Prisvärda hyrbilar

Prisvärda hyrbilar för din Mid och Long Stay

Med en hyrbil kan du ta dig till golfbanor, kultur och vingårdar och i eget tempo utforska våra resmål, utan att behöva anpassa dig till schemalagda transporter. Boka gärna via Holiday Drive för full service.

Vi säljer inte flyg och inte heller hyrbil, vilket ger dig full frihet att resa som du själv önskar. Flyg, tåg, buss och egen bil är alla bra val och om du tar flyg, tåg eller buss, rekommenderar vi att du bokar en hyrbil på plats, för att få det mesta av din vistelse. Du slipper då passa transferbussar och andra schemalagda transporter och kan ta dig runt till golfbanor, sevärdheter och service när du själv vill.

Söker du högsta kvalitet och service, rekommenderar vi att du bokar med svenska Holiday Drive, där du hyr av utvalda leverantörer med bra villkor och får service på svenska, om något mot förmodan skulle hända.

Sök pris och boka hyrbil med Holiday Drive...

Hyrbilar till specialpris på Algarvekusten

På Algarvekusten har vi ett mycket bra avtal med en lokal aktör som erbjuder våra kunder bra priser för hyrbil från Grupp C (VW Polo eller liknande 5-dörrars) inklusive alla försäkringar och extra förare. Alla försäkringar och extra förare ingår och inga dolda avgifter tillkommer!

I priset (från 20 EUR per dag inklusive allt) ingår dessutom att ni får bilen levererad till ert boende, vilket kan vara skönt om ni kommer sent och inte vill trassla med hyrbil vid ankomsten. Tillägg för upphämtning på flygplatsen 15 EUR (kort transfer till hyrbilsfirman). Ni kan även hyra för kortare perioder under er vistelse.

Du bokar din hyrbil på Algarvekusten genom att kontakta oss på info@sunbirdie.com eller telefon 08-458 00 00, vardagar 9-12 och 13-17. Vi behöver då information om var och när du vill ha bilen levererad och om det är på flygplatsen, behöver vi din flyginformation.

Trevlig resa!

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan