Chervò Appartamenti

Località S. Vigilio, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italien
Long Stay
Mid Stay
Short Stay

Chervò Appartamenti

Utöver ett lyxigt golfhotell har Chervò även fina lägenheter med upp till 3 sovrum, vardagsrum, kök och terrass. Perfekt för dig som vill stanna lite längre på denna härliga resort!

Chervòs lägenheter ligger intill hotellet och golfbanan, som är en av de bästa i regionen och erbjuder en utmanande spelupplevelse för golfare på alla nivåer. Med sina vackert skulpterade fairways och välskötta greener, är golfbanan en dröm för alla golfentusiaster.

Lägenheterna finns som Studio/Monolocale (utan separat sovrum) och med 1-3 sovrum, fullt utrustade för längre vistelser, även om köket är lite enklare än vi kanske är vana vid, typiskt för Italien.

På hotellet finns en mängd aktiviteter och faciliteter, inklusive en lyxig spaavdelning där gäster kan njuta av avslappnande behandlingar och en inomhus- och utomhuspool samt flera restauranger som serverar utsökta rätter. Spa, gym och inomhuspool samt frukost går att köpa till när du bor i lägenheterna.

Allt som allt är Chervò Golf Resort en utmärkt destination för alla som söker en avkopplande golf semester, med möjlighet att njuta av fantastisk golf, spa och gastronomi i en av Italiens vackraste regioner. Inte konstigt att hotellet röstades fram som Italiens bästa golfhotell så sent som 2019...

Benvenuti in Italia e Chervò San Vigilio!

Gå tillbaka till Chervò Golf & Spa Resort San Viglio...

Klicka gärna på länkarna nedan för att läsa mer om resmål, boenden och golfbanor och tveka inte att kontakta oss på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com om du har några frågor eller funderingar – eller bara vill prata golf. Du kan även göra en offertförfrågan online här på hemsidan.

Läs mer om Long Stay Golfresor med Sunbirdie (4 veckor eller mer)
Läs mer om Mid Stay Golfresor med Sunbirdie (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay Golfresor med Sunbirdie (weekend- och veckoresor)

© Sunbirdie

Fakta Chervò Appartamenti

Namn: Chervò Golf Hotel and Resort San Vigilio
Kundbetyg: 4,4 i Google, nytt resmål
Beskrivning: Elegant golfresort med fina lägenheter. Hundar är tillåtna både i boendet och på banan!
Adress: Località S. Vigilio, 1, 25010 Pozzolengo BS, Italien
Bokningsförfrågan

Nyheter om Chervò Appartamenti