Prisvärda golfresor till Italien

Golfresor till Italien – stanna, spela och njut under en weekend, vecka eller några månader

Söker du en prisvärd golfresa till Italien har du kommit rätt! Vi har flera riktigt smakfulla resmål som bjuder på charmigt stadsboende, elegant resortboende eller lantliga villor och lägenheter intill banan.

4 veckors Long Stay golfresor med fri golf från 12.695:- 
Mid Stay golfresor (2 veckor) med fri golf från 9.195:-
Golfweekend från 3.995:- och veckoresor från 7.595:- inklusive golf!

Bella Italia! Visst är det svårt att undgå suget efter en resa till Italien – kärlekens, skönhetens och det vackra folkets land? Genom åren har vi svenskar vallfärdat till detta underbara land och på senare år har även golfare fått upp ögonen för Italien.

Golfresor till Italien

En golfresa till Italien bjuder på det bästa av det mesta. Oavsett det gäller mode, design, vin, mat eller musik, finns det få länder i världen som kan mäta sig med Italien. I och för sig kan det bero på att landet just inte varit ett enat land så länge och därmed har varje region byggt upp en stadig plattform av lokala specialiteter inom olika områden, allt från torkat kött till röda superbilar.

Gott om plats på golfbanorna i Italien

När det gäller golfen är det dock en annan bild som landet visar upp. Som golfresmål är man knappast ledande och de flesta länder i Sydeuropa kan verka mer lockande för en golfresenär vid första anblicken om man ser till utbudet av banor. Generellt – oavsett övrig profil på regionen – är golfen i först hand en sysselsättning för de priviligerade och förmögna. Golfboomen har ännu inte nått Italien, vilket i och för sig är bra för oss som vill resa dit på en golfresa… här finns nämligen gott om plats på banorna!

Ta med hunden på din golfresa

Italien bjuder på så mycket mer än många andra länder när du inte spelar golf, och om du vill upptäcka allt landet har att bjuda på med din bästa vän – hunden – går det utmärkt då hundar är tillåtna på i stort sett alla våra boenden och banor i Italien. Voff!

Två härliga golfresmål i Italien – Rom och Gardasjön!

 

Golfresor till Garda och ChervoChervó och Gardasjön är ett paradis för dig som uppskattar livets goda…

I norra Italien hittar du den omtalade Gardasjön med sina vackra byar och storslagna viner. Här bor och spelar vi på exklusiva Chervo Golf Resort där det finns både lägenheter och hotell, spa samt mycket mer. En underbar bas för upptäcktsfärder i denna härliga region!

Long Stay golfresor till Garda | Mid Stay golfresor till Garda | Short Stay golfresor till Garda

Longstay golfresor till RomTerre dei Consoli ligger vackert beläget en bit utanför Rom.

Vill du söka dig till trakterna kring världsstaden Rom, kan vi väldigt varmt rekommendera vårt underbara resmål Terre dei Consoli, en bit utanför Rom med en fantastiskt fin bana av Robert Trent Jones JR, högkvalitativa lägenheter och villor och lantliga omgivningar med byar, restauranger och en stor portion charm. Här mår man bra!

Long Stay golfresor till Rom | Mid Stay golfresor till Rom 

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida


Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB