Chervò Golf Hotel & Resort

Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Elegant golfresort söder om Gardasjön

Chervò Golf Hotel SPA & Resort är en elegant golfresort söder om Gardasjön med hotell och fina lägenheter, spa, gym och en mycket trevlig golfbana. Hundar välkomna både i lägenheterna och på banan!

Chervò Golf Hotel & Resort är en luxuös anläggning belägen i den vackra regionen just söder om Gardasjön i Italien. Hotellet är känt för sin enastående golfbana, som är designad för att utmana både nybörjare och erfarna golfare.

Anläggningen omfattar också en spaavdelning där gäster kan njuta av avslappnande behandlingar och faciliteter som bastu, jacuzzi och ångbad.

Hotell eller lägenheter

De rymliga och komfortabla rummen är inredda med en elegant, klassisk stil och erbjuder alla moderna bekvämligheter som behövs för en avkopplande vistelse. Här finns också mycket trevliga lägenheter, där köket på sedvanligt italienskt maner är lite enklare, men fullt tillräckligt för de flesta.

Chervò Golf Hotel & Resort är en perfekt destination för den som vill njuta av en lyxig golfsemester i en av de vackraste delarna av Italien.

Golf & kultur

När du bor på Chervò Golf Resort kan du välja till önskat antal greenfee på hemmabanan Chervò GC San Viglio liksom på andra banor i området som trevliga Il Paradiso, Verona och klassiker som Gardagolf och Arzaga.

När det gäller kultur bor du i ett av Italiens rikaste området med ett överflöd av kultur i närliggande byar och städer. Varför inte en dagstur till Bergamo, Milano, Verona eller Venedig?

Från Desenzano del Garda-Sirminione (15 min från Chervò med bil) går snabbtåg direkt till centrala Venedig (Venezia Santa Lucia).

Benvenuti in Italia e Chervò San Viglio!

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om våra boenden och golfen och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Chervò

Kundbetyg: 4,4 av 5,0 i Google (nytt resmål)
Beskrivning: Elegant golfresort söder om Gardasjön med hotell och fina lägenheter, spa, gym och en mycket trevlig golfbana. Hundar välkomna både i lägenheterna och på banan!
Golfsäsong: Året runt, men bästa månaderna är mars till maj och september till november.
Mat och dryck: Hög klass på mat och dryck både på resorten och i närliggande byar och städer.
Bokningsförfrågan
  • Mycket trevlig 27-håls, flack golfbana som ligger utanför dörren på ditt boende.
    Köp till det antal golfrundor du önskar på hemmabanan eller andra banor i närområdet som Paradiso, Gardagolf, Arzaga, Verona med flera.

  • Hundar tillåtna mot tillägg, både i våra lägenheter och på golfbanan!

  • Mat, vin och gastronomi av högsta klass både på resorten och i byarna runt omkring. Vi har tips på mängder av smultronställen...

  • Kultur i överflöd i närliggande byar och städer som Verona, Venedig, Brescia och Bergamo – alla enkla att besöka med bil, taxi och tåg. Exempelvis tar du enkelt bilen till Desenzano del Garda (15 min med bil) och därefter tåg direkt in till Venedig (Venice Santa Lucia)...

Golfen i Chervò Golf Hotel & Resort

Arzaga Golf

En otroligt vacker anläggning med golfbanor designade av Jack Nicklaus JR och Gary Player.

Bogliaco GC

Italiens tredje äldsta bana med makalöst vackert läge vid västra Gardasjön.

Chervò Golf Club

Klassisk och exklusiv golfbana med tre niohålsslingor intill ett elegant hotell och fina lägenheter.

Gardagolf Country Club

Klassisk och exklusiv golfbana med tre niohålsslingor med makalös utsikt över omgivningarna.

Nyheter om Chervò Golf Hotel & Resort