Prisvärda golfresor till Spanien

Söker du en prisvärd golfresa till Spanien, kan du välja på Short Stay (golfweekends, golfpaket och golfresor), Mid Stay (2-3 veckor) eller Long Stay golfresor. För en weekend- eller veckogolfresa till Spanien har vi flera härliga alternativ i olika prisklasser. Välj mellan lägenheter och hotell, stadsboende eller golfresort och spel på en eller flera olika golfbanor.

För Mid och Long Stay golfresor, se Long Stay golfresor till Spanien

Golfresor till Spanien till fantastiska priser!

Vi behöver egentligen inte skriva så mycket för att locka till en golfresa till Spanien. De allra flesta har redan varit här både en, två eller 46 gånger tidigare och vet att det förmodligen är Europas bästa destination för prisvärda golfresor.

Vädret är bra med långa varma höstar och milda vintrar och vår säsong sträcker sig vanligen från september fram till juni med fokus på oktober-november och februari-april.

Utöver fantastiska golfbanor och ett underbart klimat, kan man nå de flesta av våra resmål med egen bil, eller varför inte tåg, även om flyg fortfarande är det överlägset smidigaste sättet att resa…

Prisvärda Golfweekends och veckoresor

Vi har handplockat några härliga golfresmål för golfweekends och veckogolfresor, med  boende både på hotell och lägenheter. Det första du kanske ska fundera på är om du vill bo i en lägenhet med fullt utrustat kök och ”sköta dig själv” eller hellre bor på hotell med All Inclusive…

blank

La Quinta är en elegant och mycket trevlig golfresort med riktigt bra boende och 27 omväxlande hål och toppenläge i Costa del Sols heta ”golf Valley”.

5 klassiska golfresmål i Spanien:

Flyg till Malaga:

Påspännande och klassiska Costa del Sol erbjuder vi tre sinsemellan väldigt olika resmål, alla nära flygplatsen i Malaga. Välj mellan charmiga Playa Granada nära Nerja och prisvärda El Valle, strax utanför Estepona samt eleganta La Quinta, med bästa läge nära Marbella och Puerto Banus för en komplett ”after golf”.

Flyg till Alicante:

Strax söder om Alicante hittar vi den heta regionen Costa Calida, och ett mycket trevlig resmål med boende på banan och riktigt bra golf på 4 varierade banor – La Torre Golf Resort.

Flyg till Barcelona:

Slutligen, strax söder om Barcelona kan vi erbjuda stadsboende i charmiga Cambrils med golf på både en eller tre banor…

Skräddarsy din egen golfresa

Våra priser för Short Stay golfresor baseras på 3 nätters boende (baserat på att ni är två personer) med minst 2 golfdagar. I prislistan hittar du priser för extra nätter och extra golfdagar, vilket gör att du enkelt kan räkna fram pris för din egen ”skräddarsydda” golfresa. Vill du stanna 5 nätter med 3 greenfee eller 3 nätter med 5 greenfee är det fritt fram. Lägg sedan till prisvärt direktflyg och hyrbil eller transfer för en oslagbart prisvärd golfresa.

Se alla våra resmål för weekend- och veckoresor…

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB