Long Stay golfresor med Sunbirdie

Vi tar Long Stay golfresor till en helt ny nivå!

Med Sunbirdie har du sedan 2012 kunnat resa till mängder av riktigt bra och väl utvalda Long Stay golfresmål. Med oss kan du inte bara kunnat resa till något enstaka resmål, utan till ett stort utbud i flera länder som Italien, Spanien och Portugal, men även till flera spännande resmål i länder som USA, Sydafrika, Thailand, Grekland och Mauritius. Därför vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi har tagit Long Stay till en helt ny nivå!

På grund av Corona-pandemin kommer vi till hösten 2021 fokusera på ett något mindre antal resmål än vanligt, men fortfarande har du ett stort och brett utbud och resmål som vi tror passa de flesta plånböcker och smaker.

Utöver ett brett program har vi under säsong med få undantag vår egen personal på plats som sköter allt det praktiska – arrangerar tävlingar, middagar och utflykter och finns där för dig och din trygghet.

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även lanserat det vi kallar Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg. Erbjudanden för både Long och Mid stay finner du under resmålsbeskrivningarna och alla priser från 14 nätter och uppåt i prislistan för Mid och Long Stay golfresor

Kan du bara vara borta en helg eller vecka, har vi dessutom väldigt prisvärda paket för det vi kallar Short Stay – läs mer på Short Stay Golfresor….

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Long Stay golfresor för alla smaker och plånböcker!

Vår målsättning är att erbjuda golfare de bästa kombinationerna av bra boende, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har alltid möjlighet till valfri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa och du slipper anpassa dig efter förbestämda transporter och annat.

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. Att vi dessutom är en av få arrangörer som är registrerade i Sverige och betalar både svenska löner och svensk skatt samt har ställt statlig Resegaranti till Kammarkollegiet, är ju kanske inte något du kommer att märka av, men vi vill att du ska känna dig trygg i att kunna köpa din golfresa av ett svenskt företag.

Låt dig inspireras här på Sunbirdies hemsida och börja planera för hur vintern, våren eller hösten skulle kunna bli lite soligare och roligare…

Ring oss gärna på 08-458 00 00 om du har frågor eller vill få en rekommendation på vart du ska tillbringa din Long Stay…

Välkommen till din nya, härliga Long Stay-tillvaro med Sunbirdie.


Long Stay Golfresor till Portugal

Longstay golfresor till Portugal, AlgarvePortugal har länge lockat skandinaver och soltörstande golfare under vinterhalvåret. Här finns värmen, stränderna, solen och mängder av fina golfbanor. Sunbirdie erbjuder spännande och väl genomtänkta golfresmål på klassiska Algarvekusten, eller vad sägs om den charmiga kuststaden Lagos. Vill du bo i staden eller på en stadsnära golfresort? Vill du fokusera på golf eller vill du prioritera annat också? Valet är ditt, med Sunbirdie i härliga Portugal.

Läs mer om long stay golfresor till Portugal…


Long Stay Golfresor till Spanien

Long Stay golfresor till SpanienFinns det ett mer klassiskt golfresmål för svenskar under vinterhalvåret än Spanien? Sunbirdie har plockat russinen ur kakan och erbjuder flera kompletterande upplägg.

Costa Calida finner du den mysiga golfresorten La Torre där vi bor i nyrenoverade lägenheter med 2 sovrum intill en av 4 banor där du har medlemskap!

En favorit är den oerhört prisvärda destinationen Costa Almeria och Mojácar Playa med härligt boende i lägenhet med 3 sovrum! intill stranden med stora terrasser, havsutsikt, eftermiddagssol och golf på en eller två banor. Dessutom ligger både restauranger och butiker på gångavstånd…

Vill du prova på Sunbirdies succédestination Costa Dorada? Här bor du i en otroligt charmig liten stad vid havet nära Tarragona och Barcelona och tar bilen till de två underbara golfbanor där du har medlemskap och fritt spel. 

På klassiska Costa del Sol kan vi erbjuda den eleganta golfresorten Valle Romano utanför Estepona – där du får riktigt fint boende med två sovrum intill en av de tre banor vi spelar. Dessutom kan vi till hösten 2021 erbjuda nyheten Nerja med härligt boende intill havet och spel på två banor. 

Söker du efter en längre vistelse på Kanarieöarna, kan vi erbjuda den exotiska doldisen Lanzarote med ett underbart vinterklimat plus mängder av aktiviteter och naturupplevelser utöver golf på två omväxlande banor…

Läs mer om long stay golfresor till Spanien…


Long Stay Golfresor till Italien

Long Stay golfresor till ItalienSöker du ”la dolce vita”? Vad kan då vara bättre än en längre vistelse i det ljuva livets hemland – Italien!
Sunbirdie har flera väl utvalda resmål för dig som är sugen på att njuta av den italienska livsstilen. Till hösten har vi exempelvis två resmål intill södra Gardasjön – dels den prisvärda och charmiga golfresorten Il Paradiso med fri golf och våra fina lägenheter på resorten Rosa dei Venti i byn Moniga del Garda – med vardagsmedlemskap på eleganta Garda Golf Club.

Vad säger du – går det att motstå en hel månads livsnjutning med golf i njutningens hemland?

Läs mer om Long Stay golfresor till Italien…


Long Stay Golfresor till Sydafrika

Long Stay golfresor till SydafrikaUpptäck fantastiska Sydafrika under en resa till landet som vänder upp och ner på dina sinnesintryck. Här vill du göra mer än bara spela golf, tror vi, men har ändå resmål där golfen är inkluderad för din service och smidighet. Välj mellan exotiska östra Garden Route och Cape st Francis samt succényheten Langebaan på Sydafrikas vackra västkust, perfekt placerad mellan storstad och vildmark. För dig som vill se mer av Sydafrika – kanske är du här för första gången? – har vi mängder av upplägg att kombinera med, så att du får uppleva det bästa av detta härliga land!

Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika…


Long Stay Golfresor till Mauritius

mauritius_anahita_golf4_sunbirdie_golfresorSöker du det bästa och vill bo i väldigt eleganta lägenheter med halvpension och fri golf på flera banor kan vi inte annat är rekommendera underbara Anahita Resort på Mauritius östkust. Här bor du som en kung eller drottning och spelar helt fritt på två fantastiska golfbanor – dels Four Seasons at Anahita, ritad av den store Ernie Els, och dels den exotiska Il aux Cerfs, belägen på den lilla ön med samma namn. Denna bana är ritad av Berhard langer och är helt underbar att spela. Hur man tar sig hit? Med gratis båt-shuttle, så klart!

Vill du hellre bo på resort med All Inclusive och fri golf – dock bara på en bana – rekommenderar vi prisvärda Heritage Awali eller varför inte supereleganta och helt nyrenoverande grannen Heritage Le Telfair där du har frukost och fri golf samt butlerservice inkluderat? Sist men absolut inte minst har vi Heritages enormt fina villor på 2-4 sovrum med stora, privata pooler och fri golf. Vad väljer du?

Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius…


Long Stay Golfresor till Thailand

Long Stay golfresor till Thailand

Drömmen om paradiset blir inte så mycket verkligare än i Thailand. Här finns de leende och vänliga människorna, maten man aldrig får nog av, havet och stränderna – och fantastisk golf. Dessutom är Thailand fortfarande väldigt billigt att leva i. Sunbirdie har två golfesmål i Thailand. Dels klassiska Hua Hin med boende på Black Mountain och hela staden Hua Hin runt hörnet. Dessutom ett härligt, exotiskt alternativ i Chiang Rai med toppboende och verklig drömgolf. Här kan du låta pulsen gå ner och bara njuta av livets väsentligheter – golf, mat, värme och sol.

Läs mer om Long Stay golfresor till Thailand…

Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.