Long Stay Living

Long och Mid Stay Living – bara njut och koppla av!

Om du vill resa på en Long Stay eller Mid Stay och njuta av ett härligt klimat, koppla av och ta dagen som den kommer, ska du resa med Sunbirdie – och ta del av allt det underbara som finns på våra resmål runt om i världen.

Oavsett du bara vill njuta av ett härligt klimat, vandra, handla på den lokala fiskmarknaden, spela golf, tennis eller – ja, vad du nu söker under en längre vistelse utomlands kan du vara säker på att finna det här.

Söker du efter Long Stay Golfresor har vi nära 30 härliga resmål där golfpaket är inkluderade…

Long Stay Golfresor med Sunbirdie

Sköna lata dagar med värme och avkoppling men ändå med möjlighet till härliga upplevelser – om och när du vill – det är Sunbirdie Long Stay Living! Kan du inte vara borta 4 veckor som under en Long Stay, har vi även priser för Mid Stay Living på varje resmål.

Unna dig en längre vistelse på något av våra väl utvalda resmål och njut av en lite roligare och soligare vardag. Du rår helt över din egen tid och aktiverar dig när och om du känner för det. Under säsong har vi i stort sätt alltid vår egen, svensktalande personal på plats för din service och på de resmål där vi arrangerar utflykter och aktiviteter är du självklart välkommen att följa med på dessa – om du vill.

Vi har valt ut några guldkorn bland våra resmål, som Mauritius, Sydafrika (Garden Route, Stellenbosch och Hermanus), Thailand (Hua Hin och Chiang Rai), Portugal (Madeira och Algarve), Italien (Gardasjön) och Spanien (Lanzarote, Teneriffa, Barcelona, Costa del Sol och Costa Dorada) – men du kan självklart även boka Sunbirdies övriga resmål om de lockar mer.

Kan du inte vara borta 4 veckor eller mer som under en Long Stay har vi även priser på Mid Stay, baserat på 14 och 21 nätters vistelse men i övrigt samma upplägg.

Välkommen till din Long stay-upplevelse med Sunbirdie!

OBS: Resmål och priser för 2019 är ännu inte uppdaterade, men ring oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Long Stay Living Italien

Italien, Garda – Moniga del Garda

Long Stay Living Spanien

Spanien, Costa del Sol, Fuengirola
Spanien, Costa Dorada – Salou och Cambrils

Long Stay Living Portugal

Portugal, Madeira – Nyhet!
Portugal, Algarve, Lagos, Cascade
Portugal, Algarve, Lagos, Marina Club

Long Stay Living Thailand

Thailand, Hua Hin

Long Stay Living Mauritius

Mauritius, Grand Baie

Long Stay Living Sydafrika

Sydafrika, Garden Route – Cape St Francis
Sydafrika, Hermanus
Sydafrika, Stellenbosch


Spanien, Costa del Sol, Fuengirola

Spanien, Costa del Sol, Fuengirola
Toppboende vid havet intill charmiga Fuengirola

Club La Costa World är ett perfekt Long Stay upplägg på solsäkra Costa del Sol som kan ståta med 300 soldagar om året. Upplev en härlig Long Stay med toppboende och promenadavstånd in till den levande ”året-runt-staden” Fuengirola.

Long Stay Living på Costa del Sol med Sunbirdie

Fuengirola och det härliga boendet Club La Costa World har onekligen blivit en riktig succé. Här finns det mesta för en lyckad Long Stay där du kombinerar toppboende och promenadavstånd in till den levande ”året-runt-staden” Fuengirola, som trots att där finns en hel del turister har lyckats behålla sina spanska stil och charm.

Costa del Sol och Fuengirola erbjuder så mycket för den som vill fly den svenska vintern. Milsvida stränder, strandpromenader och ett liv året om. Restauranger och affärer är öppna och det finns ett härligt folkliv.

Priser Club La Costa World, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien.
Long Stay (4 veckor) från 10.795:-/person
Mid Stay (2 veckor) från 5.495:-/person

Long Stay, 28 nätter
Grundpris 10.795:-/person för del i 4-stjärnig superior Studio på Club La Costa World (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet)med full utrustat kök i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception ,restauranger och lägenheter, städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal.

2-sovrumslägenhet (standard; 3-stjärnig): 11.795:- per person.
2-sovrumslägenhet (superior; 4-stjärnig):
12.795:- per person.

Tillägg/rabatter Long Stay:
December och januari-rabatt: 30:- i rabatt per person/natt.
Påsk-tillägg: 125:- per person och natt. Gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017
Enkelrumstillägg: 160:-/205:-/260:- per natt (studio/standard/superior).
Extra natt: 315:-/360:-/400:- per person (studio/standard/superior).
Pris för 3:e & 4:e person: person: 9.625:- (standard) 10.685:- (superior)
Medlemskap på resortens gym, 28 nätter: ca 20 euro
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt exklusive greenfee. Max antal gästnätter i följd 7. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 5.495:-/person för del i 4-stjärnig superiorstudio  på Club La Costa World (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet)med full utrustat kök i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception, restauranger och lägenheter, städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal.

2-sovrumslägenhet (standard; 3-stjärnig): 5.995:- per person.
2-sovrumslägenhet (superior; 4-stjärnig): 6.495:- per person.

Tillägg/rabatter:
December- och januari-rabatt: 30:- i rabatt per person/natt.
Påsk-tillägg: 125:- per person och natt. Gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017
Enkelrumstillägg: 180:-/225:-/270:- per natt (studio/standard/superior).
Extra natt: 340:-/385:-/425:- per person (studio/standard/superior).
Pris för 3:e & 4:e person: person: 5.195:- (standard) 5.395:- (superior)
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt exklusive greenfee. Max antal gästnätter i följd 7. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.
Golf: Flertal golfbanor finns i området. Greenfee kostar ca 60 €.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Spanien, Costa Dorada – Salou och Cambrils

Spanien, Costa Dorada
Den gyllene kusten, söder om Barcelona

Costa Dorada är ett underbart resmål där ett skönt klimat blandat med kultur och mysigt boende vid havet plus närhet till Barcelona.
Välkommen till Costa Dorada – ”den gyllene kusten”!

Long Stay Living i Spanien, Costa Dorada med Sunbirdie

Söder om Barcelona börjar ”den gyllene kusten” – Costa Dorada. Över 20 mil av gyllene sandstränder, kristallklart vatten, sol, värme och kultur lockar årligen hit mer än 3 miljoner turister.

I Cambrils handlar mycket om mat. Cambrils kallas för ”Costa Doradas gastronomiska centrum” och här hittar du inte mindre än två Guide Michelin-restauranger! Byns matfokus smittar av sig på övriga restauranger. Här finns bland annat flera små underbara tapas-barer. Fisken hämtas i havet alldeles utanför kusten och runt hörnet finns fiskhandlare där den nyfångade fisken ligger på is och bara väntar på att bli tillagad. För den som aldrig varit i Cambrils tidigare är överraskningen stor.

Det är ju så här man vill bo under vinterhalvåret!

Den långa strandpromenaden sträcker sig en hel mil utmed havet och förbinder Salou och Cambrils. Den vackra promenaden med sina små trädgårdar och palmer löper förbi hamnar, badstränder och uteserveringar.

Grannbyn Salou är en lite mer turistanpassad by vid havet som ändå bjuder på restauranger, butiker och affärer även på senhösten. Dessutom är det bara en timme upp till Barcelona!

På Costa Dorada har vi flera olika boendealternativ, dels i charmiga kuststaden Cambrils och dels i grannbyn Salou. I Cambrils erbjuder vi fina Las Dunas Apartments med två sovrum och eftermiddagssol på balkongen samt helt nybyggda, 4-stjärniga Cambrils Playa med toppläge intill standpromenaden! I grannbyn Salou erbjuder vi populära, 4-stjärniga Pierre & Vacances.

Priser Pierre & Vacances, Salou, Costa Dorada, Spanien
Priser Las Dunas, Cambrils, Costa Dorada, Spanien
Priser Cambrils Playa, Cambrils, Costa Dorada, Spanien


Information om nya turistskatten i Katalonien
Som gäst på ett hotell eller lägenhetshotell i regionen Katalonien (Costa Dorada) betalar gästen en lokal turistskatt på 0,55 € (egentligen 0,5 € + 10 % moms = 0,55 €) per person och natt vilket gäller bara för de första 7 nätterna. Med andra ord så är maxbeloppet 3,85 € per person. Denna skatt betalas av er gäster direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid ankomst eller avresa (varierar från hotell till hotell). Vi hoppas att ni förstår att detta är något som Sunbirdie inte styr över. Positivt är att skatten endast gäller de första 7 nätterna och inte hela vistelsen.


Priser Pierre & Vacances, Salou, Costa Dorada, Spanien
Long Stay (4 veckor) från 9.595:-/person
Mid Stay (2 veckor) från 6.495:-/person

Lägenheterna på Pierre & Vakandes i Salou håller 4-stjärnig standard och är nybyggda och mycket fräscha. De är rymliga och består av två sovrum, vardagsrum/matplats, fullt utrustat kök samt balkong eller terrass. Tvättmaskin finns. Parkering sker på gatan eller i P & V garage mot en kostnad på ca 50 € för 28 dagar (bokas och betalas på plats). Städning och byte av linnen sker en gång per vecka.

Long Stay, 28 nätter
Grundpris 9.595:- per person i 4-stjärnig lägenhet (2 sovrum) på Pierre & Vacances i Salou på Costa Dorada (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, veckostädning, slutstädning, service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter Long Stay:
Internet: Mot tillägg på Pierre & Vacances (ca 45 € per månad).
Enkelrumstillägg: 175:-/natt.
Extra natt: 325:- per person.
Pris för 3:e och 4:e person: 6.245:-
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 8.635:-
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 265:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 6.495:- per person i 4-stjärnig lägenhet (2 sovrum) på Pierre & Vacances i Salou på Costa Dorada (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, veckostädning, slutstädning, service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter Mid Stay:
Internet: Mot tillägg på Pierre & Vacances (ca 25 € per vecka).
Enkelrumstillägg: 195:-/natt.
Extra natt: 355:- per person.
Pris för 3:e och 4:e person: 4.695:- per person.
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 265:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till Costa Dorada – Cambrils och Salou…

Tillbaka till toppen av sidan…


Prislista longstay Spanien, Costa Dorada, Cambrils – Las Dunas

Nyhet! Long Stay Las Dunas, Cambrils

Costa Dorada, Lumine Golf Resort, Las Dunas Apartamentos, Cambrils, Spanien för alla perioder från 15/9 2016–15/5 2017.

Long Stay (4 veckor) från 10.995:-/person Long Stay, 28 nätter
Pris 10.995:- per person för del i 4-stjärnig standard-lägenhet (alla med 2 sovrum) på Las Dunas i Cambrils (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, fritt internet i lägenheterna, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal på plats. 
Alla lägenheter har eftermiddagssol!

Tillägg/rabatter
April-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under april månad.
Enkelrumstillägg: 215:-/natt

Extra natt: 370:- per person.
Pris för 3:e och 4:e person:  7.345:-
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 215:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för besökande släkt/vänner i er lägenhet är 175:- per person och natt, vilket ska bokas och betalas till Sunbirdie AB. Max antal gästnätter i följd 7.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 6.995:- per person i 4-stjärnig lägenhet (2 sovrum) på Las Dunas i Cambrils på Costa Dorada (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, veckostädning, slutstädning, service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter Mid Stay:
Enkelrumstillägg: 235:-/natt.
Extra natt: 395:- per person.
Pris för 3:e och 4:e person: 5.995:- per person.
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 215:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

 

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till Costa Dorada – Cambrils och Salou…

Tillbaka till toppen av sidan..


Prislista longstay Spanien, Costa Dorada, Cambrils – Cambrils Playa

Nyhet! Long Stay Cambrils Playa, Cambrils

Costa Dorada, Lumine Golf Resort, Cambrils Playa Apartamentos, Cambrils, Spanien för alla perioder från 15/9 2016–15/5 2017.

Long Stay (4 veckor) från 11.295:-/person

Long Stay, 28 nätter
Pris 11.295:- per person
för del i 4-stjärnig standard-lägenhet (alla med 2 sovrum) på Cambrils Playa i Cambrils (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, fritt internet i lägenheterna, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal. 
Alla lägenheter har eftermiddagssol!

Tillägg/rabatter
April-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under april månad.
Tillägg för 2 sovrum: 18:-/natt och person.
Enkelrumstillägg: 230:-/natt

Extra natt: 360:- per person
Pris för 3:e och 4:e person: 6.995:- (2-sovrum)
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 210:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för besökande släkt/vänner i er lägenhet är 175:- per person och natt, vilket ska bokas och betalas till Sunbirdie AB. Max antal gästnätter i följd 7.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 7.395:- per person i 4-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Cambrils Playa i på Costa Dorada (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, veckostädning, slutstädning, service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter Mid Stay:
Tillägg för 2 sovrum: 14:-/natt och person.
April-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under april månad.
Enkelrumstillägg: 235:-/natt (1-sovrum)
Extra natt: 390:- per person (1-sovrum). 410:- per person (2-sovrum).
Påsktillägg: Under påsken är det ett tillägg på 210:- per person och natt. Detta gäller nätterna 13/4, 14/4, 15/4 och 16/4 2017.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

 

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till Costa Dorada – Cambrils och Salou…

Tillbaka till toppen av sidan…


Portugal, Algarve, Lagos, Cascade

Portugal, Algarve, Lagos, Cascade
Verkligt lyxboende på Cascade Resort – i Algarves charmigaste stad!

Cascade är en underbar anläggning ca 2 km från centrala gamla stadsdelarna med lyxiga lägenheter, hotell, spa, gym, uppvärmd utomhuspool mm.

Long Stay Living på Algarve med Sunbirdie

Cascade Resort är topprankat i Tripadvisor och bjuder inte bara på klassikt lyxigt boende utan även mängder av aktiviteter som gym, spa, uppvärmd utomhuspool, golfträningsområde, tennisbanor med mera. Lägenheterna ligger vid klippkanten och för dig som älskar promenader utmed havet är det perfekt. Här finns flera restauranger på gångavstånd och en lite längre promenad (2 km) tar dig in till Lagos mysiga gamla stadsdelar och marinan. Några av de allra finaste lägenheterna i vårt program!

Priser Cascade Resort, Algarve, Lagos, Portugal
Long Stay (4 veckor) från 11.295:-/person

Grundpris 11.295:- per person för del i 5-stjärnig lägenhet (1 sovrum, Land-view) på Cascade (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, daglig städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning, tillgång till hotellets gym, Spa och uppvärmda pool, fritt internet i lägenheterna och service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter

April-tillägg: 40:- i tillägg per person och natt under april månad.
Garden-view: 20:-/natt och person.
Tillägg för lägenhet med 2 sovrum: 200:-/natt och person.
Enkelrumstillägg: 230:-/natt
Extra natt: 390:- per person
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 10.165:-

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Portugal, Algarve, Lagos, Marina Club

Portugal, Algarve, Lagos, Marina Club
Toppboende mitt i Algarves charmigaste stad!

Marina Club ligger centralt i Lagos marina och med kort gångavstånd till de gamla stadsdelarna och alla restauranger.

Long Stay Living på Algarve med Sunbirdie

Marina Club har absolut bästa läge Lagos luxuösa marina, med flertal restauranger och även gamla stan inom bekvämt gångavstånd. Marina Club är ett topprankat, 4-stjärnigt lägenhetshotell med fina 1-sovrumslägenheter där du från balkongen har eftermiddagssol och utsikt över poolen. Lagos är den stad som oftast rankas som Algarves charmigaste och vi säger inte emot!

Priser Marina Club, Algarve, Lagos, Portugal
Long Stay (4 veckor) från 10.995:-/person
Mid Stay (2 veckor) från 6.795:-/person

Long Stay, 28 nätter
Grundpris 10.995:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Marina Club (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, daglig städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning, tillgång till hotellets Spa och uppvärmda pool (entreavgift). Fritt internet i lägenheterna. Service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter
April-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under april månad.
Enkelrumstillägg: 185:-/natt
Extra natt: 345:- per person.
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 9.895:-
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 6.795:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Marina Club (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, daglig städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning, tillgång till hotellets Spa och uppvärmda pool (entreavgift). Fritt internet i lägenheterna. Service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter
April-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under april månad.
Enkelrumstillägg: 245:-/natt
Extra natt: 400:- per person och natt.
Pris för besökande släkt/vänner: Priset för släkt/vänner är 175:- per person/natt och bokas och betalas till Sunbirdie AB.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Portugal, Madeira

Portugal, Madeira, Funchal
Njut av blomsterprakt och värme på Madeira!

Med bra boende i solsäkra staden Funchal och hela den underbara öns natur, grönska, blomsterprakt och mäktiga vandringsleder att upptäcka kanske det inte räcker med en tvåveckors Mid Stay. Tur då att vi även har priser för Long Stay Living!

Long Stay Living på Madeira med Sunbirdie

Den Portugisiska ön Madeira, med sin blomsterprakt, där vintern är mild och sommaren behaglig, är ett resmål fyllt av skönhet och historia. En underbart vacker ö som bjuder på makalösa vyer med branta stup som tar andan ur dig, frodig grönska och underbara Levador. Här kan du vandra, bada i havspooler och äta och dricka gott. Det så oerhört vackert på sina håll att man tror det är en tavla. På södra delen där klimatet är nästan tropiskt, vid Funchal-bukten, har Sunbirdie sitt boende.I Funchal har man ett helt utbud av restauranger och nöjen. På kvällarna kan man strosa runt i Gamla Stans gränder och hitta sin favoritbar eller restaurang. Vandra utmed strandpromenaden och bara sug in atmosfären, bada i havet eller i havsvattenpoolerna. På Madeira erbjuder Sunbirdie en skön och avkopplande Long Stay Living!

Priser Madeira, Long och Mid Stay Living
Long Stay (4 veckor) från 10.395:-/person
Mid Stay (2 veckor) från 7.795:-/person

Long Stay, 28 nätter
Grundpris 10.395:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (ett sovrum) med balkong och havsutsikt eller delvis havsutsikt på Florasol Apartments (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat kök i 4 veckor (28 nätter) inklusive el, värme, fritt Wi-Fi, städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter
Februari-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under februari månad.
Påsk-tillägg: 375:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.
Jul och Nyårs-tillägg: 215:- per person och natt. Gäller 24/12- 1/1.
Enkelrumstillägg: 215:-/natt (1-sovrum)
Extra natt: 385:- per person/natt.
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Max 7 nätter. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.

Mid Stay, 14 nätter
Grundpris 7.795:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet med balkong och havsutsikt eller delvis havsutsikt på Florasol Apartments (1-sovrum samt baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat kök i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, fritt Wi-Fi städning (ej diskning) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning och service av vår personal på plats.

Tillägg/rabatter
Februari-rabatt: 40:- i rabatt per person och natt under februari månad.
Påsk-tillägg: 350:- per person och natt. Gäller nätterna 14/4, 15/4, 16/4 och 17/4.
Jul och Nyårs-tillägg: 210:- per person och natt. Gäller 24/12 – 2/1.
Enkelrumstillägg: 210:-/natt (1-sovrum)
Extra natt: 380:- per person/natt.
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Max 7 nätter. Bäddsoffa finns i vardagsrummet.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Thailand, Hua Hin

Thailand, Hua Hin
Long Stay utan bekymmer…

Thailändska Hua Hin bjuder på exotisk natur, milsvida stränder och den lilla storstadens charm med ett bra utbud av restauranger, barer, shopping och kultur. Här finns chansen till en verkligt avkopplande Long Stay som är långt från bekymmer, eller ”Klai Kang Won” vilket även Hua Hins kungliga sommarpalats så träffande döpts till…

Long Stay Living i Hua Hin med Sunbirdie

Hua Hin är Thailands mest berömda semesterort och här ligger också den Thailändska kungafamiljens sommarresidens. Den lilla storstaden var landets första riktigt stora turistmagnet och är känd som ”den torra staden”, vilket innebär att det generellt regnar mycket mindre här än på andra håll i Thailand.

Inför hösten 2016 har vi tre olika boenden i Hua Hin. Nyheten Baan Klang bjuder på perfekt läge mitt i Hua Hin, bara några hundra meter från havet och piren med alla skaldjursrestauranger. Lägenheterna är lite mindre med ett sovrum, men om du söker centralt boende är det perfekt! Dessutom har vi den familjevänliga resorten Thailand Resort, strax söder om city och de härliga lägenheterna på Blue Lagoon Beach Resort strax norr om centrala Hua Hin. Här bor ni intill Sheraton Hotel med strand, poolområde, restauranger, gym, spa mm. Familjemedlemskap under en månad kostar ca 4.000 THB = ca 1.000:-

Long Stay Living i Hua Hin med Sunbirdie

Nyhet! Thailand, Hua Hin, Baan Klang
Long Stay (28 nätter): 9.995:-
Mid Stay (14 nätter): 6.995:-

Long Stay, 28 nätter
Pris 9.995:- per person
för del i lägenhet (1 sovrum, 51 kvm) på Baan Klang, centralt i Hua Hin i 4 veckor (28 nätter) inklusive AC, (el tillkommer med ca 500:- per Long Stay) fritt gym, städning och byte av lakan och handdukar, slutstädning samt transport t/r flygplatsen i Bangkok.

Ev tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 120:- per natt (3.360:- för 4 veckor).
Extra natt: 280:- per person.
Extra vecka: 1.900:- per person.
El: Kostnad för elförbrukning tillkommer med ca 250 SEK per person vid normal förbrukning.
Tvätt: ca 150:- för ca 100 plagg (tvättade och strukna) på tvätteri.

Mid Stay, 14 nätter
Pris 6.995:- per person för del i lägenhet (1 sovrum, 51 kvm) på Baan Klang, centralt i Hua Hin i 2 veckor (14 nätter) inklusive AC, (el tillkommer med ca 250:- per Mid Stay) fritt gym, städning och byte av lakan och handdukar, slutstädning samt alla transporter (t/r flygplatsen i Bangkok).

Ev tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 180:- per natt (2.520:- för 2 veckor).
Extra natt: 340:- per person.
Extra vecka: 1.900:- per person.
El: Kostnad för elförbrukning tillkommer med ca 250 SEK per person vid normal förbrukning.
Tvätt: ca 150:- för ca 100 plagg (tvättade och strukna) på tvätteri.

Long Stay Living i Hua Hin med Sunbirdie

Priser Thailand Resort, Hua Hin
Long Stay (28 nätter): 10.995:-
Mid Stay (14 nätter): 7.395:-

Long Stay, 28 nätter
Pris 10.995:- per person för del i 4-stjärnig bungalow (2 sovrum) på Thailand Resort i Hua Hin i 4 veckor (28 nätter) inklusive AC, (el tillkommer med ca 500:- per Long Stay) fritt internet i boendet, fritt gym, slutstädning samt transport t/r flygplatsen i Bangkok.

Ev tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 210:- per natt.
Extra natt: 380:- per person.
Extra vecka: 2.500:- per person.
Tillägg över jul och nyår: 220:- per person och natt under perioden 20/12 2015-10/1 2016.
El: Kostnad för elförbrukning tillkommer med ca 250 SEK per person vid normal förbrukning.
Pris för person 3 och 4 i samma boende (2 sovrum): 3.895:- per person inkl transporter som ovan.
Tvätt: ca 300:- för ca 100 plagg (tvättade och strukna) på hotellet. Ca 150:- på tvätteriet inne i Hua Hin.
Städning: Slutstädning ingår. Veckostädning inkl byte av sänglinne ca 120:-

Mid Stay, 14 nätter
Från 7.395:- per person för del i 4-stjärnig bungalow (2 sovrum) på Thailand Resort i Hua Hin i 2 veckor (14 nätter) inklusive AC, (el tillkommer med ca 10:- per person och natt) fritt internet i boendet, fritt gym, slutstädning samt transport t/r flygplatsen i Bangkok.

Tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 210:- per natt.
Extra natt: 380:- per person.
Extra vecka: 2.500:- per person.
Tillägg över jul och nyår: 220:- per person och natt under perioden 20/12 2015-10/1 2016.
Pris för person 3 och 4 i samma lägenhet: 3.295:- per person.
El: Kostnad för elförbrukning tillkommer med ca 150 SEK per person vid normal förbrukning.
Tvätt: ca 300:- för ca 100 plagg (tvättade och strukna) på hotellet. Ca 150:- på tvätteriet inne i Hua Hin.
Städning: Slutstädning ingår. Veckostädning inkl byte av sänglinne ca 120:-

Long Stay Living i Hua Hin med Sunbirdie

Priser Blue Lagoon Resort, Hua Hin
Long Stay (28 nätter): 17.595:-
Mid Stay (14 nätter): 10.795:-

Long Stay, 28 nätter
Pris 17.595:- per person för del i 5-stjärnig lägenhet (2 sovrum, 150 kvm) på Blue Lagoon Resort i Hua Hin i 4 veckor (28 nätter) inklusive AC, fri wifi, städning och byte av lakan veckovis, slutstädning samt transport t/r flygplatsen.

Ev tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 280:- per natt.
Extra natt: 450:- per person.
Extra vecka: 3.600:- per person.
El: Kostnad för elförbrukning tillkommer.
Pris för person 3 och 4 i samma boende (2 sovrum): 9.595:- per person inkl transporter som ovan.

Mid Stay, 14 nätter
Från 10.795:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet (2 sovrum) på Blue Lagoon Beach Resort i Hua Hin i 2 veckor (14 nätter) inklusive AC, fritt internet i boendet, fritt gym, städning och byte av lakan varje vecka, slutstädning samt transport t/r flygplatsen i Bangkok. El tillkommer.

Tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 350:- per natt.
Extra natt: 530:- per person.
Extra vecka: 3.500:- per person.
Pris för person 3 och 4 i samma lägenhet: 3.795:- per person.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Mauritius, Grand Baie

Mauritius, Grand Baie
Upptäck paradisön Mauritius!

Mauritius är verkligen paradiset på jorden, i alla fall om man får tro författaren Mark Twain. Och frågar du oss, hade han inte fel!

Mauritius leende, vänliga invånare, de olika religionerna som faktiskt samsas på denna ö och den underbara maten med basen i det indiska, kreolska och franska köket – allt sammantaget bidrar till att en resa hit blir ett verklig upplevelse och ett minne för livet.

Long Stay living på Mauritius med Sunbirdie

Författaren Mark Twain kallade ön för paradiset på jorden, och vi håller verkligen med. Här mår du verkligen som en kung eller drottning (jo, kungafamiljen lägger ofta sina semestrar här) och oavsett du bara vill sparka av dig skorna och njuta av det lugnande ljudet av vajande palmblad eller upptäcka öns kultur och vattenhål finns alla möjligheter under en Long eller Mid Stay på öns norra kuststräcka, nära huvudstaden Port Luis.

I Grand Baie, Pereybère har vi ett riktigt härligt boende för dig som vill ha guldkant på din Long eller Mid Stay. Riktigt fina lägenheter med 1 eller 2 sovrum på Cape Bay Luxury Beach Apartments (upp till fantastiska penthouses med 3 sovrum och egen pool på terassen!)  Här finns pool och strand utanför dörren och mängder av restauranger, shopping, caféer och annat inom några minuters avstånd med bil eller prisvärd taxi.

mauritius_grand-baie_cape-bay_vardagsrum_sunbirdie-longstay_640x400

Priser Mauritius, Grand Baie – Cape Bay Luxury Beach Apartments
Long Stay (28 nätter): 16.795:-
Mid Stay (14 nätter): från 9.295:-

Long Stay, 28 nätter
Pris från 16.795:- per person för del i lägenhet med 1 sovrum (priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter). Priset inkluderar parkering, 24 h service, el, daglig städning, wifi, tillgång till pool, strand, fitness room.

Tillägg/rabatter:
Tillägg över jul och nyår: Gäller datumen 20/12-10/1 – kontakta oss för offert!
Tillägg för 2 sovrum: 175:- person/natt
Tillägg för Penthouse med 3 sovrum: 395:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 350:- per natt (i lägenhet med 1 sovrum).
Extra natt: 600:- per person.
Pris för medföljande gäster: 175:- per person och nat. Max antal gästnätter i följd 7.

Mid Stay, 14 nätter
Pris från 9.295:- per person för del i lägenhet med 1 sovrum (priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter). Priset inkluderar el och värme, parkering, 24 h service, wifi, tillgång till pool, strand, fitness room och daglig städning samt byte av lakan och handdukar.

Tillägg/rabatter:
Tillägg över jul och nyår: Gäller datumen 20/12-10/1 – kontakta oss för offert!
Tillägg för 2 sovrum: 175:- person/natt
Tillägg för Penthouse med 3 sovrum: 395:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 450:- per natt (i lägenhet med 1 sovrum).
Extra natt: 600:- per person.
Pris för medföljande gäster: 175:- per person och natt. Max antal gästnätter i följd 7.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Sydafrika, Garden Route – Cape St Francis

Sydafrika, Cape St Francis
– Garden Routes gömda pärla

I bortre ändan av välkända Garden Route ligger den charmiga lilla kustbyn Cape St Francis, en ljuvlig semesterregion där fantastiska upplevelser av natur och hav blir något som du aldrig glömmer.

sydafrika_cape-st-francis_picnick_klippa_640x400_sunbirdie-longstay-golf_1

Cirka en timme väster om Port Elisabeth och nära 70 mil öster om Kapstaden ligger vårt härliga och uppskattade resmål Cape St Francis Resort. Med sitt läge alldeles vid strandkanten finns chansen till ett långtidsboende utöver det vanliga.

En resa till Garden Route och Cape St Francis bjuder på så otroligt mycket – om du önskar. Inte minst safari (det finns chans att se ”The Big 5”!) men även mer lättsamma naturupplevelser, flodturer, och allehanda mat- och kulturupplevelser.

Vi har tre olika boenden, från fina lägenheter till lyxiga strandhus – där du med bara ett par kliv ut genom dörren befinner dig sig på den vidsträckta sandstranden.

Priser Garden Route, Cape St Francis
Long Stay (28 nätter): 8.795:-
Mid Stay (14 nätter): 6.395:-

Long Stay, 28 nätter
Pris från 8.795:- per person för del i 3-stjärnig lägenhet (2 sovrum/2 badrum) på Cape St Francis Resort. (Priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter). Priset inkluderar el och värme. Städning och diskning samt byte av lakan var 4:e dag. Lägenheterna har två sovrum och 2 badrum.

Boende i 4-stjärniga bungalows (cottage) med 2 sovrum/badrum: från 10.995:- per person inklusive samma som ovan.

Boende i 4-stjärniga villor (Luxury Villa) med 4 sovrum/badrum: från 16.995:- inklusive samma som ovan men även privat pool, garage mm.

Boende i 5-stjärniga strandvillor (Beach Villa) med 4 sovrum/badrum: från 21.595:- inklusive samma som ovan men även privat pool, garage mm.

Tillägg/rabatter:
Tillägg för jul och nyår:
490:- (lägenhet), 595:- (cottage) per natt. Gäller mellan 20 dec- 6 jan
Wi-fi: Fritt Wi-Fi i lägenheterna upp till 150 mb/dygn. Uppgradera din Wi-Fi för R 2000, då för du 100 GB med hastigheten 10MB. Wi-Fi finns även vid Joe´s Fish Restaurant.
Enkelrumstillägg: 185:-/265:- per natt (lägenhet/cottage).
Pris för 3:e och 4:e person: 6.355:-/7.755:-/11.755:-/14.755:- (lägenhet/cottage/lux villa/beach villa).
Parkering: Fri parkering på resorten. Villorna har två garage.
Extra natt: 310:-/390:-/605:-/770:- per person.
Extra vecka: 2.195:-/2.695:-/3.995:-/4.195:- per person.
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 8.695:-/10.495:-/14.995:-/19.495:- per person.
Pris för besökande släkt/vänner: 175:- per person och natt. Max antal gästnätter i följd 7. Gäller vid gästers boende i er lägenhet.

Mid Stay, 14 nätter
Från 6.395:- per person i 3-stjärnig lägenhet (2 sovrum/badrum, baserat på att ni är två personer som delar lägenhet) på Cape St Francis Resort i 2 veckor (14 nätter) inklusive el, värme, städning och diskning samt byte av lakan var 4:e dag..

Boende i 4-stjärniga bungalows (cottage): från 7.095:- per person inklusive samma som ovan. Fristående cottage med högre klass på inredningen än lägenheten och fullt utrustat kök samt uteplats med grill mm.

Boende i 4-stjärnig villa (Luxury Villa): från 10.295:- inklusive samma som lägenhet men även privat pool, garage mm. Nybyggd villa i två plan med 4 sovrum/badrum, stor uteplats, egen pool och takterass med magnifik utsikt!

Boende i 5-stjärnig strandvilla (Beach Villa): från 14.895:- inklusive samma som lägenhet men även privat pool, garage mm. Underbara strandhus i två plan med 4 sovrum/badrum, stor uteplats, egen pool, grillplats och stor tomt intill stranden. Magnifik utsikt!

Tillägg/rabatter
Tillägg för jul och nyår: 490:- (lägenhet), 595:- (cottage) per natt. Gäller mellan 20 dec- 6 jan
Enkelrumstillägg: 195:-/275:- per natt (lägenhet/cottage).
Extra natt: 450:-/505:-/750:-/900:- per person.
Pris för 3e till 4e person: 4.875:-/5.875:-/7.875:-/8.875:-.
Pris för besökande släkt/vänner: 175:- per person och natt. Max antal gästnätter i följd 7. Gäller vid gästers boende i er lägenhet.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Sydafrika, Hermanus

Sydafrika, Whale Coast Apartments i Hermanus

Boende i eleganta lägenheter mitt i vackra Hermanus med närhet till havet, Kapstaden, Winelands och mycket mycket mer.

Long Stay Living i Sydafrika, Hermanus med Sunbirdie

Hermanus är en liten charmig kuststad ca 90 min med bil från flygplatsen i Kapstaden. Mest känt för sina valar som man kan se och njuta av juli – december men även en mycket populär semesterort resten av året. Området har även mycket populära vindistrikt med många bra gårdar man kan besöka och prova viner på. Flera har även underbara restauranger och ett besök på Moggs Country Cookhouse för att äta deras Lambshank i genuin lantmiljö under ett tak av kottar, är ett måste.

Kapstaden kan man ta sig till på ca 1 tim och 30 min och där finns det bokstavligt talat hur mycket som helst att göra. Vi kan bl a ordna guidade utflykter till Godahoppsudden mm.

Vill man åka på utflykt till Stellenbosch för att besöka vingårdar, promenera i denna mysiga gamla stad eller spela någon av de många bra banorna i området så tar det ca 90 min dit.

I området finns många bra vingårdar, underbara naturreservat, möjlighet att dyka med vithaj, fina stränder, många bra restauranger, pingviner i Pringle Bay och en hel del annat.

Safari kan upplevas i t ex Gondwana Game Reserve dit man åker på ca 3 tim 15 min.

Boendet ligger i centrala Hermanus ovanpå ett shoppingcentra med bl a mycket läcker livsmedelsbutik och det mesta annat man kan tänkas behöva.

Lägenheterna är moderna med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymlig balkong med utemöbler och inbyggd grill samt sovrum en våning upp. Det finns lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum och alla sovrum har eget badrum. Köken är fullt utrustade med porslin, bestick, glas, pannor, kastruller, fat, skålar, diskmaskin, kyl, frys och spis med ugn. LED TV med Surround ljud, CD/DVD, WiFi (ingår), bevakad parkering (ingår), Safetybox, hårfön och bemannad reception dygnet runt. Lägenheterna servas dagligen.

Priser Whale Coast Apartments i Hermanus
Long Stay (28 nätter): 17.695:-
Mid Stay (14 nätter): 9.595:-

Long Stay, 28 nätter
Pris från 17.695:- per person för del i 5-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Whale Coast Apartments i Hermanus. (Priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter). Priset inkluderar el och värme, wifi, daglig städning samt byte av lakan/handdukar samt garage och dygnet runt-bemannad reception.

Tillägg/rabatter:
Tillägg över jul och nyår (15/12-15/1): 1.100:- per person och natt.
Lägenhet med 2 sovrum: 75:- per person och natt.
Lägenhet med 3 sovrum: 305:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 490:- per natt (i lägenhet med 1 sovrum)
Pris för 3:e och 4:e person: 5.000:- per person.
Extra natt: 650:- per person.
Extra vecka: 4.495:- per person.
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 15.995:- per person.

Mid Stay, 14 nätter
Pris från 9.595:- per person för del i 5-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Whale Coast Apartments i Hermanus. (Priset är baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2 veckor (14 nätter). Priset inkluderar el och värme, wifi, daglig städning samt byte av lakan/handdukar samt garage och dygnet runt-bemannad reception.

Tillägg/rabatter:
Tillägg över jul och nyår (15/12-15/1): 1.100:- per person och natt.
Lägenhet med 2 sovrum: 75:- per person och natt.
Lägenhet med 3 sovrum: 305:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 490:- per natt (i lägenhet med 1 sovrum)
Pris för 3:e och 4:e person: 5.000:- per person.
Extra natt: 650:- per person.
Extra vecka: 4.495:- per person.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Sydafrika, Stellenbosch

Sydafrika, Winelands, Stellenbosch

Stellenbosch är vackert och bjuder på historia, härliga vingårdar, mycket bra restauranger, fint boende och… ja, möjligheterna är oändliga!

sydafrika_stellenbosch_centrum_640x400_sunbirdie-longstay-golf

Landets näst äldsta stad är mycket populär och det av många olika anledningar. Området runt staden har många fantastiska vingårdar, en del med mycket bra restauranger. Här finns mängder av utflyktsmål och hela området andas lugn och ro. Dessutom är det nära till Kapstaden! Den äldre delen av Stellenbosch bjuder på mysiga restauranger och caféer, spännande butiker, intressanta gallerier och muséer, ett komplett shoppingcenter samt en vacker botanisk trädgård. Våra lägenheterna ligger alla inom bekvämt promenadavstånd från centrum och här är det säkert att gå omkring. Alla studios och lägenheter är modernt inredda med fullt utrustade kök och mycket välskötta. Här finns ingen pool men 30 min bort hittar ni en härlig strand i staden Strand.

Stellenbosch har som sagt massor av gott och intressant att bjuda på och här är det enkelt att koppla av och njuta av livets goda. Mycket handlar naturligtvis om vin och att besöka olika vingårdar är både intressant och gott. Dessutom finns många av landets bästa restauranger i och runt Stellenbosch och Franschhoek som kallas för Sydafrikas gourmet-huvudstad. Vi har även en svensktalande guide och chaufför som erbjuder olika turer runt Stellenbosch, Franschhoek, Paarl men också till Godahoppsudden med mera. Alla utfärder går att boka via vår partner i området.

Att uppleva djur och natur på safari är en av de saker Sydafrika är bäst på och mest kända för. Garden Route är en mycket vacker del av landet medmängder av spännande och intressanta aktiviteter. Passa på att uppleva mer av Sydafrika när ni ändå är där genom att boka tilläggspaket…

Priser Winelands, Stellenbosch
Long Stay (28 nätter): 16.795:-
Mid Stay (14 nätter): 8.895:-

Long Stay, 28 nätter
Pris från 16.795:- per person för del i studiolägenhet centralt i Stellenbosch (priset är baserat på att ni är två personer i varje studio) i 4 veckor (28 nätter). Priset inkluderar el och värme, städning samt byte av lakan/handdukar.

Tillägg/rabatter:
Garage: Mot tillägg om ca 400:- per Long Stay
Lägenhet med 1 sovrum: 250:- per person och natt.
Lägenhet med 2 sovrum: 400:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 450:- per natt (i studio)
Pris för 3:e och 4:e person: 5.000:- per person (plus tillägg för lägenhet med 2 sovrum)
Extra natt: 1.100:- per person.
Extra vecka: 7.000:- per person.

Mid Stay, 14 nätter
Pris från 8.895:- per person för del i studiolägenhet centralt i Stellenbosch (priset är baserat på att ni är två personer i varje studio) i 2 veckor (14 nätter). Priset inkluderar el och värme, städning samt byte av lakan/handdukar.

Tillägg/rabatter:
Garage: Mot tillägg om ca 400:- per Mid Stay.
Lägenhet med 1 sovrum: 250:- per person och natt.
Lägenhet med 2 sovrum: 400:- per person och natt.
Enkelrumstillägg: 450:- per natt (i studio)
Pris för 3:e och 4:e person: 3.000:- per person (plus tillägg för lägenhet med 2 sovrum)
Extra natt: 1.100:- per person.
Extra vecka: 7.000:- per person.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.