller middagsrestaurangen är en extra stor upplevelse när man vet att grannarna där hemma i Sverige sannolikt skottar garageuppfarten…

Bättre än hemma med long stay

Long Stay innebär att du stannar på resmålet i minst 4 veckor och oftast att du tar dig till resmålet på egen hand. Det betyder att du bokar flygbiljetter själv om flyg är det sätt du vill ta dig ner på. Vill du åka bil eller tåg så går det naturligtvis lika bra.

Från under 250 kronor per dag för boende i stor, härlig lägenhet i en charmig kuststad med service av svensktalande personal och el, värme, wifi, städning, byte av lakan och handdukar – låter det inte som en dröm? Det är helt klart bättre än hemma för de allra flesta…

Här på vår hemsida finns mängder av spännande resmål att upptäcka för dig som är sugen på att vara borta under vinterhalvåret.  Låt dig inspireras och börja planera för hur vintern, våren eller nästa höst skulle kunna bli både soligare och roligare…

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)

Fördelar med Long Stay

• En möjlighet till ett utlandsboende utan ekonomisk investering
• Inget ekonomiskt risktagande
• Bra miljöval. Följer Naturskyddsföreningens miljöråd om att ”resa mer sällan men stanna borta längre tid istället”.
• Total koll på kostnaderna
• Möjlighet att bo på olika anläggningar i olika länder
• Gott om likasinnade att tex spela golf och umgås med
• Möjlighet att bo förstklassigt i ett socialt sammanhang till fantastiska priser
• Slipp tråkiga sysslor såsom städning, byte av lakan mm
• Svensktalande personal på plats
• Sol, värme och rosévin i stället för regn, dimma, kyla och snöskottning…

 

Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.