Long Stay Golfresor till Italien

En Long Stay golfresa till Italien bjuder på det bästa från flera världar. Vare sig det gäller upplevelser på eller utanför golfbanan ger en longstayresa till Italien valuta för slantarna och balsam för själen.

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

Vad söker du under din Long Stay golfresa? Är det golf, golf, golf som gäller eller är du lika mycket ute efter det ljuva livet – med god mat och dryck, kultur, historia och ett behagligt klimat?

 

Utforska monterosis gator med Sunbirdie under long stay ItalienNjut av att spela golf under long stay Italien - SunbirdieUtforska Roman Forum med Sunbirdie under long stay ItalienNjut av att spela på Golf Ca'della Nave med Sunbirdie under long stay i ItalienNjut av long stay Italien på Toscana - Il Pelagone Hotel med Sunbirdie

Lutar ditt intresse mer åt de sistnämnda värdena finns det kanske inget land i världen som bjuder på samma utbud av livets goda som Italien. Låt ordet Italien vila en stund på tungspetsen – visst smakar det salta vågor, vackra kvinnor, stiliga män, snabba bilar, ljuvliga smaker och ”la dolce vita”..?

En Long Stay golfresa till Italien ger dig en unik chans att bekanta dig med landet som fött fram så många stora konstnärer, artister och stilister och så mycket skönhet i alla former. Dessutom kan du upptäcka den dolda skatten i form av riktigt bra golfbanor!

Du har fyra veckor eller mer på dig att upptäcka dina egna favoritostar, bekanta dig med den lokale slaktaren och prova dig igenom regionens viner till behagligt låga priser.

När det gäller golf är kanske inte Italien känt som något av de större golfresmålen, men faktum är att det finns mängder av riktigt bra golfanläggningar över hela landet. Från norr till söder ligger golfbanorna som ett pärlband och frågan är som vanligt vad man ska välja. Castelconturbia, Donnafugata, Bogogno, Acaya med flera är stjärnor i paraden, men det finns många andra banor som är trivsamma semesterflirtar.

En annan trevlig sak med Italien är att du oftast kan ta med dig din hund på resan!

Flera härliga long stay golfresmål i Italien!

När det gäller Long Stay golfresor till Italien har vi valt att fokusera på den klassiska destinationen Gardasjön! Här har ni en perfekt bas för att upptäcka mysiga byar, kultur i överflöd, möjligheter att botanisera i regionens gastronomiska mångfald och bara njuta av att flytta er vardag till Italien!

Gardasjön, Peschiera del Garda, Il Paradiso

Njut av vid poolen under din long stay italien garda paradiso by med Sunbirdieblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Peschiera del Garda är en liten pärla vid Gardasjöns sydspets. Här finns charmiga små gränder, kanaler, stränder och ett stort utbud av restauranger. Bara någon kilometer från denna genuina lilla stad ligger vårt resmål, Il Paradiso där du bor på banan i enkla men otroligt prisvärda lägenheter och spelar helt fritt på den roliga banan.

Läs mer om Mid och Long Stay golfresor till Garda, Il Paradiso…

Gardasjön, Moniga del Garda

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

På sydvästra stranden av den vackra Gardasjön ligger Moniga del Garda, en verkligt genuin by med vindlande gränder och charmiga torg, restauranger och caféer samt en del modernare områden, en mindre hamn samt en fin strandpromenad.

I utkanten av byn, nära restauranger och annan service ligger vårt nya boende Lake Garda Resort, med både fina, nyrenoverade lägenheter, hotell och restaurang.
Här har vi alltså ett riktigt trevligt boende med perfekt läge och när vi lägger till golf på två 27-hålsanläggningar – eleganta Gardagolf Country Club och magnifika Arzaga Golf Club – finns alla möjligheter att leva det ljuva livet…

Läs mer om Mid och Long Stay golfresor till Garda, Moniga del Garda…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB