Golfresor med Sunbirdie

Golfresor och golfpaket
– fri golf från 3 nätter till 6 månader!

På Sunbirdie är vi specialister på Long Stay golfresor, dvs golfresor på minst 4 veckor. Dessutom har vi ett stort utbud så kallade Mid Stay golfresor, dvs 2-3 veckorsresor. Men vi har även ett urval golfresmål där vi erbjuder några av marknadens mest prisvärda golfweekends, golfresor och golfpaket.
Short Stay golfresor (från 3 nätter) från 2.995:- med fri golf…
Mid Stay golfresor (2-3 veckor) från 6.995:- med fri golf…
Long Stay golfresor (från 4 veckor) från 8.995:- med fri golf…
 

Golfresor Long Stay Pris Mid Stay Pris
Italien 28 nätter från SEK 8.995 per person 14 nätter från SEK 6.995 per person
Kreta 28 nätter från SEK 15.995 per person 14 nätter från SEK 11.595 per person
Spanien 28 nätter från SEK 8.995 per person 14 nätter från SEK 6.995 per person
Portugal 28 nätter från SEK 15.995 per person 14 nätter från SEK 10.495 per person
Thailand 28 nätter från SEK 18.995 per person 14 nätter från SEK 12.995 per person
Mauritius 28 nätter från SEK 62.495 per person 14 nätter från SEK 33.795 per person
Florida 28 nätter från SEK 18.995 per person 14 nätter från SEK 12.995 per person
Sydafrika 28 nätter från SEK 12.995 per person 14 nätter från SEK 9.995 per person

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Sunbirdie är Europas ledande arrangör av Long Stay golfresor – vilket innebär månadsboende med golfmedlemskap och service av vår personal. Utöver det har vi lanserat Mid Stay golfresor – ett liknande koncept men skräddarsytt för dig som inte kan eller vill vara borta lika länge. Slutligen har vi även handplockat några riktigt härliga och extremt prisvärda golfresmål för dig som vill göra en weekend- eller veckogolfresa, något vi då kallar Short Stay golfresor.

Njut av golf i mauritius, Anahita Golf Resort med SunbirdieLong Stay Mauritius med Deluxe villa pool på Anahita Golf Resort med SunbirdieUtforska vackra platser i Algarve under din long stay portugal med SunbirdieSpela på vackra golfbanor på Anahita Resort under din long stay i Mauritius med SunbirdieNjut av klippan Ponta da Piedade under din golfresor portugal med SunbirdieVackert boende och utsikt på Hotel Quinta da Marinha Resort med golf PortugalNjut av på golf italien Terre dei Consoli golfklubb med SunbirdieNjut av golf italien Del Garda Village med SunbirdieSpela golf i Italien på vackra golfbanor med SunbirdieKoppla av vid poolen vid Cascade Spa under din long stay portugal med Sunbirdie

Vi är ofta ensamma om våra resmål, där vi även hittat den kombination av bra golfbanor, bra boende och det solsäkra klimat som vi svenska golfare söker under vinterhalvåret. Vi har vår egen personal på plats under säsong (skiljer lite mellan olika resmål men generellt mellan oktober och april) som kan hjälpa dig under din vistelse och som arrangerar roliga tävlingar, utflykter, after golf och ser till att det sociala och praktiska fungerar.

Golfresor till 28 resmål i 9 länder

Vår målsättning är att erbjuda golfare de bästa kombinationerna av bra boenden, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har fri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa och du slipper anpassa dig efter förbestämda transporter och annat.

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. Att vi dessutom är en av få arrangörer som är registrerade i Sverige och betalar både skatt och har ställt Resegaranti till Kammarkollegiet, är ju kanske inte något du kommer att märka av, men vi vill att du ska känna dig trygg i att kunna köpa din golfresa av ett svenskt företag.

Läs mer om Mid Stay golfresor (2-3 veckor)…
Läs mer om Long Stay golfresor (4 veckor eller mer)…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Golfresor under en weekend eller vecka

Vill du göra en kul och prisvärd golfresa under en weekend eller vecka? Våra Short Stay golfresmål är särskilt utvalda med hänsyn till bra och prisvärda flygförbindelser och vi har till att börja med fokuserat på några stora knutpunkter i Sydeuropa (Italien, Portugal, Spanien) samt Bangkok i Thailand.

Våra priser bygger på ett grundpaket med 3 nätters boende med golf, städning, wifi mm. Därefter kan du lägga till extra nätter och extra greenfee efter eget önskemål. Vi har även specialpriser på veckoresor som innehåller 7 nätter och 4 greenfee som grund och självklart kan du lägga till fler greenfee och annat som helpension, transfer mm.

Läs mer om Short Stay golfresor (weekend- och veckoresor)…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Du bokar flyg, vi ordnar resten!

Vi säljer alltså prisvärda golfpaket/golfresor från 3 nätter och uppåt med boende, greenfee och service av vår personal på plats. 
Vi säljer dock inte flygresan eller hyrbilen, så detta bokar du bäst själv för bästa pris och smidighet. Vi rekommenderar dock alltid de bästa flyglinjerna till varje resmål, och här på vår hemsida hittar du en bokningsmotor för hyrbilar via CarTrawler eller Holiday Drive som vi rekommenderar. Vill du inte hyra bil, kan vi oftast erbjuda transportservice och vill eller kan du inte boka eget flyg kan du gärna vända dig till vår samarbetspartner MK Airbroker, som ger dig personlig service och bra priser.

Läs mer om flyg och hyrbil under din golfresa…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Short Stay golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB