Long och Mid Stay Golf i Spanien

Long och Mid Stay golfresor till Spanien
med fantastiska golf destinationer

Sunbirdie har ett stort antal härliga golfresmål i Spanien! Drömgolf, toppboende, mat i världsklass och möjlighet till unika kulturupplevelser gör Spanien som helhet till vårt absolut största resmål, vilket kanske inte är så konstigt…

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…

Välj mellan dessa härliga golfresmål:
• Nyheten La Torre på solsäkra Costa Calida med 4 härliga golfbanor!
• Populära kuststaden Cambrils på Costa Dorada, en timme söder om Barcelona. En perfekt kombination av fri golf på två banor och det ljuva livet i en charmig kuststad!
• Prisvärda Mojacar Playa på Costa Almeria.
• Golfresorten Valle Romano på klassiska Costa del Sol.
• Exotisk golf och härligt vinterklimat på kanarieön Lanzarote.

En golfresa till Spanien är ju ett nästan självklart alternativ. Många har varit i Spanien genom åren på sol- och badsemester, eller på en vanlig golfresa, av precis samma skäl som för en Long Stay golfresor – värmen, solen och maten. Vi är många som har tänkt tanken av att stanna kvar en tid när planet lyfter hemåt efter den traditionella semesterveckan.

Costa Dorada – den allra bästa kombinationen av toppgolf,  kultur och livet i en charmig kuststad

Ja, möjligen kan Costa Dorada, en timme söder om Barcelona, vara något som matchar Costa Calida i längtan. Till Costa Dorada tror vi att man väljer att åka om man vill kombinera fantastiskt klimat, kultur i världsklass, toppgolf och kanske Spaniens bästa mat.

blank

Costa Dorada har inte riktigt samma varma klimat under december och januari som i sydligaste Spanien, men under höst och vår är det vårt kanske mest attraktiva resmål! Med boende i den levande staden Cambrils med strandpromenader, mängder av restauranger, tapas-barer mm och fritt spel på två underbara banor, kombinerat med närheten till världsstaden Barcelona och dess enorma kulturutbud är det inte undra på.

Ta chansen och häng med till ett ”annorlunda” och oerhört populärt golfresmål där det finns möjlighet att spela golf hela dagarna men också njuta av andra upplevelser av yppersta världsklass!

Läs mer om Long Stay golf på Costa Dorada…

Costa Almeria, Mojácar Playa

I den lilla kuststaden Mojácar Playa, med Spaniens varmaste och torraste klimat, har vi hittat en riktig pärla – som dessutom är oerhört prisvärd. Vi bor i underbara lägenheter intill havet med tre sovrum, 2 badrum och stora terrasser med vidsträckt havsutsikt och eftermiddagssol plus 20 rundor på Marina golf och du kan lägga till 4 greenfee på Desert Springs.

Välkommen till din nya drömtillvaro med Sunbirdie på Mojácar Playa!

longstay spanien Costa Almeria Mojacar playa vardagsrum med balkong-Sunbirdie

Drömboende intill havet med fri golf samt restauranger på gångavstånd. Blir det bättre?

Läs mer om Long Stay golfresor till Mojácar Playa…

Klassiska Costa del Sol i Spanien

Den mest klassiska av alla golfdestinationer i Sydeuropa är kanske Costa del Sol, Solkusten. Till den här regionen har flest nordeuropéer valt att emigrera för att kunna njuta av det säkra, soliga och varma vinterklimatet. Inte minst för golfens skull har många valt att flytta hit.

blank

Nu kan ni genom Sunbirdie leva ”Costa del Sol”-livet utan att behöva köpa ett boende här nere. Kom ner och njut av något av våra två härliga resmål. Tänk att kunna kombinera riktigt bra boende med härliga golfrundor i ett av Europas allra bästa klimat – kan en Long Stay bli bättre?

Estepona och Valle Romano bjuder på riktigt fint boende på golfbanan Valle Romano med eftermiddagssol och golf på tre banor. 

Läs mer om Long Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Valle Romano…

Nyhet! Costa Calida, La Torre
– golfparadiset med 4 banor av Jack Nicklaus!

Stora delar av Spanien kan stoltsera med Europas varmaste och bästa klimat. Att välja ett resmål där klimatet är det rätta är naturligtvis viktigt när man väljer att vara på borta en månad eller två. Just därför är Costa Calida i sydöstra Spanien helt rätt val av region för Long Stay. Det är en av de torraste och varmaste regionerna i Europa.

 

blank

På La Torre bor vi i fina lägenheter med 2 sovrum intill en av de 4 banor där du har medlemskap…

Costa Calida betyder ”den varma kusten”. Här finns klimatet som gynnar luncher utomhus, fågelkvitter på morgnarna och torra vackra golfbanor av bästa kvalitet. Det är ett klimat som skapt för långa frukostar på lägenhetsterrassen, kulturella utflykter till de historiska städerna Murcia och Cartagena, luncher på golfrestaurangen och glada golfrundor i eftermiddagssolen.

Eftersom golfen är en viktig del av vistelsen när man reser på Long Stay så är det också av stor vikt att banorna håller högsta klass. Spanien är känt för sina många och fina golfbanor och under en Long eller Mid Stay på La Torre golf resort ingår medlemskap på 4 underbara banor av Jack Nicklaus!

Utöver ett underbart klimat, bra boende och utsökta golfbanor finns mängder av möjliga aktiviteter inom kultur, gastronomi och historiska tillbakablickar. Eller varför inte göra en avstickare upp till närbelägna Sierra Nevadas stora skidområde för en dags pudersnö-skidåkning som omväxling från stekande sol och nyklippta greener?

Läs mer om Long Stay golf på Costa Calida, La Torre…


Som alltid har vi fri ankomst- och avresedag och med en hyrbil har du full frihet under din Long Stay och slipper anpassa dig till fasta ankomstdagar och schemalagda transporter. Njut av din nya, lyxiga ”vardag” med sol, värme och underbar golf…

Läs mer om Long Stay Golf…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB