Long och Mid Stay utan hyrbil

Long och Mid Stay golfresor utan hyrbil

Vill du inte köra själv under din Mid eller Long Stay golfresa? Då har vi några resmål där du klarar dig alldeles utmärkt även utan bil.

Att ha din egen eller hyrda bil gör oftast din vistelse i södra Europa enklare och mer flexibel, men vi har några resmål där du klarar dig mycket bra utan bil. Nedan tipsar vi om några resmål i Portugal, Spanien, Thailand och Mauritius som passar utmärkt om du inte vill köra bil själv. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-458 00 00.

Portugal, Algarve, Lagos, Boavista Golf Resort

Boavista Golf Resort på AlgarvekustenBoavista Golf Resort på Algarvekusten

På Portugals Algarvekust rekommenderar vi den charmiga staden Lagos och den eleganta golfresorten Boavista, där du bor mycket bra i 5-stjärniga "radhus" intill banan och har shuttleservice 3 gånger om dagen till Lagos centrum (tisdagar och torsdagar) och stranden Praia da Luz (måndag, onsdag och fredag) vilket gör det enkelt för dig att klara dig utan bil om du väljer golfpaketet med "spela hemma" på Boavista.

Då kan du (om du vill) köpa greenfee på våra andra banor i närheten och sedan lösa transporten med en prisvärd taxi eller Uber.

Vi bokar en privat transfer till och från flygplatsen eller så löser ni det även där med Taxi/Uber.

Läs mer om Boavista Golf Resort...

Portugal, Algarve, Salgados Resort

Salgados Beach villasSalgados Resort och våra poolvillor, klubbhus (till höger) samt hotell VidaMar, där du får tillgång till gym, spa och flera restauranger.

På charmiga Salgados, strax utanför Albufeira har vi mycket fina lägenheter och "poolvillor" (mer som radhus i två plan med privata små pooler) intill en av våra banor och med både välsorterad livsmedelsaffär, hotell med spa, gym och flertalet restauranger på promenadavstånd. Här har du även en magnifik strand att promenera på om du vill sträcka ut benen...

Här kan du köpa till ett speciellt golfpaket med ett antal greenfees som gäller på hemmabanan dess två systerbanor och räcker det med en bana, klarar du dig utmärkt utan bil.

Vi bokar en privat transfer till och från flygplatsen eller så löser ni det även där med Taxi/Uber.

Läs mer om Salgados Resort...

Italien, Garda, Il Paradiso

Prisvärda Il ParadisoVill du bo på golfresort vid Gardasjön, rekommenderar vi prisvärda Il Paradiso.

I Italien rekommenderar vi prisvärda Il Paradiso där du bor enkelt i perfekt läge på golfbananoch har shuttle till charmiga kuststaden Peschiera del Garda flera gånger om dagen.

Till och från flygplatsen är det smidigast med taxi.

Läs mer om Il Paradiso...

Spanien, Costa Blanca, Dénia La Sella

Dénia La Sella Golf ResortPå Dénia La Sella Golf Resort klarar du dig fint utan hyrbil, då det går lokala bussar.

Vill du bo på en högklassig golfresort, rekommenderar vi eleganta Dénia La Sella Golf Resort på Costa Blanca, en timme norr om Alicante i sydöstra Spanien. Här bor vi i mycket eleganta lägenheter med tillgång till hotellets faciliteter, restauranger, spa, gym och en riktigt bra golfbana med tre niohålsslingor, där du kan köpa till så mycket golf du önskar.

Livskvalitet på den Costa Blanca!

Läs mer om La Sella på Costa Blanca...

Spanien, Costa Dorada, Cambrils

Solen går upp över strandpromenaden i Cambrils på Costa Dorada.

Vill du inte bo på golfresort, rekommenderar vi den mysiga kuststaden CambrilsCosta Dorada, en timme söder om Barcelona i Spanien. Här har vi många mysiga lägenheter mitt i staden, intill havet och hela charmiga Cambrils utanför dörren!

Du kan köpa till medlemskap och/eller ett antal greenfees på de mest närliggande golfklubbarna och ta dig dit med taxi eller Uber de dagar du vill spela.

Guldkant på livet på den gyllene kusten!

Läs mer om Cambrils på Costa Dorada...

Mauritius och Thailand

Anahita Resort på MauririusAnahita Resort på östra Mauritius.

Slutligen måste vi även slå ett slag för våra mer exotiska resmål i Thailand och Mauritius, där vi verkligen inte rekommenderar någon att köra själv! Istället rekommenderar vi att du köper till paket med alla transporter, det vill säga transfer till och från flygplatsen och tur och retur golfbanorna. Om det behövs, vill säga – på både Heritage och AnahitaMauritius bor du på resort och har alla transporter mellan boende och bana inkluderade och behöver bara lägga till privat transfer t/r flygplatsen. I Chiang Rai i norra Thailand ingår alla transporter när du köper till något av våra golfpaket och du får full service och slipper tänka på transporterna och kan fokusera på att njuta!

Läs mer om våra golfresmål på Mauritius...

Läs mer om våra golfresmål i Thailand...

Kontakta oss gärna på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller vill ha en offert på något av dessa resmål. Kom när du vill, stanna så länge du önskar!
Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Hoppas att vi hörs!

© Sunbirdie

Bokningsförfrågan