Long Stay Golf i Portugal

Long Stay golfresor till Portugal – för dig som vill njuta lite längre av golf, sol och mat…

Portugal har länge lockat golfspelare från norr. Redan på 60-talet utvecklades den kända kuststräckan i söder, Algarve, av engelsmän och kom snabbt att bli ett vintertillhåll för besuttna familjer från de brittiska öarna. Och visst är Portugal och kanske främst Algarve något väldigt speciellt med sina härliga stränder, mysiga städer och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål!

Longstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade - SunbirdieSegling och mer under longstay golf i PortugalGolfresor i PortugalLong stay golfresor till MadeiraLongstay Golf Portugal Montegordo Mandelblommor - SunbirdieMat med utsikt på Boavista Golf & Spa Resort, Longstay Portugal, Lagos med SunbirdieLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade Fiskebat - SunbirdieLong stay golfresor till Algarve

En golfresa till Portugal under vårt kylslagna vinterhalvår är väl använd tid för den som vill njuta av livet.

Möjligheten till att kunna tillbringa en längre tid på det viset under vintern kallar vi för Long Stay. Du köper ingenting och investerar inga pengar. Genom oss på Sunbirdie hyr du ditt boende och får golfen med på köpet, vilket låter dig bo riktigt bra och njuta av solsmekta greener med full service och social samvaro med likasinnade. I grundpriserna ingår 4 veckors boende med service som städning, byte av lakan och handdukar samt medlemskap och service av vår personal på plats.

Maten i Portugal influeras till stor del av närheten till havet. Längs kusten i Portugal, och i synnerhet på Algarvekusten, är det alltid nära till en charmig fiskrestaurang med dagens fångst på grillen. Och vinerna ska vi inte glömma – här kan du välja mellan rött, vitt och grönt! De gröna vinerna ”vinho verde” är världsberömda och smakar utsökt till fisk och skaldjur, eller bara som en aperitif efter en varm golfrunda.


Long stay golfresor till Algarve

Algarve är en av Europas hetaste kustremsor och en alldeles lagom bebyggd region. Därför är det inte konstigt att Algarve också varit ett av Europas allra mest populära golfresmål under de senaste decennierna.

På Algarve har vi flera härliga resmål samlade i den charmiga staden Lagos med boenden på 5-stjärniga golfresorten Boavista, lyxiga Cascade Resort och centralt belägna Marina Club och nyrenoverade Vila Branca.

Dessutom kan vi erbjuda både lägenheter och radhus med egna pooler intill havet och en av våra golfbanor på Salgados. Söker du elegant boende med 2 sovrum/badrum, lugn och ro intill havet och absolut närhet till golfen med flera restauranger och en livsmedelsaffär på gångavstånd är detta resmålet för dig!

Läs mer om Long Stay golfresor till Algarve…

Läs mer om Long och Mid Stay golfresor till Portugal, Algarve, Lagos…

Läs mer om Long och Mid Stay golfresor till Portugal, Algarve, Salgados…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB