Cascade Wellness Resort

R. das Ilhas, 8600-513 Lagos, Portugal
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Cirka 20 minuters promenad från centrala Lagos, i närheten av Ponta de Piedade finner ni här ett verkligt lyxigt desinghotell, ett elegant spa och våra 5-stjärniga lägenheter, som är både lyxiga och stilfulla, byggda runt en vacker pool med riktig sandstrand i ena änden. Lägenheterna består av ett eller två sovrum där alla har uteplats eller terrass. 

Lägenheterna på Cascade är bland de finaste vi sett, och det är inte konstigt att Cascade Resort röstats fram som ”Travellers’ Choice” i Tripadvisor flera gånger. Arkitektur och inredning är inte typiskt portugisisk utan mer ”gammelvärldselegant” och exklusiv – som på ett klassiskt lyxhotell. Högsta klass på alla material från golv till tak och alla moderna faciliteter inklusive massagedusch och bubbelbadkar.

Alla lägenheter har terrass eller uteplats och en del 2-sovrummare har faktiskt även takterrasser. Här finns en vacker pool, med en liten sandstrand. Poolen är inte uppvärmd, men turligt nog finns en uppvärmd utomhuspool bara några totals meter bort, utanför hotellets SPA-anläggning. Här finns även en liten bastustuga, byggd på order av den schweiziske ägaren, som uppenbarligen uppskattar bastubad.

Lägenheterna är självklart fullt utrustade med komplett kök, lyxiga interiörer och bekväma faciliteter som massagedusch och separat jacuzzi. Kort sagt saknas ingenting för en härligt avkopplande Long Stay.

På hotellet, tvärs över gatan från lägenheterna, finns en mycket trevlig bar och restaurang. På promenadavstånd (ca 10 minuter) finns ytterligare två restauranger, alldeles intill havet och den strand som faktiskt kan nås direkt från Cascade – om du inte lider av höjdskräck. Från klippan där boendet ligger leder nämligen en brant trappa ner till stranden. Säkrast är nog ändå att promenera nedför backen till stranden och de två restaurangerna. Orkar du sedan inte gå hem igen, går den lokala bussen alldeles utanför restaurangerna och stannar bara några hundra meter från Cascade.

Läs mer om resmålet, Lagos...
Läs mer om golfresor till Portugal...
Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal...

© Sunbirdie

Fakta Cascade Wellnes Resort

Namn: Cascade Wellnes Resort
Kundbetyg: 5-stjärnigt
Beskrivning: Lägenheterna är mycket väl utrustade med allt du behöver. Fullständigt kök med all köksutrustning du behöver för ett långtidsboende. 1-sovrumslägenheterna har antingen land view, garden view eller pool view (de två senare mot tillägg)

Bokningsförfrågan