Golfbanor

Våra golfbanor

I Sunbirdies program för Long Stay, Mid Stay och Short Stay golfresor finns ett stort antal golfbanor, där du kan lägga till valfritt golfpaket eller enstaka rundor efter eget tycke, så snart du bekräftat din resa.

Dessutom kan du numera skräddarsy din golfresa genom att lägga till någon av i stort sett alla andra befintliga banor i närheten genom att boka starttider själv online här på vår hemsida. På så sätt kan du lyxa till din Mid eller Long Stay med ett par rundor på några riktiga drömbanor eller skräddarsy din weekend med banor och starttider som passar dig...

Klicka gärna på golfbanorna nedan för mer information, bilder och fakta, samt länkar till de resmål där respektive golfbana kan köpas till – individuellt eller i paket till specialpris. Vi säljer inte längre så kallade "paketresor" men så snart du bokat och bekräftat boende inklusive service och medlemskap i Club Sunbirdie (inklusive bland annat ett kostnadsfritt avbeställningsskydd!) kan du köpa till greenfee, transfers, hyrbil och annan service till nettopriser...

Har du frågor om de olika golfbanorna är du varmt välkommen att höra av dig på telefon 08-458 00 00 eller genom att maila till info@sunbirdie.com. Till skillnad från många andra bokningssajter för boende och golf har vi (i alla fall någon av oss) spelat alla banor och bott på varje boende och kan därmed rekommendera dig till "rätt" resmål eller bana.

Vill du spela spela andra banor än de som ingår i det paket du köpt till efter bokning av ditt boende, kan du numera även boka starttider själv online här på vår hemsida.

Golfbanor i vårt program:

Portugal:

Alamos
Boavista
Camporeal
Espiche
Morgado
Palmares
Penina
Quinta da Marinha
Salgados

Spanien:

Costa Daurada Tarragona
Costa Teguise
Desert Springs
El Valle
Gaudí Reus
Hacienda del Alamo
Hacienda Riquelme
La Cañada
La Torre
La Sella Golf
Lanzarote Golf
Los Moriscos
Mar Menor
Marina Golf
Saurines
Valle Romano

Italien:

Arzaga Golf Club
Gardagolf Country Club
Golf Bogliaco
Golf Club Paradiso del Garda
Il Colombaro

Thailand:

Black Mountain
Happy City Golf Club
Santiburi Country Club
Waterford Valley Golf

Mauritius:

Anahita Four Seasons GC
Heritage GC, La Réserve Golf Links
Heritage GC, Le Château Golf course
Il aux Cerfs GC

Sydafrika:

Devonvale Golf Club
St Francis Bay
St Francis Links

Vill du spela andra banor än de som ingår i det paket du köpt till efter bokning av ditt boende, kan du numera även boka starttider själv online här på vår hemsida.

© Sunbirdie