Prisvärda golfresor till Spanien

Söker du en prisvärd golfresa till Spanien, kan du välja på Short Stay (golfweekends, golfpaket och golfresor), Mid Stay (2-3 veckor) eller Long Stay golfresor. För en weekend- eller veckogolfresa till Spanien har vi flera härliga alternativ i olika prisklasser. Välj mellan lägenheter och hotell, stadsboende eller golfresort och spel på allt från 1 till 6 olika golfbanor.

För Long Stay golfresor, se Long Stay golfresor till Spanien
För Mid Stay golfresor, se Mid Stay golfresor

Golfresor till Spanien till priser från 2.795:- med fri golf!

Egentligen behöver vi inte skriva så mycket för att locka till en golfresa till Spanien, då de allra flesta redan varit där både en, två eller 46 gånger tidigare och vet att det förmodligen är Europas bästa destination för prisvärda golfresor.

För golfweekends och veckogolfresor har vi handplockat tre härliga golfresmål som är bland det bästa Spanien kan erbjuda, nämligen spännande Costa Dorada, söder om Barcelona, prisvärda Costa Valencia, ca 2 timmar söder om Barcelona och heta Costa Calida, en timme söder om Alicante.

Golfresor till Panoramica Golf ResortPanoramica Sports Resort är vårt mest prisvärda resmål med frukost, fri golf, rangebollar och vagn inkluderat i priset och för småpengar får du helpension!

Skapa din egen ”skräddarsydda” golfresa

Alla våra priser baseras på 3 nätters boende (baserat på att ni är två personer) med minst 2 golfdagar. I prislistan hittar ni sedan priser för extra nätter och extra golfdagar, vilket gör att ni enkelt kan räkna fram pris för er egen ”skräddarsydda” golfresa. Vill ni stanna 5 nätter med 3 greenfee eller 3 nätter med 5 greenfee är det fritt fram. Lägg sedan till prisvärt direktflyg och hyrbil eller transfer för en oslagbart prisvärd golfresa.

OBS: Är ni en grupp om 8 personer, får ni alltid specialpris!

Hyrbil bokar du enklast via CarTrawlers sökmotor på vår hemsida. Vill du inte hyra bil, kan vi oftast erbjuda transportservice. Vill eller kan du inte boka eget flyg kan du gärna vända dig till vår samarbetspartner MK Airbroker, som ger dig personlig service och bra priser.


Golfresor till Spanien, Costa Valencia – spela och träna hur mycket du vill!

Golfresor till Spanien, Costa Dorada – bo i charmig kuststad med heldagsgreenfee!

Golfresor till Spanien, Costa Calida – spela en ny bana varje dag!


 

blankblankblankblankblank

GOLFRESOR TIL SPANIEN, COSTA VALENCIA

Golfresor till Spanien, Costa Valencia, Panoramica
– spela och träna så mycket du orkar!

Söker du lugn och ro, fri tillgång till riktigt bra  och trängselfri golf, suveräna träningsområden och både boende och klubbhus  med stor charm måste vi rekommendera prisvärda Panoramica på Costa Valencia, ca 2 timmar söder om Barcelona.

Här bor du i lägenheter intill klubbhuset och har helt fri golf på banan som kallats ”Lilla Valderrama” plus en artonhåls korthålsbana. Här finns och en fantastisk range – där du har fria bollar – och tre övningshål, så om du vill spela och träna så mycket du orkar har du verkligen hittat rätt.

I det charmiga klubbhuset serveras frukost, lunch och middag till sanslöst låga priser – och vill du boka till helpension med dryck blir det väldigt prisvärt.

Pris golfresor till Spanien, Costa Valencia, Panoramica
Grundpris per person för 3 nätters boende i lägenhet på Panoramica Golf Apartments (1 sovrum) med frukost fri golf, fria rangebollar och fri vagn: 2.895:-

Läs mer om Short Stay golfresor till Spanien, Costa Valencia, Panoramica…

Se alla priser och tillägg, rabatter mm för weekend- och veckoresor…

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


GOLFRESOR TIL SPANIEN, COSTA DORADA

Golfresor till Spanien, Costa Dorada
– bo i charmig kuststad med heldagsgreenfee!

Under en golfresa med Sunbirdie till Costa Dorada bor du i den charmiga staden Cambrils eller dess grannby Salou. På så vis har du restauranger, tapasbarer, shopping, strandpromenad och folkliv runt knuten och tar dig till golfbanorna med bil på ca 5-10 minuter. Eller så beställer du transfer t/r flygplatsen och t/r golfbanorna på era speldagar.

Cambrils_lumine_klippa_660_sunbirdie

Heldagsgreenfee på Lumines 45 hål ingår alltid i våra golfresor till Costa Dorada.

Golfen spelas på underbara Lumine GC, vars två artonhålsbanor och trevliga niohålare är både vackra, utmanande och underhållande. Den ena 18-hålsbanan, Lakes Course, är en mästerskapsbana ritad av den ”vite hajen” Greg Norman.

Costa Dorada är golfresmålet för dig som vill kombinera golfen med kultur, mat och goda viner. Efter golfen på härliga Lumine GC åker du till din lägenhet och kan sedan promenera till kvällens val av restaurang. Efter maten kanske det passar med en liten månskenspromenad utmed havet?

På Costa Dorada, en timme söder om Barcelona, har vi tre olika boendealternativ. Dels 3-stjärniga lägenheter centralt i charmiga Cambrils, dels stora, fina lägenheter med två sovrum (perfekt om ni är fler än 2 som kan tänka er att dela lägenhet) på Pierre & Vacances i grannbyn Salou, nära golfklubben och slutligen 4-sjärnigt hotellboende med fritt gym och inomhuspool i centrala Salou. För alla boendealternativ gäller att golfen ingår med heldagsgreenfee på underbara Lumines 45 hål.

Prisexempel golfresor till Spanien, Costa Dorada
Grundpris per person för 3 nätters boende i lägenhet på 3-stjärniga Aragó (1 sovrum) med 2 heldagsgreenfee på Lumines 45 hål och slutstädning.

Pris 3 nätter med 2 heldagsgreenfee: 3.195:-

Läs mer om Short Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Cambrils…

Läs mer om Short Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Salou…

Se alla priser och tillägg, rabatter mm för weekend- och veckoresor…

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


 

blankCosta Calida Resort i Longstay Spanien | Sunbirdieblankblankblankblankblankblank

GOLFRESOR TIL SPANIEN, COSTA CALIDA

Golfresor till Spanien, Costa Calida, Mar Menor
– spela en ny golfbana varje dag!

På heta Costa Calida har vi ett perfekt golfresmål för dig som vill fokusera på just golfen. Greenfeen gäller nämligen på hela 6! golfbanor ritade av ”the golden bear”, Jack Nicklaus. Vi bor på en av dem – Mar Menor –  i resortens riktigt fina, 4+ stjärniga lägenheter, intill några av banans vackraste hål.

Utöver Mar Menor kan du välja att spela de roliga och omväxlande banorna Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course. Under en veckoresa med 6 greenfee kan du alltså spela en ny Nicklaus-bana varje dag – slå det den som kan!

Sammanfattningsvis då, vem ska resa till Costa Calida och Mar Menor? Jo en golfresa till Costa Calida och Mar Menor är för dig som vill bo på golfbanan och ha tillgång till flera riktigt bra och omväxlande golfbanor och ett riktigt solsäkert klimat. Söker du fler restauranger än de som finns på resorten, ligger byn Los Alcazares bara 10 minuter bort och den större staden Murcia cirka 20 minuter bort.

Pris golfresor till Spanien, Costa Calida, Mar Menor
Grundpris per person för 3 nätters boende i 4-stjärnig lägenhet på Mar Menor (1 sovrum) med 2 greenfee på ditt val av 6 Jack Nicklaus-ritade golfbanor: 3.295:-

Läs mer om Short Stay golfresor till Spanien, Costa Calida, Mar Menor…

Se alla priser och tillägg, rabatter mm för weekend- och veckoresor…

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB