Long Stay Resmål

Long Stay-resmål i 8 länder!

Hur ofta har du inte längtat efter att stanna kvar lite längre när det är dags att resa hem efter den vanliga semesterveckan? Nu är det möjligt, genom Sunbirdies upplägg för Mid Stay (2-3 veckor) och Long Stay (4 veckor eller mer)!

Sunbirdie är störst på Long Stay med närmare 30 spännande Long Stay-resmål i 8 länder och prisvärda paket för olika intressen där golf kanske är det starkaste. Men självklart finns det mängder av aktiviter och saker att göra nu du flyttar din vardag till en varmare och soligare plats. 

När vi nu dessutom erbjuder det vi kallar Mid Stay – resor på två-tre veckor med ett i övrigt longstay-liknande upplägg – och destinationer på exotiska resmål som Mauritius, Teneriffa och Sydafrika, kan vi stolt säga att vi har tagit konceptet Long Stay till en helt ny nivå.

Läs mer om de olika koncepten här på hemsidan och återkom gärna via mail till info@sunbirdie.se om du har frågor eller vill boka. Eller varför inte ringa oss? Du är alltid välkommen att ringa för en pratstund – 08-458 00 00.


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.