Mid Stay golfresor

Golfresor på 2-3 veckor – vi kallar det ”Mid Stay” golfresor!

Kanske kan, eller vill, du inte vara borta en hel månad, men tycker att den vanliga golfresan är för kort? Då tror vi att en Mid Stay golfresa kan vara ett bra alternativ. Mid Stay är helt enkelt ett Longstay-liknande upplägg, men på kortare tid och till väldigt konkurrenskraftiga priser!

Long Stay golfresor med Sunbirdie är generellt 4 veckors boende i lägenhet eller villa med full service som el, värme, städning, byte av lakan och handdukar samt service av vår personal och golf på en eller flera banor. Mid Stay är ett begrepp vi myntat, då många ringde oss och frågade efter Long Stay men bara under ett par eller kanske tre veckor. 

Vi förhandlade då med resmålen och fick i många fall priser som är otroligt konkurrenskraftiga jämfört med normala 2-veckors golfresor. Jämför gärna själv!

Andra fördelar förutom priset är att du sköter dig själv i din egen lägenhet och lever i stort sett som hemma – men i ett betydligt behagligare klimat. Och så med mer service, så klart då både städning och annat ingår!

Mid stay Italien på asolo resort med Sunbirdie

Kombinera med minst 2.000:- i rabatt! 

Om du kombinerar två eller fler Mid Stays till en längre vistelse, får du minst 2.000:- per person i rabatt, dvs 1.000:- per person och midstay! Det är kanske inte minst populärt på exotiska resmål som Sydafrika, Mauritius och Thailand, men även i Sydeuropa tror vi detta kan ge den perfekta reseupplevelsen. Varför inte ta bilen söderut och börja golfsäsongen nere i södra Spanien och sedan ta bilen upp för ett par veckor vid Gardasjön på vägen hem?

Mer information om våra Mid Stay-resmål

Vill du veta mer om något resmål, finns generell information på våra sidor om Long Stay golfresor – observera dock att erbjudandet för Mid Stay kan vara annorlunda än för Long Stay. Alla priser och rabatter, tillägg mm för både Mid och Long Stay golfresor hittar du i prislistan för Long Stay och Mid Stay golfresor.

Du är självklart även varmt välkommen att höra av dig på telefon 08-458 00 00 eller mail info@sunbirdie.com om du har frågor om något resmål.

För riktigt korta vistelser (weekends och veckoresor) har vi en särskild prislista för ”Short Stay” som baseras på 3 nätters boende med golf.

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv för bästa pris och smidighet. På vår hemsida hittar du sökmotorer för prisvärda hyrbilar. Vill du inte hyra bil, kan vi oftast erbjuda transportservice. Vill eller kan du inte boka eget flyg kan du gärna vända dig till vår samarbetspartner MK Airbroker, som ger dig personlig service och bra priser.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Tillbaka till toppen av sidan…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

 

Comments are closed.