Boavista Golf & Spa Resort

Urbanização Quinta Boavista, Atalaia, 8600-281 Lagos, Portugal
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Bo i Boavistas underbara ”radhus” på en fullfjädrad golfresort med charmiga Lagos runt hörnet

Boavista ligger ett par kilometer från centrala Lagos, men det är en väldigt mysig och verkligt levande resort som gör att du direkt känner dig hemma och boendet är i en klass för sig!

Vi bor i stora, lyxiga lägenheter i två plan (mer som radhus) med terrass, två sovrum och två badrum. Lägenheterna ligger intill poolen, nära Boavistas nya restaurang och bara kort promenad från Essential SPA och klubbhuset där ytterligare en restaurang ligger.

Lägenheterna har en varm och charmerande arkitektur och fullt utrustade kök, vilket gör att du stortrivs här även under riktigt långa vistelser. En av våra sju banor ligger dessutom i stort sett utanför dörren (du bor ju på en golfresort!) och grundpriserna inkluderar därför ett antal rundor ”hemma” med golfbil vilket är perfekt om du vill klara dig utan hyrbil, men du kan självklart välja Play Around om du hellre vill det eller uppgradera med extra greenfees efter smak – ”hemma” på Boavista eller på våra andra 6 banor, varav 2 ligger i Lagos.

Boendet på Boavista Golf & Spa Resort blir en guldkantad bas för en längre tids vistelse i Algarves kanske mysigaste stad.

Har du valt en Premium-lägenhet får du fri tillgång till Boavistas flotta Essential SPA med gym och stor inomhuspool men även om du bor i Standard kan du få tillträde för endast 5,50 EUR per tillfälle.

Här ingår även shuttle på resorten plus att resorten har shuttle service utanför resorten om du exempelvis vill handla eller ta dig ner till city för en helkväll på ”stan”. Shuttlen går  3 gånger per dag till centrala Lagos (tisdagar och torsdagar) och Praia da Luz (måndagar, onsdagar och fredagar) vilket gör att du klarar dig utmärkt utan bil om du väljer golfpaketet med spel hemma på Boavista. Sedan kan du (om du vill) köpa till greenfee på våra andra banor i närheten och då lösa transporten med prisvärd taxi.

Till och från flygplatsen bokar vi privat transfer som kostar cirka 250 EUR t/r för en-tre personer inklusive bagage och golfutrustning.

Läs mer om resmålet, Lagos...
Läs mer om golfresor till Portugal...
Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal...

© Sunbirdie

Fakta Boavista

Namn: Bovista Golf & Spa Resort
Kundbetyg: 4,5 av 5,0
Beskrivning: Nybyggda, rymliga och mycket trevliga lägenheter (snarare Town Houses)

Bokningsförfrågan