Long Stay golfresor med Sunbirdie

Vi tar Long Stay golfresor till en helt ny nivå!

Med Sunbirdie kan du resa till mängder av riktigt bra och väl utvalda Long Stay golfresor. Med oss kan du inte bara resa till Sydeuropa, utan även till flera härliga resmål i länder som Sydafrika, USA, Thailand och Mauritius. Därför vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi tar Long Stay till en helt ny nivå!

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay lanserar vi nu Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg. Priser för Mid Stay hittar du här…

Long Stay golfresor till 30 resmål i 8 länder

Vår målsättning är att erbjuda golfare de bästa kombinationerna av bra boende, roliga och omväxlande golfbanor och inspirerande miljöer – alltid i ett så fördelaktigt klimat som möjligt. Dessutom god service tack vara svensk personal på plats som arrangerar tävlingar, middagar och annat trevligt. Vi har alltid fri ankomst- och avresedag, vilket gör att du får full frihet under din resa.

Vi är experter på Long Stay och vet vad du som resenär efterfrågar. Att vi dessutom är en av få arrangörer som är registrerade i Sverige och betalar både skatt och har ställt Resegaranti till Kammarkollegiet, är ju kanske inte något du kommer att märka av, men vi vill att du ska känna dig trygg i att kunna köpa din golfresa av ett svenskt företag.

Låt dig inspireras här på Sunbirdies hemsida och börja planera för hur vintern, våren eller hösten skulle kunna bli lite soligare, varmare, golfigare, lekfullare och roligare…

Välkommen till din nya, härliga Long Stay-tillvaro med Sunbirdie.


Long Stay Golfresor till Frankrike, Provence

frankrike_provence_sainte-maxime_300_sunbirdie_longstayCôte d’Azur i franska Provence har väldigt mycket som lockar. Här har konstnärer, författare, filmstjärnor och andra celebriteter samlats sedan urminnes tider. Det är något väldigt speciellt med den vilda och vackra naturen, badvikarna, lavendelfälten, rosévinet, det förtrollande ljuset, de små pittoreska byarna och de mer fashionabla städerna som andas lyx och flärd. Vi är extremt glada över att kunna erbjuda detta härliga resmål – med fri golf på två banor. Följ med oss och upptäck mytomspunna Côte d’Azur!

Läs mer om Long Stay golfresor till Frankrike, Provence…


Long Stay Golfresor till USA, Florida

usa_florida_orlando_parks_640x400_sunbirdie-longstay-golfVi har länge letat efter ett bra och prisvärt resmål i Florida och nu har vi äntligen hittat vad vi sökt efter – Golf Resort Inverness i Citrus County på Floridas natursköna västkust! Här bor du underbart bra i lägenheter eller exklusiva villor och har fri golf på inte mindre än 7 olika golfbanor! Lägg till prisvärt flyg till Orlando eller Tampa för en underbar vistelse i Florida med omväxlande golf, bra klimat och nära till allt annat som finns att göra här i Solskensstaten…

Läs mer om Long Stay golfresor till USA, Florida…


Long Stay Golfresor till Portugal

Longstay golfresor till Portugal, AlgarvePortugal har länge lockat skandinaver och soltörstande golfare under vinterhalvåret. Här finns värmen, stränderna, solen och mängder av fina golfbanor. Sunbirdie erbjuder flera spännande och genomtänkta golfresmål i Portugal, på klassiska Algarvekusten och nu även på exotiska Madeira! Vill du bo i staden eller på golfresort? Vill du spela obegränsat med golf eller vill du prioritera annat också? Valet är ditt, med Sunbirdie i härliga Portugal.

Läs mer om long stay golfresor till Portugal…


Long Stay Golfresor till Spanien

Long Stay golfresor till SpanienFinns det ett mer klassiskt golfresmål för svenskar under vinterhalvåret än Spanien? Sunbirdie har plockat russinen ur kakan och erbjuder flera kompletterande upplägg. På Costa Calida och den oerhört populära anläggningen Mar Menor bor du på banan och har medlemskap på inte mindre än 6! enastående Jack Nicklaus-banor.

En nyhet 2017 är den oerhört prisvärda destinationen Costa Almeria och Mojácar Playa – eller vad sägs om drömboende i lägenhet med 3 sovrum intill stranden med stora terrasser, havsutsikt, eftermiddagssol och fri golf för 8.995:- per person? Dessutom ligger både banan, restauranger och butiker på gångavstånd! Boka nu under våren till introduktionspris 6.995:- per person!

Söker du efter en längre vistelse på Kanarieöarna, kan vi erbjuda den kanske mest spännande av dessa öar – Lanzarote! Med fri golf på två banor och ett underbart vinterklimat plus mängder av aktiviteter och naturupplevelser…

På Costa de la Luz har vi två härliga resmål – Novo Sancti Petri där du bor strandnära i stora lägenheter (två olika boenden finns att välja på) och spelar på 6 härliga golfbanor. 

Vill du prova på Sunbirdies succédestination Costa Dorada? Här bor du i staden vid havet och tar bilen till underbara Lumine Golf Club där fritt spel på 45 golfhål väntar. Du kan nu även uppgradera med medlemskap på fina Bonmont – där vi även har nytt, golfnära boende.

Vi har ytterligare ett resmål nära Barcelona – Sitges, på Costa Barcelona! Sitges kallas ofta ”Spaniens Saint-Tropez” och ligger strax söder om världsstaden Barcelona. Här hittar du vårt underbara nya boende på Costa Barcelona – direkt på den härliga strandpromenaden med närhet till allt. Golf spelar du på Terramar, en ljuvlig, klassisk parkbana från 1927.

Efter stor succé med vårt resmål Club la Costa, strax utanför Fuengirola på klassiska Costa del Sol, kan vi numera erbjuda tre resmål på golfkusten. Utöver Fuengirola har vi stadsboende i staden Benalmádena med spel på 6 golfbanor och succén Estepona med kanonboende och spel på tre banor. Både Benalmádena och Estepona har lägenheter med garanterad eftermiddagssol!

Vill du spela och träna så mycket du bara orkar har vi ett resmål där rangebollar, golfvagn och fri golf på en bana som har smeknamnet ”Lilla Valderrama” ingår.På Costa Valencia, ca 2 timmar söder om Barcelona, ligger den gömda pärlan Panoramica där du kan spela hur mycket golf du vill samt bo i lägenheter intill banan för 8.995:- per person.

Läs mer om long stay golfresor till Spanien…


Long Stay Golfresor till Italien

Long Stay golfresor till ItalienSöker du ”la dolce vita” i vinter? Vad kan då vara bättre än en längre vistelse i det ljuva livets hemland – Italien? Sunbirdie har nu tre resmål för dig som är sugen på att njuta av den italienska livsstilen. Det första är Terre dei Consoli strax utanför Rom, med riktigt bra boende intill en fantastiskt fin bana med närhet till mysiga byar och shuttle in till centrala Rom. En nyhet inför hösten 2016 är charmiga Artimino, just utanför Florens i Toscana. Oerhört charmigt boende i en 700 år gammal borgo och fri golf på en Arnold palmer-ritad bana.
Arnold Palmer har även ritat banan Ca della Nave, som ligger intill vårt boende, mitt i den lilla staden Martellago, med restauranger och caféer på promenadavstånd och bara 20 minuter från Venedig. Slutligen har vi som nyhet fantastiskt härliga golfresorten Chervò i närheten av Gardasjön. Här bor vi underbart bra med fri golf på den fina 27-hålsanläggningen!
Vad säger du – går det att motstå en hel månads livsnjutning med golf i njutningens hemland?

Läs mer om Long Stay golfresor till Italien…


Long Stay Golfresor till Sydafrika

Long Stay golfresor till SydafrikaUpptäck fantastiska Sydafrika under en resa till landet som vänder upp och ner på dina sinnesintryck. Här vill du göra mer än bara spela golf, tror vi men har ändå tre resmål där golfen är inkluderad för din service och smidighet. Välj mellan exotiska östra Garden Route och Cape st Francis samt toppboende i hus på eleganta Devonvale Golf & Wine Estate i Stellenbosch och nyheten Pinnacle Point med en av världens allra häftigaste banor…

Läs mer om Long Stay golfresor till Sydafrika…


Long Stay Golfresor till Mauritius

mauritius_anahita_golf4_sunbirdie_golfresorSöker du det bästa och mest lyxiga kan vi inte annat är rekommendera underbara Anahita Resort på Mauritius östkust. Här bor du som en kung eller drottning och spelar helt fritt på två fantastiska golfbanor – dels Four Seasons at Anahita, ritad av den store Ernie Els, och dels den exotiska Il aux Cerfs, belägen på den lilla ön med samma namn. Denna bana är ritad av Berhard langer och är helt underbar att spela. Hur man tar sig hit? Med gratis båt-shuttle, så klart!

Läs mer om Long Stay golfresor till Mauritius…


Long Stay Golfresor till Thailand

Long Stay golfresor till Thailand

Drömmen om paradiset blir inte så mycket verkligare än i Thailand. Här finns de leende och vänliga människorna, maten man aldrig får nog av, havet och stränderna – och fantastisk golf. Dessutom är Thailand fortfarande väldigt billigt att leva i. Sunbirdie har två golfesmål i Thailand. Dels klassiska Hua Hin med flera olika kanonboenden och hela staden Hua Hin runt hörnet. Dessutom ett härligt, exotiskt alternativ i Chiang Rai med toppboende och verklig drömgolf. Här kan du låta pulsen gå ner och bara njuta av livets väsentligheter – golf, mat, värme och sol.

Läs mer om Long Stay golfresor till Thailand…

Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.