Long Stay Golf i Portugal

Long Stay golfresor till Portugal – för dig som vill njuta lite mer av golf, sol och mat…

Portugal har länge lockat golfspelare från norr. Redan på 60-talet utvecklades den kända kuststräckan i söder, Algarve, av engelsmän och kom snabbt att bli ett vintertillhåll för besuttna familjer från de brittiska öarna. Och visst är Portugal och kanske främst Algarve något väldigt speciellt med sina härliga stränder, mysiga städer och fina golfbanor. Lägg därtill en strålande sol och en väl moderniserad infrastruktur så har du ett perfekt golfresmål!

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

En golfresa till Portugal under vårt kylslagna vinterhalvår är väl använd tid för den som vill njuta av livet.

Möjligheten till att kunna tillbringa en längre tid på det viset under vintern kallar vi för Long Stay. Du köper ingenting och investerar inga pengar. Genom oss på Sunbirdie hyr du ditt boende och får golfen med på köpet, vilket låter dig bo riktigt bra och njuta av solsmekta greener med full service och social samvaro med likasinnade. I grundpriserna ingår 4 veckors boende med service som städning, byte av lakan och handdukar samt medlemskap och service av vår personal på plats.

Maten i Portugal influeras till stor del av närheten till havet. Längs kusten i Portugal, och i synnerhet på Algarvekusten, är det alltid nära till en charmig fiskrestaurang med dagens fångst på grillen. Och vinerna ska vi inte glömma – här kan du välja mellan rött, vitt och grönt! De gröna vinerna ”vinho verde” är världsberömda och smakar utsökt till fisk och skaldjur, eller bara som en aperitif efter en varm golfrunda.

Nyhet hösten 2018! Eleganta ”radhus” med privat pool och två sovrum intill golfbanan på Salgados…

Söker du ett subtropiskt vinterklimat bör du titta närmare på våra resor till underbart härliga Madeira. Här erbjuder vi lyxigt 5-stjärniga lägenheter intill banan där du spelar helt fritt…


Long och Mid stay golfresor till Praia D’El Rey

Longstay Portugal Praia Del Rey west cliffs - Sunbirdie Lonstay Portugal Praia Del Rey Vardagsrum - SunbirdiePraia Del Rey Longstay Golf Portugal - Sunbirdie

Silverkusten, norr om Lissabon är en härlig region med oerhört spännande kultur, fantastiska stränder, magiska skaldjur (för småpengar) och inte minst riktigt bra golf.

Här ligger legendariska Praia D’El Rey som redan 2007 valdes till Europas bästa golfresort. Nu lanserar vi både Mid och Long Stay golfresor till ”Praia”, men då bor vi i det som kallas Village by the Ocean vilket är finfina lägenheter nära havet ett par kilometer från klubbhus och hotell. Det fina med läget är – förutom närheten till stranden – att lägenheterna ligger nästan mitt mellan den ”gamla” banan och dess helt nybyggda syster, som döpts till West Cliffs!

Läs mer om Long Stay golf på Praia D’El Rey…


Long stay golfresor till Madeira

Billig golfresor till PortugalLongstay golf PortugalMadeira Palheiro Longstay Golf Portugal - SunbirdieLong stay golf i Madeira, PortugalLongstay golf i PortugalLongstay Portugal i Madeira- Sunbirdie

Madeira är en underbar ö med dramatisk natur, suverän golf och charmigt stadsliv i Funchal. Dessutom ett perfekt, subtropiskt vinterklimat!

Välj mellan lyxigt boende på 5-stjärniga Palheiro Village intill golfbanan Palheiro och de mer centralt belägna, men något enklare, lägenheterna på Florasol. I båda fallen ingår fri golf på Palheiro!

Läs mer om Long Stay golf på Madeira…


Long stay golfresor till Algarve

Longstay Golf  Portugal Montegordo Quinta Do Vale - SunbirdieSegling och mer under longstay golf i PortugalLongstay golf i PortugalLongstay Golf Portugal Montegordo Mandelblommor - SunbirdieLongstay golf i PortugalLong stay golfresor till MadeiraLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade Fiskebat  - SunbirdieLongstay Golf Portugal Lagos Palmares Cascade - SunbirdieLong stay golfresor till AlgarveGolfresor i Portugal

Algarve är en av Europas hetaste kustremsor och en alldeles lagom bebyggd region. Därför är det inte konstigt att Algarve också varit ett av Europas allra mest populära golfresmål under de senaste decennierna.

På Algarve har vi numera fflera härliga resmål på Algarvekusten: Klassiska Salgados (med nya fina pool-radhus!) och charmiga Lagos med resmålen Boavista, Cascade Resort och Marina Club.

Läs mer om Long Stay golf på Algarve…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB