Avresemeddelande

Avresemeddelande

Bäste resenär, tack för att du valt Sunbirdie för din resa!

Vi gör allt vi kan för att din vistelse på vårt resmål ska bli så angenäm som möjligt.
Nedan finns information inför din ankomst om du reser på Mid eller Long Stay, eller om du reser på Short Stay, då du normalt har förbokade transfers, starttider och annat.

När du reser på Mid och Long Stay

Så snart du fått din voucher är det viktigt att du anmäler din ankomst till personalen på ditt resmål, då du därefter får viktig information inför din ankomst och din vistelse samt information om inplanerade tävlingar, socialgolf, utflykter och annat, som du kanske vill anmäla dig till.

Skicka ett mail till adressen för ditt resmål nedan (unika för varje resmål) och ange namn, bokningsnummer och kontaktuppgifter samt förväntad ankomsttid, så blir du kontaktad av våra värdar, som har den bästa och senast uppdaterade informationen om ditt resmål och tex vet vad som gäller om du ankommer väldigt sent, efter receptionens stängning.

All övrig information om resmålet, som receptionens öppettider, adress och kontaktuppgifter, kartor med möjlighet till vägbeskrivning med mera finns under respektive boende här på hemsidan.

Kontaktuppgifter för anmälan av ankomst:

Spanien, Costa Dorada, Cambrils: costadorada@sunbirdie.com
Spanien, Hacienda del Alamo: costacalida@sunbirdie.com
Spanien, Mojácar Playa: mojacar@sunbirdie.com
Spanien, Valle Romano: valleromano@sunbirdie.com
Italien, Garda: garda@sunbirdie.com
Portugal, Lagos: lagos@sunbirdie.com
Portugal, Salgados: salgados@sunbirdie.com
Sydafrika, Cape st Francis: capestfrancis@sunbirdie.com
Mauritius, Thailand och övriga resmål: info@sunbirdie.com (vi förmedlar informationen till våra partners på resmålen)

När du reser på Short Stay

Du som reser på Short Stay (det vill säga weekend och veckoresor) har oftast ett annat upplägg än under Mid och Long Stay då du normalt har förbokade transfers, starttider och annat.

Så snart du fått din voucher är det viktigt att du läser igenom så att allt ser korrekt ut och även säkerställer att du tar med dig voucherns och annan info, exempelvis separat information om transfer eller annat på din resa.

All övrig information om resmålet, som receptionens öppettider, adress och kontaktuppgifter, kartor med möjlighet till vägbeskrivning med mera finns under respektive boende här på hemsidan.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa oss på 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Trevlig resa!

© Sunbirdie