Long Stay Golf i Spanien

Longstay Spanien
med fantastiska golf destinationer

Sunbirdie har ett stort antal härliga golfresmål i Spanien! Drömgolf, toppboende, mat i världsklass och möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt absolut största resmål, vilket kanske inte är så konstigt…

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

Välj mellan dessa härliga golfresmål:
• Populära Manilva Sun på Costa del Sol – med fri golf!
• Populära Mojacar Playa på Costa Almeria.
Nyheterna Aguilas och Vera Playa på Costa Almeria – med fri golf på Aguilon!
• Nyhet! Klassiska Kanariön Teneriffa!
• Golfparadiset Mar Menor på solsäkra Costa Calida.
• Manilva SunFuengirola och golfresorten Valle Romano på klassiska Costa del Sol.
• ”Lilla Valderrama” – prisvärda Panoramica på Costa Valencia.
• Charmiga kuststaden Sitges, strax söder om Barcelona med gångavstånd till banan.
• Populära kuststaden Cambrils på Costa Dorada, en timme söder om Barcelona. En perfekt kombination av fri golf och livet i en charmig kuststad!
• Nyhet! Bo på kanonbanan Bonmont på Costa Dorada!

En golfresa till Spanien är ju ett nästan självklart alternativ. Många har varit i Spanien genom åren på sol- och badsemester, eller på en vanlig golfresa, av precis samma skäl som för en Long Stay-golfresa – värmen, solen och maten. Vi är många som har tänkt tanken av att stanna kvar en tid när planet lyfter hemåt efter den traditionella semesterveckan.

Nytt resmål! Long Stay golfresor till charterklassikern Teneriffa, Kanarieöarnas största ö

Vad sägs om att tillbringa en längre tid på den klassiska Kanarieön Teneriffa? Störst, grönast och vackrast av alla i ögruppen bjuder den på både sol, sand, hav och riktigt bra golf!

Välj mellan flera olika golfpaket och två olika boenden, nära banorna och havet…

Vi har två olika lägenhetsalternativ, båda belägna nära havet och intill banorna Amarilla och Golf del Sur. Välj mellan 3 olika golfpaket!

Läs mer om Long Stay golfresor till Teneriffa…

Long Stay Golf Spanien, Costa del Sol, Manilva Sun
– nytt golfpaket med större variation!

Manilva Sun bjuder på mycket trevliga lägenheter på promenadavstånd från havet på Costa del Sol. Med fri golf på populära Almenara eller ett så kallat ”Play Around”-paket med greenfee på flera banor till ett riktigt kanonpris är det något helt nytt på den spanska solkusten.

longstay spanien costa del sol manilva pool utsikt - Sunbirde

Fri golf och riktigt bra boende med uppvärmd utomhuspool med mera…

Under din vistelse har du riktigt bra boende med uppvärmd utomhuspool, restauranger på gångavstånd och fritt spel på Almenara eller ett antal rundor på flera banor.

Läs mer om Long och Mid Stay golfresor till Costa del Sol, Manilva…

 

 

Long Stay Golf Spanien, Costa Almeria, Mojácar Playa
– nytt golfpaket med större variation!

I den lilla kuststaden Mojácar Playa, med Spaniens varmaste och torraste klimat, har vi hittat en riktig pärla – som dessutom är oerhört prisvärd. Vi bor i underbara lägenheter intill havet med tre sovrum, 2 badrum och stora terrasser med vidsträckt havsutsikt och eftermiddagssol plus vi i år kan erbjuda antingen 16 rundor på Marina golf eller 16 greenfee på Marina Golf och 4 greenfee på Desert Springs.

Välkommen till din nya drömtillvaro med Sunbirdie på Mojácar Playa!

longstay spanien Costa Almeria Mojacar playa vardagsrum med balkong-Sunbirdie

Drömboende intill havet med fri golf samt restauranger på gångavstånd. Blir det bättre?

Läs mer om Long Stay golfresor till Mojácar Playa…

 

Long Stay golf på klassiska Costa del Sol i Spanien

Den mest klassiska av alla golfdestinationer i Sydeuropa är kanske Costa del Sol, Solkusten. Till den här regionen har flest nordeuropéer valt att emigrera för att kunna njuta av det säkra, soliga och varma vinterklimatet. Inte minst för golfens skull har många valt att flytta hit.

Spanien costa del sol strandrestaurang fuengirola longstay golf-Sunbirdie

Nu kan ni genom Sunbirdie leva ”Costa del Sol”-livet utan att behöva köpa ett boende här nere. Kom ner och njut av något av våra tre härliga resmål. Fuengirola bjuder på finfint boende med gångavstånd in till Fuengirolas hela utbud av hundratals restauranger och golf på 5 banor! 
Estepona bjuder på riktigt fint boende på golfbanan Valle Romano och golf på tre banor. Bor du på resorten Manilva Sun har du härligt boende med uppvärmd utomhuspool, restauranger och annat på gångavstånd och helt fri golf på en bana eller ett sk Play Around-paket.

Tänk att kunna kombinera riktigt bra boende med härliga golfrundor i ett av Europas allra bästa klimat – kan en Long Stay bli bättre?

Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol…

Long Stay Spanien, Costa Valencia, Panoramica – prisvärd golfresort där ”allt” ingår…

På Costa Valencia, cirka 2 timmar söder om Barcelona, ligger den gömda pärlan Panoramica där du kan spela och träna hur mycket du vill till bra pris (vagn och rangebollar ingår också).

Spanien costa valencia panoramica golf longstay - Sunbirdie ”

Costa Valencia ligger strax söder om Katalonien och här hittar vi främst en stor mängd apelsin- och mandarinodlingar. Men även en verklig golfpärla, som ligger gömd bland dessa odligar – Panoramica! Vi har två boendealternativ här, dels de 3-stjärniga lägenheter med 1 sovrum i Golf Village och dels stora, soliga, 4-stjärniga lägenheter med 2 sovrum. Alla lägenheter ligger intill den fina banan, som faktiskt jämförts med legendariska Valderrama…

Läs mer om Long stay golfresor till Costa Valencia…

Long Stay Golf Spanien, Costa Calida, Mar Menor
– golfparadiset med 6 banor av Jack Nicklaus!

Stora delar av Spanien kan stoltsera med Europas varmaste och bästa klimat. Att välja ett resmål där klimatet är det rätta är naturligtvis viktigt när man väljer att vara på borta en månad eller två. Just därför är Costa Calida i sydöstra Spanien helt rätt val av region för Long Stay. Det är en av de torraste och varmaste regionerna i Europa.
 Longstay på Mar Menor på Costa Calida har blivit en succé.

Costa Calida betyder ”den varma kusten”. Här finns klimatet som gynnar luncher utomhus, fågelkvitter på morgnarna och torra vackra golfbanor av bästa kvalitet. Det är ett klimat som skapt för långa frukostar på lägenhetsterrassen, kulturella utflykter till de historiska städerna Murcia och Cartagena, luncher på golfrestaurangen och glada golfrundor i eftermiddagssolen.

Costa Calida – den varma kusten. Vad kan låta mer lockande än så när drömmen om ett vinterboende i värmen ska bli verklighet?

Eftersom golfen är en viktig del av vistelsen när man reser på Long Stay så är det också av stor vikt att banorna håller högsta klass. Spanien är känt för sina många och fina golfbanor. På Costa Calida har det byggts fler golfbanor de senaste tio åren än någon annanstans i Europa. Här kommer du inte att råka ut för dåligt underhållna golfbanor. Här är det nytt och fräscht men ändå charmigt och ombonat. Under en Long Stay på Mar Menor ingår medlemskap på hela 6 underbara banor av Jack Nicklaus!

Mar Menor el valle utsikt i lång vistelse spanien - Sunbirdie

Utöver ett underbart klimat och bra golf finns mängder av möjliga aktiviteter inom kultur, gastronomi och historiska tillbakablickar. Eller varför inte göra en avstickare upp till närbelägna Sierra Nevadas stora skidområde för en dags pudersnö-skidåkning som omväxling från stekande sol och nyklippta greener?

Läs mer om Long Stay golf på Costa Calida, Mar Menor…

Long Stay Golf Spanien, Costa Dorada – den allra bästa kombinationen av toppgolf,  kultur och livet i en charmig kuststad

Ja, möjligen kan Costa Dorada, en timme söder om Barcelona, vara något som matchar Costa Calida i längtan. Till Costa Dorada tror vi att man väljer att åka om man vill kombinera fantastiskt klimat, kultur i världsklass, toppgolf och kanske Spaniens bästa mat.

Cambrils lumine havsutsikt på spanien longstay - Sunbirdie

Costa Dorada har inte riktigt samma värma klimat under december och januari, men under höst och vår är det kanske vårt mest attraktiva golfresmål! Boende i de levande staden Cambrils med strandpromenader, mängder av restauranger, tapas-barer mm och spel på Lumines lyxiga 45-hålsanläggning, kombineras med närheten till världsstaden Barcelona med dess enorma kulturutbud.

Ta chansen och häng med till ett ”annorlunda” och oerhört populärt golfresmål där det finns möjlighet att spela golf hela dagarna men också till andra upplevelser av yppersta världsklass!

Läs mer om Long Stay golf på Costa Dorada…


Som alltid har vi fri ankomst- och avresedag och med en hyrbil har du full frihet under din Long Stay och slipper anpassa dig till fasta ankomstdagar och schemalagda transporter. Njut av din nya, lyxiga ”vardag” med sol, värme och underbar golf…

Läs mer om Long Stay Golf…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB