Chervò Golf Hotel

Località S. Vigilio, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italien
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Chervò Golf Hotel

Chervò Golf Hotel är en framstående anläggning belägen i den natursköna regionen strax söder om Gardasjön i Italien. Hotellet erbjuder en lyxig och avkopplande vistelse för alla sina gäster, med moderna och bekväma rum som garanterar en oförglömlig golfsemester.

En av hotellets huvudattraktioner är den anslutande golfbanan, som är en av de bästa i regionen och erbjuder en utmanande spelupplevelse för golfare på alla nivåer. Med sina vackra fairways och välunderhållna greener, är golfbanan en dröm för alla golfentusiaster. Lätt att gå är den också!

Utöver golf erbjuder hotellet även en mängd andra aktiviteter och faciliteter, inklusive en lyxig spaavdelning där gästerna kan njuta av avslappnande behandlingar och en inomhus- och utomhuspool. Hotellet har även flera restauranger som serverar utsökta rätter tillagade av skickliga kockar, med något för alla smaker.

Allt som allt är Chervò Golf Hotel en utmärkt destination för alla som söker en avkopplande och lyxig semester, med möjlighet att njuta av fantastisk golf, spa och gastronomi i en av Italiens vackraste regioner. Inte konstigt att hotellet röstades fram som Italiens bästa golfhotell så sent som 2019...

Benvenuti in Italia e Chervò San Vigilio!

Gå tillbaka till Chervò Golf & Spa Resort San Viglio...

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Chervò Golf and Spa Hotel

Namn: Chervò Golf Hotel and Resort San Vigilio
Kundbetyg: 4,4 i Google, nytt resmål
Beskrivning: Elegant golfresort. Bor du på hotellet får du daglig frukost och fri tillgång till spa, gym och inomhuspool
Adress: Località S. Vigilio, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italien
Bokningsförfrågan