Long Stay Golfresor till Italien

En Long Stay golfresa till Italien bjuder på det bästa från flera världar. Vare sig det gäller upplevelser på eller utanför golfbanan ger en longstayresa till Italien valuta för slantarna och balsam för själen.

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

Vad söker du under din Long Stay golfresa? Är det golf, golf, golf som gäller eller är du lika mycket ute efter det ljuva livet – med god mat och dryck, kultur, historia och ett behagligt klimat?

 

Lutar ditt intresse mer åt de sistnämnda värdena finns det kanske inget land i världen som bjuder på samma utbud av livets goda som Italien. Låt ordet Italien vila en stund på tungspetsen – visst smakar det salta vågor, vackra kvinnor, stiliga män, snabba bilar, mat, vin, ostar och ”la dolce vita”..?

En Long Stay golfresa till Italien ger dig en unik chans att bekanta dig med landet som fött fram så många stora konstnärer, artister och stilister och så mycket skönhet i alla former. Dessutom kan du upptäcka den dolda skatten i form av riktigt bra golfbanor!

Du har fyra veckor eller mer på dig att upptäcka dina egna favoritostar, bekanta dig med den lokale slaktaren och prova dig igenom regionens viner till behagligt låga priser.

När det gäller golf är kanske inte Italien känt som något av de större golfresmålen, men faktum är att det finns mängder av riktigt bra golfanläggningar över hela landet. Från norr till söder ligger golfbanorna som ett pärlband och frågan är som vanligt vad man ska välja. Castelconturbia, Donnafugata, Bogogno, Acaya med flera är stjärnor i paraden, men det finns många andra banor som är trivsamma semesterflirtar. 

En annan trevlig sak med Italien är att du oftast kan ta med dig din hund på resan! 

Flera härliga long stay golfresmål i Italien!

När det gäller Long Stay golfresor till Italien har vi valt att fokusera på den klassiska destinationerna Rom, Sicilien och Gardasjön! Här har ni en perfekt bas för att upptäcka regionerna med mysiga byar, kultur i överflöd, möjligheter att botanisera i regionens gastronomiska mångfald och bara njuta av att flytta sin vardag till Italien!

Nyhet! Gardasjön, Peschiera del Garda, Il Paradiso

Peschiera del Garda är en liten pärla vid Gardasjöns sydspets. Här finns charmiga små gränder, kanaler, stränder och ett stort utbud av restauranger. Bara någon kilometer från denna genuina lilla stad ligger vårt resmål, Il Paradiso där du bor på banan i enkla men otroligt prisvärda lägenheter och spelar helt fritt på den roliga banan.

Läs mer om Mid och Long Stay golfresor till Garda, Il Paradiso…

Nyhet! Gardasjön, Garda, Poiano

Poiano är en trevlig semesterby som ligger tre kilometer från centrala Garda (alltså byn Garda) vid Gardasjöns sydöstra hörn. Resorten ligger på en höjd med otroligt vackra vyer över sjön och den omgivande naturen, vingårdarna med mera. Lägenheterna är trevliga och fräscha utan att vara lyxiga och i priset ingår fri golf på 27-hålsbanan Ca Degli Ulivi.

Läs mer om Mid och Long Stay golfresor till Garda, Poiano…

Long Stay golfresor till Rom – Terre dei Consoli 

Vad sägs om en månads toppboende och fri golf i tidlösa Rom?
Vi har ett härligt resmål, strax norr om denna ljuvliga stad – natursköna Terre dei Consoli, med boende i lägenheter eller villor på banan av Robert Trent Jones JR. Här bor du i lugn och stillhet med en underbar bana utanför dörren och mängder av mysiga byar i närområdet. Dessutom kan du ta dig in till centrala Rom när du så önskar!

Läs mer om Long Stay golfresor till Italien, Rom…

Long Stay golfresor till Sicilien

Följ med i Montalbanos fotspår och upptäck denna härliga ö – för övrigt Medelhavets största! – och dess kultur, historia och gastronomi. Krydda med golf på två fantastiska banor på lyxiga Donnafugata och bra boende.

Ett par veckor eller månader på Sicilien, låter inte det som en dröm?

Läs mer om Long Stay golfresor till Italien, Sicilien… 


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB