Apartamentos Port Eugeni

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Små lägenheter med citypuls och fördelaktigt pris

Bo centralt i charmiga Cambrils med närhet till strandpromenaden, alla restauranger och shopping.

I centrala Cambrils (endast 300 meter från stranden, strandpromenaden och mitt bland alla restauranger) ligger detta trevliga men enklare lägenhetshotell. Det är samma ägare som populära Port Cambrils och hotellet Port Eugeni.

Hotel Port Eugeni ligger i samma byggnad som lägenhetshotellet och caféet på markplan har öppet mellan 8-22 de flesta dagar. Lägenheterna är enkla och 3-stjärniga men väljer du en lägenhet med balkong har du härlig ”citypuls” och varje lägenhet har kombinerat kök/matplats/vardagsrum samt rymligt badrum och ett stort separat sovrum.

Internationell TV och fritt Wi-Fi finns i lägenheterna. I byggnaden finns en tvättstuga. Här bor man mitt i Cambrils och har bara några hundra meter till fiskmarknaden, stranden, strandpromenaden mm. Alla lägenheter har tillgång till en gemensam takterrass och från påsk öppnas takterrass med pool.

Aparamentos Port Eugeni håller 3-stjärnig standard men kan upplevas som lite enkelt och har därför även ett mycket fördelaktigt pris. Fördelen är att man bor väldigt centralt i mysiga Cambrils och har närhet till strandpromenaden, alla restauranger och shopping med mera.

Fakta Aragó

Namn: Aragó
Kundbetyg: 3,0 av 5,0
Beskrivning: Enkla lägenheter mitt i stan Cambrils
Bokningsförfrågan