Om Sunbirdie

Sunbirdie – tar Long och Mid Stay till en ny nivå

Sunbirdie AB är ett helsvenskt företag med huvudkontor och säte i Stockholm samt distriktskontor för såväl Norge samt den tyskspråkiga marknaden, dvs Tyskland, Schweiz och Österrike. Vi är ett ungt företag men har stor erfarenhet av resebranschen.

Vi vill gärna trycka på att Sunbirdie är medlemmar i SRF (Svenska Resebyrå och Arrangörsföreningen), vilket är en slags kvalitetsstämpel, då medlemmar måste vara registrerade i Sverige, följa paketreselagen, ställa resegarantier genom Svenska Kammarkollegiet och sköta sin ekonomi på rätt sätt. Detta är en trygghet för dig som reser med oss. Många av våra kollegor är registrerade i andra länder och följer därför kanske inte paketreselagen och har väldigt sällan resegarantier mer än symboliskt, då reglerna är helt annorlunda i många andra länder. Att många i branschen är registrerade utomlands beror nog dock främst på andra saker, men vi anser det viktigt att Sunbirdie är registrerade i Sverige och betalar skatt, arbetsgivaravgifter och annat i Sverige. Plus att du får en svensk faktura utställd i svenska kronor och slipper bli överraskad av valutaförändringar.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg att resa med ett svenskt reseföretag!

Varmt välkommen att kontakta oss för bokningar, funderingar eller frågor!

info@sunbirdie.com
08-458 00 00

Sunbirdie AB (orgnr: 556840-9246) ägs av:
Anders Kullenberg, grundare och tidigare ägare av researrangören Golf Plaisir och Out of Bounds. Kanske den svensk som har allra störst erfarenhet av golfresor, då han mer eller mindre föddes i branschen. Pappa Ingemar Kullenberg var pionjär såväl inom golfresor som skidresor.
Mikael Andersson, tidigare i mediabranschen och bland annat en av grundarna av Golfresan Media AB. Verksam som tidningen Golfresans chefredaktör under många år, med speciellt intresse för mer exotiska resmål, mat, kultur och varma hav…
Jonas Abrahamsson, väldigt duktig golfare med lång bakgrund i resebranschen bland annat från Golf Plaisir och Apollo. Också väldigt duktig och intresserad kock! 
Seija Laitala, Sunbirdies försäljningschef med stor erfarenhet från golfresebranschen både som reseledare och resesäljare. Spindeln i nätet på Sunbirdie! 

Sunbirdies adress är:
Sunbirdie AB, Vanadisplan 6, 113 31 Stockholm, Sweden
Kontaktuppgifter Sunbirdie…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.