Apartaments Gran VP

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Centralt boende med närhet till hamnen och marinan

Ett riktigt charmigt boende med fina, välutrustade och nyligen renoverade lägenheter med det mesta du behöver för en längre vistelse.

Apartaments Gran VP har ett perfekt läge i centrala Cambrils. Du bor intill en lugn gågata och lägenheterna är tysta, trots dess läge mitt i staden nära marinan, hamnen och stranden.

Här får ni utsökt service och en trevlig bar på gatuplan med goda smårätter och utsökt vin och drinklista. De flesta lägenheterna har balkonger mot gatan eller marinan, men det finns även två större lägenheter med magnifika terrasser.

Cambrils är ett litet restaurangmecka och det finns massor av bra och mysiga restauranger. Två restauranger har stjärnor i Guide Michelin. Missa inte heller fiskmarknaden där du kan frossa i allt som havet har att erbjuda.

Boendet har cirka 300 meter till närmsta livsmedelsbutik med gott utbud. Större Supermercado finns i Salou och Cambrils, ca 5-10 minuter med bil.

Fakta Gran VP

Namn: Gran VP
Kundbetyg: 4,9 av 5,0
Beskrivning: Lägenheterna består av 1-3 sovrum, fullt utrustat kök med diskmaskin, matplats, vardagsrum och balkong. Priserna för de olika boendealternativen finner du i vår prislista. Läget är perfekt intill en lugn gågata, bara 100 meter från stranden. På entréplan finns baren ”La Taqueria de Cambrils” med delikata smårätter och en utsökt drinklista...
Bokningsförfrågan

Nyheter om Apartaments Gran VP