Golfresor med Sunbirdie

Prisvärda golfpaket, golfresor och Long Stay golfresor

På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor, dvs golfresor på minst 4 veckor. Dessutom har vi ett stort utbud sk Mid Stay golfresor, dvs 2-3 veckorsresor. Men vi har även ett urval golfresmål där vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda golfweekends, golfresor och golfpaket.

Short Stay golfresor (från 3 nätter) från 2.795:- med fri golf…
Mid Stay golfresor (2-3 veckor) från 5.995:- med fri golf…
Long Stay golfresor (från 4 veckor) från 7.995:- med fri golf…

 

Sunbirdie är Europas ledande arrangör av så kallad Long Stay golfresor – vilket är månadsboende, oftast med golfmedlemskap och service av vår personal. Utöver det har vi lanserat vad vi kallar Mid Stay golfresor – ett liknande koncept men skräddarsytt för dig som inte kan eller vill vara borta lika länge. Slutligen har vi även handplockat några riktigt härliga och extremt prisvärda golfresmål för dig som vill göra en weekend- eller veckogolfresa, något vi då kallar Short Stay.

Vi är ofta ensamma om våra resmål, där vi även hittat den kombination av bra golfbanor, bra boende och det solsäkra klimat som vi svenska golfare söker. Vi har vår egen personal på plats under säsong som kan hjälpa dig under din vistelse och som arrangerar roliga tävlingar, utflykter med mera.

Du bokar flyg, vi ordnar resten!

Vi säljer alltså prisvärda golfpaket/golfresor med boende, greenfee och service av vår personal på plats. 
Vi säljer dock inte flygresan eller hyrbilen, så detta bokar du bäst själv för bästa pris och smidighet. Vi rekommenderar dock alltid de bästa flyglinjerna till varje resmål, och på vår hemsida hittar du en bokningsmotor för hyrbilar via CarTrawler eller Holiday Drive som vi rekommenderar. Vill du inte hyra bil, kan vi oftast erbjuda transportservice och vill eller kan du inte boka eget flyg kan du gärna vända dig till vår samarbetspartner MK Airbroker, som ger dig personlig service och bra priser.

Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB