Long Stay Golf i Spanien

Longstay golfresor till Spanien

Sunbirdie har nu inte mindre än 11 härliga golfresmål i Spanien! Drömgolf, toppboende, mat i världsklass och möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt absolut största resmål, vilket kanske inte är så konstigt…

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

Välj mellan dessa härliga resmål:
Nyhet! Superprisvärda Mojacar Playa på Costa Almeria.
• Exotiska Kanarieön Lanzarote
• Golfparadiset Mar Menor på solsäkra Costa Dalida.
Novo Sancti Petri på Costa de la Luz.
Fuengirola, Estepona och Benalmádena på klassiska Costa del Sol.
• ”Lilla Valderrama” – Panoramica på Costa Valencia.
• Populära kuststaden Cambrils/Salou på Costa Dorada, en timme söder om Barcelona, där vi nu även kan erbjuda boende på golfklubben Bonmont.
• Charmiga kuststaden Sitges på Costa Barcelona.

En golfresa till Spanien är ju ett nästan självklart alternativ. Många har varit i Spanien genom åren på sol- och badsemester, eller på en vanlig golfresa, av precis samma skäl som för en Long Stay-golfresa – värmen, solen och maten. Vi är många som har tänkt tanken av att stanna kvar en tid när planet lyfter hemåt efter den traditionella semesterveckan.

Nyhet! Costa Almeria, Mojácar Playa

I den lilla kuststaden Mojácar Playa, med Spaniens varmaste och torraste klimat, har vi hittat en riktig pärla – som dessutom är oerhört prisvärd. Vi bor i underbara lägenheter intill havet med tre sovrum, 2 badrum och stora terrasser med vidsträckt havsutsikt och eftermiddagssol plus fri golf på Marina golf som, precis som flera restauranger och butiker ligger kort på promenadavstånd.

Välkommen till din nya drömtillvaro med Sunbirdie på Mojácar Playa!

Long Stay (4 veckor) från 8.995:- per person med fri golf – boka nu för 6.995:-
Mid Stay (2 veckor) från 6.995:- per person med fri golf – boka nu för 5.995:-

Drömboende intill havet med fri golf samt restauranger på gångavstånd. Blir det bättre?

Under en long eller mid stay på Mojácar Playa ingår medlemskap på Marina Golf, och du kan köpa till greenfee på andra banor till specialpriser!

Läs mer om Long Stay golfresor till Lanzarote…

Kanarieöarna, Lanzarote!

På den exotiska och dramatiska Kanarieön Lanzarote erbjuder vi två olika boenden av hög klass och fritt spel på två banor.

Lanzarote är en vulkanö med oerhört exotiskt natur med höga berg, karga kaktusöknar men även underbara, finkorniga sandstränder och turkost hav.

spanien-lanzarote_club-siroco1_640_sunbirdie-longstay_1
Vi har två härliga boenden – båda med fritt spel på två golfbanor!

Utöver golf kan du vandra, cykla, paddla, surfa, segla eller helt enkelt bara njuta av det härliga vinterklimatet och solen.

Under en long stay på Lanzarote ingår medlemskap på banorna Lanzarote GC och Costa Teguise GC!

Läs mer om Long Stay golfresor till Lanzarote…

Costa Barcelona, Sitges

På vårt mysiga resmål Sitges, strax söder om Barcelona hittar du inte bara härlig golf nära boendet – ja, faktiskt på promenadavstånd utmed stranden! – utan även mängder av restauranger, fridfulla oaser och hela Sitges är en perfekt plats för alla som älskar närhet till havet. Denna Katalanska stad är en exklusiv semesterort och har varit det sedan sent 1800-tal då orten blev ett kulturellt centrum med många konstnärer och författare som uppskattade Sitges vackra läge mellan höga berg och det härliga blå havet. Närheten till Barcelona var och är givetvis också en viktig faktor. Men staden är också känd för sina stränder, det kulturella livet och de gastronomiska frestelserna. Dessutom är det enligt statistiken 300 soldagar per år.

Long stay spanien, Sitges
Boendet är också perfekt eftersom vårt lägenhetshotell Aparthotel Mediterraneo har ett utsökt läge direkt på den långa strandpromenaden.

Under högsäsong är tempot högt med fest och massor av festivaler men övrig tid är det en avslappnad och lugn badort med mysiga gränder, gågator, palmer och en lång härlig strandpromenad. Det finns gott om tid att strosa långsamt på stranden, besöka kyrkor, monument och historiska platser som tar oss tillbaka till Romartiden.

Under en long stay i Sitges ingår medlemskap på klassiska Terramar och Costa Dorada GC!

Läs mer om Long Stay golfresor till Aparthotel Mediterraneo i Sitges på Costa Barcelona…

Tre resmål på Costa del Sol

Den mest klassiska av alla golfdestinationer i Sydeuropa är kanske Costa del Sol, Solkusten. Till den här regionen har flest nordeuropéer valt att emigrera för att kunna njuta av det säkra, soliga och varma vinterklimatet. Inte minst för golfens skull har många valt att flytta hit.

Long Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol från 10.995:- med fri golf

Nu kan ni genom Sunbirdie leva ”Costa del Sol”-livet utan att behöva köpa ett boende här nere. Kom ner och njut av något av våra tre härliga resmål. Fuengirola bjuder på finfint boende med gångavstånd in till Fuengirolas hela utbud av hundratals restauranger och golf på 6 banor! OBS: nytt golfpaket!
Estepona bjuder på nybyggt toppboende på golfbanan Valle Romano – med garanterad eftermiddagssol – och golf på tre banor.
Sist men inte minst är Benalmádena, där boendet ligger mitt i kuststaden Benalmádena, ett kvarter upp från stranden med alla restauranger och butiker runt hörnet och golf på inte mindre än 6 olika banor! OBS: nytt golfpaket!

Tänk att kunna kombinera riktigt bra boende med härliga golfrundor i ett av Europas allra bästa klimat – kan en Long Stay bli bättre?

Costa de la Luz – med fri golf!

4 veckor med fri golf på underbara Costa de la Luz – kan en vintermånad bli bättre? Upptäck Ljuset kust och Novo Sancti Petri, där vi har två olika boenden och fri golf.

Strax utanför Europas äldsta stad – Cadiz – ligger golfområdet Novo Sancti Petri. Här väntar 6 golfbanor på Sunbirdies gäster och du kan spela så mycket golf du vill!

spanien_costa-de-la-luz_novo-sancti-petri-hills_07_640x400_sunbirdie-longstay-golf

Banorna är perfekta för den som tycker om att promenera och spela på vackra och gåvänliga banor. Två olika boenden – dels de toppmoderna lägenheterna Al Sur, som ligger bara ett kvarter från den oändligt långa stranden och dels 4-stjärniga Tartessus med garanterad eftermiddagssol,  – båda alternativen en perfekt bas för att ta sig till golfbanorna eller ut i regionen på upptäcksfärd.

Läs mer om Long stay golfresor till Costa de la Luz, Novo Sancti Petri…

 

Costa Valencia, Panoramica

På Costa Valencia, cirka 2 timmar söder om Barcelona, ligger den gömda pärlan Panoramica där du kan spela och träna hur mycket du vill till bra pris (vagn och rangebollar ingår också).

Long Stay golfresor till Costa Valencia, Panoramica ”Lilla Valderrama”

Costa Valencia ligger strax söder om Katalonien och här hittar vi främst en stor mängd apelsin- och mandarinodlingar. Men även en verklig golfpärla, som ligger gömd bland dessa odligar – Panoramica! Vi har två boendealternativ här, dels de 3-stjärniga lägenheter med 1 sovrum i Golf Village och dels stora, soliga, 4-stjärniga lägenheter med 2 sovrum. Alla lägenheter ligger intill den fina banan, som faktiskt jämförts med legendariska Valderrama…

Läs mer om Long stay golfresor till Costa Valencia…

Costa Calida, Mar Menor

Stora delar av Spanien kan stoltsera med Europas varmaste och bästa klimat. Att välja ett resmål där klimatet är det rätta är naturligtvis viktigt när man väljer att vara på borta en månad eller två. Just därför är Costa Calida i sydöstra Spanien helt rätt val av region för Long Stay. Det är en av de torraste och varmaste regionerna i Europa.
 Longstay på Mar Menor på Costa Calida har blivit en succé.

Costa Calida betyder ”den varma kusten”. Här finns klimatet som gynnar luncher utomhus, fågelkvitter på morgnarna och torra vackra golfbanor av bästa kvalitet. Det är ett klimat som skapt för långa frukostar på lägenhetsterrassen, kulturella utflykter till de historiska städerna Murcia och Cartagena, luncher på golfrestaurangen och glada golfrundor i eftermiddagssolen.

Costa Calida – den varma kusten. Vad kan låta mer lockande än så när drömmen om ett vinterboende i värmen ska bli verklighet?

Eftersom golfen är en viktig del av vistelsen när man reser på Long Stay så är det också av stor vikt att banorna håller högsta klass. Spanien är känt för sina många och fina golfbanor. På Costa Calida har det byggts fler golfbanor de senaste tio åren än någon annanstans i Europa. Här kommer du inte att råka ut för dåligt underhållna golfbanor. Här är det nytt och fräscht men ändå charmigt och ombonat. Under en Long Stay på Mar Menor ingår medlemskap på hela 6 underbara banor av Jack Nicklaus!

Sunbirdie Mar Menor, El Valle

Utöver ett underbart klimat och bra golf finns mängder av möjliga aktiviteter inom kultur, gastronomi och historiska tillbakablickar. Eller varför inte göra en avstickare upp till närbelägna Sierra Nevadas stora skidområde för en dags pudersnö-skidåkning som omväxling från stekande sol och nyklippta greener?

Läs mer om Long Stay golf på Costa Calida, Mar Menor…

Costa Dorada

Ja, möjligen kan Costa Dorada, en timme söder om Barcelona, vara något som matchar Costa Calida i längtan. Till Costa Dorada tror vi att man väljer att åka om man vill kombinera fantastiskt klimat, kultur i världsklass, toppgolf och kanske Spaniens bästa mat.

Cambrils_lumine_seeview_660_sunbirdie

Costa Dorada har inte riktigt samma värma klimat under december och januari, men under höst och vår är det kanske vårt mest attraktiva golfresmål! Boende i de levande städerna Salou och Cambrils med strandpromenader, mängder av restauranger, tapas-barer mm och spel på Lumines lyxiga 45-hålsanläggning, kombineras med närheten till världsstaden Barcelona med dess enorma kulturutbud.

Ta chansen och häng med till ett ”annorlunda” och oerhört populärt golfresmål där det finns möjlighet att spela golf hela dagarna men också till andra upplevelser av yppersta världsklass!

Läs mer om Long Stay golf på Costa Dorada…


Som alltid har vi fri ankomst- och avresedag och med en hyrbil har du full frihet under din Long Stay och slipper anpassa dig till fasta ankomstdagar och schemalagda transporter. Njut av din nya, lyxiga ”vardag” med sol, värme och underbar golf…

Läs mer om Long Stay Golf…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB